Arkadaşlar slm. Evlilikte 3. senemizi doldurduk. ilk evlendiğim zamanlar doğum kontrol hapı kullandım. evlenene kadar ve hap kullanma sürecimde adetlerim düzenliydi. yani normal 1. 2. ve 3. günler çok daha sonra 4.5. ve 6. günler azalıp biterdi. 2009 'a girerken hapı bıraktım ve biz kendimiz korunduk. Ekim gibi doktora gittim ve biraz iltihabım olduğu için bir kutu kadar fitil kullandım. daha sonra Ekimden sonra adetlerim bir tuhaflaşmaya başladı.Yani o günden beri 1,2,ve 3. günler damla damla (hergün 1-2 damla gibi çok az) 4.5.6 ve 7. günler normal geliyor. sonra 8.ve 9 tekrar damla damla bitiyor.3 aydır korunmuyoruz ve henüz bebeğimiz olmadı daha önce yani en son ekime kadar gittiğim doktorlar bir problemim olmadığını söylediler. bu arada Ekimde folik asite de başlamıştım ama bıraktım şimdi kullanmıyorum.
Yumurtlama dönemlerimi bir türlü hesaplayamıyorum. damla geldiği günümü yoksa çoğalan günümü alayım. Psikolojik olarakta kafama çok takıyorum. İsteyen herkese allah nasip etsin.
Arkadaşlar artık üzülmeye başladım. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Yumurtlama dönemlerimi bir türlü hesaplayamıyorum. damla geldiği günümü yoksa çoğalan günümü alayım. Psikolojik olarakta kafama çok takıyorum. İsteyen herkese allah nasip etsin.
Arkadaşlar artık üzülmeye başladım. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim.