tecrübelerinize ve bilgilerinize tekrar ihtiyacım vaaaarrrr...

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
uzun zamandır yoktum ama tekrar merhaba arkadaşlar tekrar sizin tecrübelerinize ihtiyacım var hamilelikte göbek cizgisi denen birşey oluyormuş acaba bu nası bişey normalde kimsenin göbek çizgisi yokmu ? yaa beni önceki konulardan hatırlıyorsunuz göbek çizgim var ama öncedenn de varmıydı hatırlamıyorum yaa normalde de göbek çizgisi olan varmı yoksa bu sadece gebeliktemi oluyor :(

uzun zamandır yoktum ama tekrar merhaba arkadaşlar tekrar sizin tecrübelerinize ihtiyacım var hamilelikte göbek cizgisi denen birşey oluyormuş acaba bu nası bişey normalde kimsenin göbek çizgisi yokmu ? yaa beni önceki konulardan hatırlıyorsunuz göbek çizgim var ama öncedenn de varmıydı hatırlamıyorum yaa normalde de göbek çizgisi olan varmı yoksa bu sadece gebeliktemi oluyor :(

gebelikte gobek cizgisi 5-6 aydan sonra cikmaya baslar,,,esmer tenlilerde dahada belirgin olur,,,bu cizgi gobegin alt kismindan assagi dogru iner,,benim 6. ayimda cikmisti iki yasinda kizim var halada duruyor...umarim aydinlatmisimdir seni kahve renginde oluyor cizgi...

Back
X