Tecrübelerinizi paylaşır mısınız:)

Patolojik87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
29
11
1
37
Kızlar merhaba.. 8 aydır tanıştığım bir beyefendi ile 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımın iş hayatı ile ilgili sıkıntıları nedeni ile sancılı bir 8 ay geçirdik. Maddi sıkıntı içinde kaldığı oldu Bir kaç ay evvel borç harç içinde bir dükkan açtı elhamdülilah.. Bense elimden geldiğince destekçisi olmaya çalıştım. Sabırla bekledim. Rızkı veren Allah, o gayret ettiği sürece mükafatını alacağı inancıyla devam ettim. Şimdi işi oturtmaya çalışıorlar personel yok full çalışıyor ben de işten güçten bana gelecek sırayı bekliyorum. Ona göre tabiki önceliğim,yaptıkları herşey bir an evvel benimle evlenebilmek için..buna inanıyorum ama ben de bu süreçte kafamda deli sorularla boğuşuyorum.. Üç ay sonra evleneceğiz Allah nasip ederse.. Ama tartışmalardan sonra ondan soğuyorum önceki tartışmalarda bir iki gün içinde normale dönüyordum ama en son ki tartışmadan beri bi toparlayamadım tartışma sebebimiz bana yeterince vakit ayırmaması fedakarlık yapmaması .. Onun iş durumunu bildiğim için dükkana gidip görüyorum onu , izin günlerinde görüşmek için yırtınıyorum o çok yoruluyor uyumayı tercih ediyor deliriyorum.. En son ki tartışmadan sonra kendimce karar aldım dükkana gitmeyeceğim onunla ilgili fazla meraklı fazla konuşkan olmayacağım çok düşünüp kafama birşey takmayacağım ..onun neler yağacağını izlemek istedim.. Ama bu sefer iyice soğudum galiba bir şey oluyor aman bana ne diyorum gördüğümde kalbim çarpmıyor iki haftadır aşkım demedim canım la geçiştiriyorum seni seviyorum diyor cevap vermiyorım böyle bi sanki bana çok çektirmişte içimdekileri tüketmiş gibi bi hissiyat var üzülüyorum da o da farkına varıyor ams daha yapıcı yaklaşıyor üstüme gelmiyor bi taraftan da gribim hastalığıma veriyor da olabilir.. Kızlar demem o ki bi adamı hem sevip hem duygularınız donmuş gibi hissetmek normal mi geçici bir durum olabilir mi ..

Nişanlınız yoğunmuş, siz de anlayışlı olmaya çalışın biraz. Ama soğumuşsunuz da bunları bahane ediyorsunuz gibime geldi. Adam 7/24 ilgi gösteremez değil mi? Bir süre daha kendinizi ve karşınızdakini ölçüp biçin, bu durum devam ediyorsa karşıya da kendinize de yazık etmeden yol yakınken dönün bence

Esnaf bir adamla münasebetin doğal sonuçları.
Ama izin gününde uyumak abartı bir davranış.
Siz görmek için çaba sarfettiğinizden dolayı bence bunı yapıyor.
Bırakın, totosunu kaldırsın da bir zahmet eveleneceği kadınla görüşmeyi hayatına oturtsun.
Böyle şeyler soğutuyor insanı, onun çabasını eğer görürseniz eski hale dönersiniz.

O zaman uc ay sonra nisanlandiniz bana hizli geldi ama herkesin gorusu farkli tanimadan hizli ilerlemenizden de olmus olabilir mi??

Canım öncelikle hislerinden tamamen emin ol ve sonraki adımı öyle at. Bana kalırsa sanki herşey alel acele gelişiyor. Aşk değil de yaşadığı şeylerden dolayı yanında olmak istiyorsun destek olmak istiyorsun gibi. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

11 ay içinde çok da emin olamadığınız biriyle evlenmeyi düşünmeniz hata. Zaten kısa süre, bir de vakit geçiremiyoruz diyorsunuz. Ne kadar tanışıyorsunuz ki?

Öncelikle düğünü aceleye getirmeyin diyeceğim. Duygularınızı sorguluyorsunuz. Emin olun önce. El ne der diye bakmayın. Biraz kendinizi çekmekte fayda var. Hep izin günlerinde uyuyor mu hiç mi buluşmuyor? Hadi geç uyandın bir iki saat de mi vakit ayiramiyorsun? Çok hızlı gelişmiş her şey. Kendinize zaman tanıyın.

Öncelikle duygularınızdan emin olun evlilik fedakarlık gerektir.Ben 8 ay nisanlı kaldım 1 yıl da cıktım.inanın nisanlıyken görevi dolayısıyla toplasanız 15 gün görüşebildik.Bunlar benim için sorun olmadı biliyordum sogumak bir yana aksine çok özlüyordum.O kadar asker yolu bekleyenler var görüşememek veya mesafe bahane sizin için.Gerçekten seviyorsanız bunlar sogumanıza sebep değildir.

Erkekler yogun calistiginda ve yorulduklarinda kadinlarina fazla ilgi vermezler. Cunku yorgunlar ve kendileri icin zaman harcamak isterler isten sonra. Mesela tv izlerler, mac bakarlar, internete girerler vs vs. Ona enerjisi var ama diye dusunursun. Evet var cunku sonucta kendilerine zaman ayiriyolar bu sekilde. Ama kadinina ilgi vermek enerji ister. Yük olur bi anda. Seni sevmiyor anlamina gelmiyor ama biz oyle dusunuruz cogu zaman. Ama kadinlar yorulsa bile ilgi alakayi eksik etmezler sevdigi adama. Cunku biz kadiniz. Kadin erkek cok farkliyiz her konuda.

bence burda hassas bir denge var onu bulmaniz lazim. bir yandan ara sira sogumak normal bunu acikca ifade edin, iliskide yalnız hissettiğinizi bi seylerin canlanmasina ihtiyaciniz oldugunu, anlayış gosterdiginizi ama bu halin sizi yordugunu vs ifade edin. en azindan mesaj yazar cicek yollar vs bir sekilde telafi cabasina girmesi gerekir. anlayisli olun ama surekli kosturma yeni is vs gibi seylere odaklanip ani ve iliskiyi kacirmayin. bir arkadasimin evlenmesine aileler karsi cikiyordu surekli nasil ikna edicez, dugun dernek nasil olacak diye dusunduker plan plan plan. dugun bitip gecince bosluga dustuler. yani demem o ki onemli olan ikili iliski. is guc vs gibi seylerin karsinizdakini tanimaniza engel olmasina izin vermeyin.

Evet bende biraz çırpınsın istiyorum ben onu ondan daha fazla düşünüyorum inanın gece dışarıda olduğu zamanlar evdeyim mesajını görmeden gözüme uyku girmiyor.. Ama dediğim gibi son üç haftadır ben bıraktım onun için birşey yapmayı ama bu da sanki benim zararıma oldu ..

Evet evlilğe odaklandı ve nişanlılığımızdaki güzel olacak anları kaçırıyor, geçen gün konuştuk bu mevzuyu bana dedi ki, ben nişanlılığımızı şuna benzetiyorum; hani birine doğum günü sürprizi yapacaksın bütün gün hatırlamıyor muş gibi göründün akşam patlattın partiyi... Ben senin bütün ağlamana serzenişine üzülmene sabrediyorum dedi.. Ve evliliğimizin daha güzel olması için çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…