- 10 Nisan 2018
- 29
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi Patolojik87
-
Evet bende biraz çırpınsın istiyorum ben onu ondan daha fazla düşünüyorum inanın gece dışarıda olduğu zamanlar evdeyim mesajını görmeden gözüme uyku girmiyor.. Ama dediğim gibi son üç haftadır ben bıraktım onun için birşey yapmayı ama bu da sanki benim zararıma oldu ..Esnaf bir adamla münasebetin doğal sonuçları.
Ama izin gününde uyumak abartı bir davranış.
Siz görmek için çaba sarfettiğinizden dolayı bence bunı yapıyor.
Bırakın, totosunu kaldırsın da bir zahmet eveleneceği kadınla görüşmeyi hayatına oturtsun.
Böyle şeyler soğutuyor insanı, onun çabasını eğer görürseniz eski hale dönersiniz.
bence burda hassas bir denge var onu bulmaniz lazim. bir yandan ara sira sogumak normal bunu acikca ifade edin, iliskide yalnız hissettiğinizi bi seylerin canlanmasina ihtiyaciniz oldugunu, anlayış gosterdiginizi ama bu halin sizi yordugunu vs ifade edin. en azindan mesaj yazar cicek yollar vs bir sekilde telafi cabasina girmesi gerekir. anlayisli olun ama surekli kosturma yeni is vs gibi seylere odaklanip ani ve iliskiyi kacirmayin. bir arkadasimin evlenmesine aileler karsi cikiyordu surekli nasil ikna edicez, dugun dernek nasil olacak diye dusunduker plan plan plan. dugun bitip gecince bosluga dustuler. yani demem o ki onemli olan ikili iliski. is guc vs gibi seylerin karsinizdakini tanimaniza engel olmasina izin vermeyin.[/Q
Evet evlilğe odaklandı ve nişanlılığımızdaki güzel olacak anları kaçırıyor, geçen gün konuştuk bu mevzuyu bana dedi ki, ben nişanlılığımızı şuna benzetiyorum; hani birine doğum günü sürprizi yapacaksın bütün gün hatırlamıyor muş gibi göründün akşam patlattın partiyi... Ben senin bütün ağlamana serzenişine üzülmene sabrediyorum dedi.. Ve evliliğimizin daha güzel olması için çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?