Aldığım Karar Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Yaşadıkların düşünülürse bence doğru bi karar vermişsin cnm, her şeyi senin alttan almakla ömür geçmez eşinin bağırıp çağırıp sona özür dilemesi tahammülü zor bi durum, el yarası geçer de dil yarası geçmez.. Ailen yanında en önemlisi de kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun kararının arkasında dur, hayatını mahvetme evet zor günler yaşamışsın ve yaşayacaksın da ama bu kadar zmn bunlara dayanabildiysen unutmayı da başarırsın güçlü bi insansın anladığım kadarıyla, kimseye boyun eğme

Sizi pek karar almış görmedim ben.

Evinize mi döneceksiniz, yine aynı seyleri yaşamak pahasına?

Kararımı verdim aslında sadece kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim. Çünkü ne kadar düşünürsem düşüneyim bu dönemde sağlıklı bir karar alabilmek zor.

O yüzden dışarıdan , beni tanımayan insanlarında fikirlerini merak ettiğim için açtım konuyu.

Ben eşime çok fazla şans verdim. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sadece bu dönemde biraz desteğe ihtiyacım var.

Yaşadıkların düşünülürse bence doğru bi karar vermişsin cnm, her şeyi senin alttan almakla ömür geçmez eşinin bağırıp çağırıp sona özür dilemesi tahammülü zor bi durum, el yarası geçer de dil yarası geçmez.. Ailen yanında en önemlisi de kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun kararının arkasında dur, hayatını mahvetme evet zor günler yaşamışsın ve yaşayacaksın da ama bu kadar zmn bunlara dayanabildiysen unutmayı da başarırsın güçlü bi insansın anladığım kadarıyla, kimseye boyun eğme

Haklısın canım. Yaşadıklarımdan sonra kendimi tanıyamaz oldum. Biz anlaşamıyoruz bu çok açık o yüzden ne onun hayatını mahvetmeye ne de kendi hayatımı mahvetmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yaşanılanların iyisiyle,kötüsüyle unutulması imkansız fakat bununla baş edebilirim. En azından birlikteyken olduğundan daha az zarar veririz birbirimize.

Back
X