- 10 Nisan 2018
- 29
- 11
- 1
- 37
- Konu Sahibi Patolojik87
Kızlar merhaba.. 8 aydır tanıştığım bir beyefendi ile 5 aydır nişanlıyım. Nişanlımın iş hayatı ile ilgili sıkıntıları nedeni ile sancılı bir 8 ay geçirdik. Maddi sıkıntı içinde kaldığı oldu Bir kaç ay evvel borç harç içinde bir dükkan açtı elhamdülilah.. Bense elimden geldiğince destekçisi olmaya çalıştım. Sabırla bekledim. Rızkı veren Allah, o gayret ettiği sürece mükafatını alacağı inancıyla devam ettim. Şimdi işi oturtmaya çalışıorlar personel yok full çalışıyor ben de işten güçten bana gelecek sırayı bekliyorum. Ona göre tabiki önceliğim,yaptıkları herşey bir an evvel benimle evlenebilmek için..buna inanıyorum ama ben de bu süreçte kafamda deli sorularla boğuşuyorum.. Üç ay sonra evleneceğiz Allah nasip ederse.. Ama tartışmalardan sonra ondan soğuyorum önceki tartışmalarda bir iki gün içinde normale dönüyordum ama en son ki tartışmadan beri bi toparlayamadım tartışma sebebimiz bana yeterince vakit ayırmaması fedakarlık yapmaması .. Onun iş durumunu bildiğim için dükkana gidip görüyorum onu , izin günlerinde görüşmek için yırtınıyorum o çok yoruluyor uyumayı tercih ediyor deliriyorum.. En son ki tartışmadan sonra kendimce karar aldım dükkana gitmeyeceğim onunla ilgili fazla meraklı fazla konuşkan olmayacağım çok düşünüp kafama birşey takmayacağım ..onun neler yağacağını izlemek istedim.. Ama bu sefer iyice soğudum galiba bir şey oluyor aman bana ne diyorum gördüğümde kalbim çarpmıyor iki haftadır aşkım demedim canım la geçiştiriyorum seni seviyorum diyor cevap vermiyorım böyle bi sanki bana çok çektirmişte içimdekileri tüketmiş gibi bi hissiyat var üzülüyorum da o da farkına varıyor ams daha yapıcı yaklaşıyor üstüme gelmiyor bi taraftan da gribim hastalığıma veriyor da olabilir.. Kızlar demem o ki bi adamı hem sevip hem duygularınız donmuş gibi hissetmek normal mi geçici bir durum olabilir mi ..