Tuvalet Eğitimi Tecrübeli anneleeeerrr

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Kızlar bana bir fikir verin kızım 25 aylık tuvalet eğitimine başladık 1 hafta olacak bezi kendi isteğiyle attik cisi oldugunu söylemiyor ben yarim saatte bir goturdukce yapiyor yalniz ne lazimliga nede tuvalettasina tasina yapiyor kuvetin icine yapiyor lazimliga oturtuyorum oturuyor ama yapmiyor kuvete sokuyorum hemen çömesip yapiyor lazimliga nasil alistira bilirim bide gece de bez baglamiyorum hep altina kaciriyor gecede 3 kere ust bas degistiriyoruz bana fikir verirseniz sevinirim.simdiden teşekkürler

Daha 1 hafta olmus canim sabir cooook sabir diyorum geri vites yapma zamani gelmis baslAmissinda egitime daha bez takma hic. Kuvete deglde tuvalet tasina yaptirmaya alistir lazimlik olayni devre disi birak derim madem kuvete egilip yapabiliyor diye dedim . Ben direlk klozete alistirmistim klozet ustu aparatla ama alistirana kadaaar .... yakn zamanda hemencik alismasini beklrme sabret olur insaallah Allah yardmcniz olsn ikinizjnde

Bizde başladik 1 ay oldu ama henuz hiç soylemedi.goturunce yapiyordu gece de hic yapmiyordu.gecen gun ishal oldu diye bez taktik .simdi altina yapip duruyor gecede hep islak ne yapacagimi sasirdim

Daha 1 hafta olmus canim sabir cooook sabir diyorum geri vites yapma zamani gelmis baslAmissinda egitime daha bez takma hic. Kuvete deglde tuvalet tasina yaptirmaya alistir lazimlik olayni devre disi birak derim madem kuvete egilip yapabiliyor diye dedim . Ben direlk klozete alistirmistim klozet ustu aparatla ama alistirana kadaaar .... yakn zamanda hemencik alismasini beklrme sabret olur insaallah Allah yardmcniz olsn ikinizjnde
Amin cnm inşallah çok teşekkür ederim denicem

Kızınız konuşuyor mu. Çiş kaka diyebiliyor mu?

Yarım saatleri yavaş yavaş 1 saatte bire çıkarın ki kendi de söylesin söylemese bile bir şekilde belli etsin.

Back
X