• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli anneler akıl verin

buseozan23

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Adetime 5 gün var adet olacak gibi belirtim var gaz çıkartma isteği de var adetime bu belirtiler 2 gün önceden başlar yumurtlama günüm geçti ilişki de yaşadım ama hatırlamıyorum sizce bu belirtiler nedir bana bi akıl verin hiç iyi değilim ne yapmam gerek tecrübeli anneler olabilir mi stres vs yok bunu ilk kez yaşıyorum

Adetime 5 gün var adet olacak gibi belirtim var gaz çıkartma isteği de var adetime bu belirtiler 2 gün önceden başlar yumurtlama günüm geçti ilişki de yaşadım ama hatırlamıyorum sizce bu belirtiler nedir bana bi akıl verin hiç iyi değilim ne yapmam gerek tecrübeli anneler olabilir mi stres vs yok bunu ilk kez yaşıyorum
Cevap verin lütfen

Gebeliğin en büyük belirtisi adet olmamaktır, o bile kesin değilken boşuna stres yüklenmeyin. Gecikince kan verirsiniz en iyisi.

Gebeliğin en büyük belirtisi adet olmamaktır, o bile kesin değilken boşuna stres yüklenmeyin. Gecikince kan verirsiniz en iyisi.
İlişki Öncesi Adet Tarihim 16 Ekim
İlişki Tarihlerim 27 ve 30 Ekim
İlişkiden yaklaşık 2 hafta sonra 12 Kasım’da 5 günlük bir kanama yaşadım 16 Kasım’da bitti.
23 Kasım İdrar Testi Negatif
25 Kasım Erken Gebelik Testi Negatif
26 Kasım İdrar Testi Negatif
27 Kasım Kanda BetaHcg <2,00
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
Sizce gebelik var mıdır?

Back
X