Bebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş gibi duruyor cnm çok huysuzluk yaparsa 1 çay kaşığı ağrı kesici verebilirsin
Benim oglumunda 3.5 aylikken kabarmaya başlamıştı dişleribana pek diş gibi gözükmedi açıkçası bir de anne babada erken diş çıkarma yoksa 3 ay çok erken.
atak dönemi olması muhtemel. bu aylarda tüm analar bebeğin ağzını bir yokluyor
Hic bilmiyorum ne zaman çıkardık biz ağzını yemek yiyormuş gibi sapirdatiyor normalmi acaba ne biliyim direk diş geliyor aklıma çok ağlayıncabana pek diş gibi gözükmedi açıkçası bir de anne babada erken diş çıkarma yoksa 3 ay çok erken.
atak dönemi olması muhtemel. bu aylarda tüm analar bebeğin ağzını bir yokluyor
Ya neyi var bilemedim ağlayıp uyanıyorDişle ilgili değil dişe dair zerre kadar bir şey yok şuan
Genelde 6 ay ve sonrasında çıkıyor. Eviniz çok sıcak mı? Sıcaktan da uyuyamıyor olabilir.Hic bilmiyorum ne zaman çıkardık biz ağzını yemek yiyormuş gibi sapirdatiyor normalmi acaba ne biliyim direk diş geliyor aklıma çok ağlayınca
Diş sancısı başlar da şu an çıkmaz büyük ihtimal. 2 aydan sonra tükürük bezleri çalışır dişler yavaş yavaş gelmeye başlar.Bebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi
Yani doktorda götürün bi ama bebek netice de normalYa neyi var bilemedim ağlayıp uyanıyor
Diși çıkmış ya iki tane minik dokununca hissetmiyormusunuz resimde gözüküyorAcaba benimkine de bi bakarmısınız aşırı huysuz ve damaklarında böyle bir şey var elleri ağzında salya sorunu da var anlayamıyorum hiçbirşey uykuyu reddediyor üstelik henüz iki buçuk aylık doktorum mümkün olabileceğini söyledi ama henüz kontrole gidemedik tecrübeli birilerinin görüşüne ihtiyacım var
Ben bilemedim ilk kez böyle bir durum yaşıyorum bebeğim çok küçük üstelik 2 buçuk aylık henüzDiși çıkmış ya iki tane minik dokununca hissetmiyormusunuz resimde gözüküyor
Benimkiler 5ayında çıkardı erken çıkarıcaksa diște ola bilir.Ishal oluyor çıkarmaya yakın eli hep agzinda oluyor salya akıyorBebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi
Baya dişe benzettim ya resimdeBen bilemedim ilk kez böyle bir durum yaşıyorum bebeğim çok küçük üstelik 2 buçuk aylık henüz
Çok teşekkür ederim sağ olunBenimkiler 5ayında çıkardı erken çıkarıcaksa diște ola bilir.Ishal oluyor çıkarmaya yakın eli hep agzinda oluyor salya akıyor
Damağında bir şey yok gayet normal duruyor. Bebeler yeni şeyler öğrenince uyumaya direniyorlar ondan olanilirBebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi