Tecrübeli anneler bakabilirmi 🥲🥲

1110td

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
31
1
Bebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda🥲 damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi

Eklentiler

• Screenshot_20240823-173414_Gallery.jpg
    Screenshot_20240823-173414_Gallery.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 55
bana pek diş gibi gözükmedi açıkçası 😬 bir de anne babada erken diş çıkarma yoksa 3 ay çok erken.

atak dönemi olması muhtemel. bu aylarda tüm analar bebeğin ağzını bir yokluyor

bana pek diş gibi gözükmedi açıkçası 😬 bir de anne babada erken diş çıkarma yoksa 3 ay çok erken.

atak dönemi olması muhtemel. bu aylarda tüm analar bebeğin ağzını bir yokluyor
Hic bilmiyorum ne zaman çıkardık biz 🙈 ağzını yemek yiyormuş gibi sapirdatiyor normalmi acaba ne biliyim direk diş geliyor aklıma çok ağlayınca 🥲

Dişle ilgili değil dişe dair zerre kadar bir şey yok şuan

Hic bilmiyorum ne zaman çıkardık biz 🙈 ağzını yemek yiyormuş gibi sapirdatiyor normalmi acaba ne biliyim direk diş geliyor aklıma çok ağlayınca 🥲
Genelde 6 ay ve sonrasında çıkıyor. Eviniz çok sıcak mı? Sıcaktan da uyuyamıyor olabilir.

Bebegim 3 ay 10 günlük 3 4 gündür özellikle gece uyutuyorum aglayarak kalkiyor tekrar uyutuyorum yarim saat içinde yine kalkıyor emzirdigim halde aynı acaba diş sancilari baslarmi bu ayda🥲 damaklari böyle tam çekemedim ama yan taraflarida sis gibi
Diş sancısı başlar da şu an çıkmaz büyük ihtimal. 2 aydan sonra tükürük bezleri çalışır dişler yavaş yavaş gelmeye başlar.
5. Ay da olabilir 9. Ay da olabilir

Acaba benimkine de bi bakarmısınız aşırı huysuz ve damaklarında böyle bir şey var elleri ağzında salya sorunu da var anlayamıyorum hiçbirşey uykuyu reddediyor üstelik henüz iki buçuk aylık doktorum mümkün olabileceğini söyledi ama henüz kontrole gidemedik tecrübeli birilerinin görüşüne ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_6312.jpeg
    IMG_6312.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 23
Acaba benimkine de bi bakarmısınız aşırı huysuz ve damaklarında böyle bir şey var elleri ağzında salya sorunu da var anlayamıyorum hiçbirşey uykuyu reddediyor üstelik henüz iki buçuk aylık doktorum mümkün olabileceğini söyledi ama henüz kontrole gidemedik tecrübeli birilerinin görüşüne ihtiyacım var
Diși çıkmış ya iki tane minik dokununca hissetmiyormusunuz resimde gözüküyor

Benimkiler 5ayında çıkardı erken çıkarıcaksa diște ola bilir.Ishal oluyor çıkarmaya yakın eli hep agzinda oluyor salya akıyor

Damağında bir şey yok gayet normal duruyor. Bebeler yeni şeyler öğrenince uyumaya direniyorlar ondan olanilir

X