- 21 Mart 2015
- 321
- 377
- 23
- 34
- Konu Sahibi obiranneee
-
Merhaba arkadaslar
kızım 4 aylik.son bir haftadir sabah 6'da yatip aksama kadar uyuyo.gündüz uyutmayayim dedim ama uyumak icin agliyo ne yapsam uykusunu dagitamadim.bu sekilde geceyle gündüzü yer degisen bebeklerin anneleri,durumu nasil duzelttiniz ? zamana mi bırakmaliyim yoksa sabirla uyutmaya mi calismaliyim ?
canım 4 aylık bebek zaten günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçirir.gece uyumuyor mu peki sadece gündüz mü uyuyor?
.onu akşam bi güzel yormaya çalışan.ellerini kollarını bacaklarını esnetin.tabiri caizse hoplatıp zıplatın.belki yorulursa uyur.gece uyuması için sizin biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor yavaş yavaş düzelecektir.her zaman böyle sürmez tabi
inanılmaz yıpratıcı bi durum gerçekten ama karıştırmış annesi kuzucuk demek ki onu yardım et düzelir allah ın izniyle4 aya kadar sorunsuz devam ediyordu bi gece sancidan sabaha kadar uyuyamadi.duzen o gun degisti bi dahada toparlayamadim.benim icin cok yipratici olmaya başladı.tavsiyelerinizi uygulicam.
inanılmaz yıpratıcı bi durum gerçekten ama karıştırmış annesi kuzucuk demek ki onu yardım et düzelir allah ın izniyle
Merhaba arkadaslar
kızım 4 aylik.son bir haftadir sabah 6'da yatip aksama kadar uyuyo.gündüz uyutmayayim dedim ama uyumak icin agliyo ne yapsam uykusunu dagitamadim.bu sekilde geceyle gündüzü yer degisen bebeklerin anneleri,durumu nasil duzelttiniz ? zamana mi bırakmaliyim yoksa sabirla uyutmaya mi calismaliyim ?
canım senin minik kuzu gece ile gündüzü karıştırmıştı ya nooldu hala aynı mı öğrendi mi annesi
galiba yavastan duzeliyosimdi gece 1 de yatip sabah 5 gibi uyaniyo buna bile sevinmeye basladim
Masallah siz buyutmussunuz.dogrusu buyudukce derdine buyur derler ama annelik herseye ragmen cok guzelmisinşallah zamanla daha da düzelir.benim oğlan 2 yaşına geldi hala sabah beşte kalkıyor ama akşam erken yatıyor çok şükür.
canım her konuda sorabilirsin özelden yaz istediğin zaman gördüğümde yazarım.yeni annelik çok zor bazen herşeyden daha zor gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?