Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah bagislasin ama kaynananiza degil doktorunuza bakmalisiniz. Rutin kontrolleri vardir o aydaki bebegin. Asiya gittiginizde boyuna kilosuna bakilmiyor mu?
Saglik ocaginda ne diyolar.
Bu cocuk konusun da her soylelene pek fazla takilma.
Doktor yada asisini yapan hemsire zaten kilo boy takibi yapiyor bisey olsa bilgi verir.
Sordum aç kalsa huysuz bir bebek olur uyumaz bile dedi kilosu iyi sağlık ocağına göre ama kaynanam eltimin bebeğiyle kıyaslıyor çok üzülüyorum eltiminki 2ay büyük biraz tombiş sürekli bak onunki maşallah iyi falan diyo çok üstüme gelmişti sütün yetmiyor sütün yok diye
Aynen ya sürekli sallamaya alıştırmışsın kucağına alıştırmışsın kucağına ala ala büyümüyo gibi şeyler ilk çocuğum daha yeni öğreniyorum bu kadar baskı olmaz annem ve ablam çok destekçi süper bi anneyim onlara göre
Çocuk dönmeye, hareketlenmeye başlayana kadar ideal olanı ayda 1 kg almasıdır, sonrasında ortalama 500 gr alır demişti benim doktorum. Siz kendi doktorunuzun tavsiyesinden şaşmayın derim
Normal bence ayda 1 kilo almış aylık kontrollere görüyormusunuz dr bi anormallik olsa söyler diye düşünüyorum benim 11 aylık kızım var 11 kilo dili erken çalıştı maşallah mama anne baba dede diyor ama emeklemiyor yürümeye çalışmıyor benim kızımdan bir ay küçük çocuk emekliyor tutunarak yürümeye başladı dişleri de çıkmış yani her bebek aynı olmazki hepsi birbirinden farklı fazla takılmayın bence