Tecrübeli Anneler Cevaplayabilirmi???

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
mrb.bebeğinizin ilk hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 9 haftalık hamileyim arada küçük hareketler hissediyorum acaba bunlar bebişimin hareketleri olabilirmi çok tuhaf...

Mümkün dgil ben 18 hafta 5 gunlukken hissetim
ondan önce hep seyirme hissediyorum ama emin olamiyodum hani 12-14 haftalık olsan tamamda da bebek yeni hareket etmeye başlıyor ve küçücük

9.haftada hissetmen imkansız.Ben 17. haftadayım geçen hafta hafif seyirme gibi bişey hissettim.Biraz daha sabretmen lazım.O hissettiklerin muhtemelen bağırsak hareketlerindir.

hmm olabilir yok bağırsak hareketlerine pek benzetemedimde ufak seyirme halinde aslında 10 uncu hafta içine girdim annem 3 aylıkken başlar kımıldamaya diyo neyse hayırlısı bakalım...

hareket etmeye 7 haftalıkta başlıyo ama sanmıyorum ben 16.haftadayım daha hiç bişey hissedemedim ama çok zayıf hamileler hissedermiş diyorlar :)

annene bakma canim sen eskiden hepimizin anneleri yanlis biliyor...bagirsak hareketlerini bebek saniyorlar..o haftada imkansiz ben 20.haaftamda hissettim..

annene bakma canim sen eskiden hepimizin anneleri yanlis biliyor...bagirsak hareketlerini bebek saniyorlar..o haftada imkansiz ben 20.haaftamda hissettim..

ewet sana katılıyorum bende 19.haftada hissetmeye başladım kayınvaldem beni her gördüğünde kıpırdıyomu hissediyomusun deyip hep moralimi bozdu her seferinde bi terslik olduğunu düşündüm bişey bildiklerine değil yani yok erkek erken kıpırdar kız geç kıpırdar gibi saçma sapan şeyler bence kafana kimseyi takma boşver doktorlar 20, haftayı normal kabul ediyolar bu konuda bildiğim kadarıyla....

canım bebek zaten cok hareketlı ama bunu bızım hıssetmemız zaman alıyor. o kaslar kuvvetlenıcek buyuyecek kı kendını hıssettırebılsın... ben 20.haftamda hıssetmıstım net olarak walla,ondan 1-2 hafta oncesındede mınık pıt pıt larım wardı omu degılmı ayırt edemıodum...

benim 13. haftamda seyirme şeklindeydi şimdi 22.haftamda net olarak hissetmeye başladım hareketlerini

cvp yazan herkese çok teşekkür ederima.s.beni aydınlattınız gerçekten, bilen birine sormak her zaman güzel,teşekkürler...

aaa hamilemisin,gözün aydın??
imkansız o haftalarda.
ben geç hissettim 22 haftalık filandım yani.

ben de 9. haftamda rahmimin sol tarafında bir seyirme hissetmiştim inanamadım göz seyirir anlarım da bu seyirme çok tuhaftı. bir kişide daha böyle duymuştum ama bir kez oldu bende. ilerleyen zamanlarda karnımda hareketlenmeler vardı ama bağırsak hareketleriydi ama 9. haftamda seyirme oldu o yüzeydeydi. ilk hissettiğim zaman ise 20.haftamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…