Tecrübeli anneler cinsiyet tahmini yapar mısınız 🌸

sevim ernr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
20
3
6
29
IMG_3637.webp

😍 rica ederim sadece bi yorum Allah biliyo kizmi erkekmi 😊 Sagliklica sana kavussun erkek ya kiz farketmezki 😍 hayirli saglikli evlat olsun insallah
Orası öyle tabi canım kız erkek farketmez sağlıkla gelsin yeter ❤️ sadece merak ettiğimden paylaşım yaptım

evet 8 ayda gosterdi 🤣 ruyamda erkek goruyodum ama gercekten erkekmis ama catladim gostermedi hep sakladi hep ters dondu hep poposun gizledi doktir kiz diyodu 🤣
Aaa şaka gibi gerçekten seni anlıyorum 8 ay az süre değil 😁 ben hamileliğimi ilk öğrendiğim de kız gördüm rüyam da ama tersi çıkar diyorlar hangisine inansak ki 🥰😁😁

Aaa şaka gibi gerçekten seni anlıyorum 8 ay az süre değil 😁 ben hamileliğimi ilk öğrendiğim de kız gördüm rüyam da ama tersi çıkar diyorlar hangisine inansak ki 🥰😁😁
benim ikinci bebek kiz ondada ruyamda kiz gordum hep 🤣 ruayalarim cogu zaman gercek olur. ama ucuncude bebegi karnimdayken hep gordum bebegimi ama kizmi erkekmi bilemedim yuzunden erkek gibiydi oglus olacak diyodum 🤣 16 haftada doktor kiz dedi kiz oldu ama kiza benzemiyo pembe giymis oglus gibi her kez kizmi diye soruyo 🤣

benim ikinci bebek kiz ondada ruyamda kiz gordum hep 🤣 ruayalarim cogu zaman gercek olur. ama ucuncude bebegi karnimdayken hep gordum bebegimi ama kizmi erkekmi bilemedim yuzunden erkek gibiydi oglus olacak diyodum 🤣 16 haftada doktor kiz dedi kiz oldu ama kiza benzemiyo pembe giymis oglus gibi her kez kizmi diye soruyo 🤣

hahahahah 😁😁😁😁 Allah bağışlasın canım meleklerini 🙏❤️ benim ilk olacak inşallah 🙏 bakalım rüyam çıkacakmı yoksa tersi mi çıkacak 🫣❤️

Back
X