- 24 Mayıs 2023
- 20
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi sevim ernr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımkiza benziyo saglikla gelsin minik melek![]()
İnşallah canımteşekkür ederim yorumladığın için
Orası öyle tabi canım kız erkek farketmez sağlıkla gelsin yeterrica ederim sadece bi yorum Allah biliyo kizmi erkekmi
Sagliklica sana kavussun erkek ya kiz farketmezki
hayirli saglikli evlat olsun insallah
anneler oyle benim ilk bebek 8 ay gostermediOrası öyle tabi canım kız erkek farketmez sağlıkla gelsin yetersadece merak ettiğimden paylaşım yaptım
Ooooo 8 ay mıanneler oyle benim ilk bebek 8 ay gostermedicatladim resmen her kese soruyodum acaba neye benziyo diye
evet 8 ayda gosterdiOoooo 8 ay mısenin baya gecikmiş canım. Ben şimdiden kafayı yiyorum vallahi
![]()
Aaa şaka gibi gerçekten seni anlıyorum 8 ay az süre değilevet 8 ayda gosterdiruyamda erkek goruyodum ama gercekten erkekmis ama catladim gostermedi hep sakladi hep ters dondu hep poposun gizledi doktir kiz diyodu
![]()
benim ikinci bebek kiz ondada ruyamda kiz gordum hepAaa şaka gibi gerçekten seni anlıyorum 8 ay az süre değilben hamileliğimi ilk öğrendiğim de kız gördüm rüyam da ama tersi çıkar diyorlar hangisine inansak ki
![]()
benim ikinci bebek kiz ondada ruyamda kiz gordum hepruayalarim cogu zaman gercek olur. ama ucuncude bebegi karnimdayken hep gordum bebegimi ama kizmi erkekmi bilemedim yuzunden erkek gibiydi oglus olacak diyodum
16 haftada doktor kiz dedi kiz oldu ama kiza benzemiyo pembe giymis oglus gibi her kez kizmi diye soruyo
![]()
bazi ruyalar tersde cikar ama anneler hiss ediyo cogu zaman Allah kalbine gire versin insallahhahahahahAllah bağışlasın canım meleklerini
benim ilk olacak inşallah
bakalım rüyam çıkacakmı yoksa tersi mi çıkacak
![]()
Amin canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin içinbazi ruyalar tersde cikar ama anneler hiss ediyo cogu zaman Allah kalbine gire versin insallahsaglikli olsun mutlu buyusun esas o
![]()
cumlemizdenAmin canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için![]()
Amin canım amincumlemizdenRabbim isteyen herkese nasib etsin
![]()
bebisine iyi bak op yerimeAmin canım amin![]()
![]()
Ahahhahabebisine iyi bak op yerimeartik nasil opeceksen
agzin tatli olsun operimAhahhahaöpücüğün için teşekkürler bebeğim
aldı bile
sende miniklerini öp yerime
![]()