tecrübeli anneler elektrikli süt pompası tavsiyeleriniz

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
çalışan bir bayan olarak 3.aydan sonra ihtiyaç duyacağmı düşünyorum ama bu cihazlar hk.pek bi bilgim yok forumlardan baktığım kadarıyla genelde medela daha çok öneriliyor
bu pompalar çok işimize yarayacak mı ve sağlıklı bir kullanım iiçin hangi ürünü almalıyız kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.teşekkürler

medela tavsiye edeceğim bende elektirikli olanlar
çok iyi saklama poşetleri de var bol sütlü günler

merhaba :) ben anne değilim tecrübem yok o konuda ama bebek mağazasında çalıştığım için biliyorum.size amedanın çift göğüs pompalı olan modelini tavsiye ediyorum.hem elektrik hem de pille çalışma özelliği var.çift pompa olması,göğüs kanallarına ikiz bebek emziriyomuş sinyali verir sağarken ve daha çok süt gelmesini sağlar.saklama poşetleri ve tek kullanımlık steril kaplar da var.isterseniz dondurucuda bekletebilirsiniz sütünüzü çok kullanışlı ve çalışıyosanız ihtiyacınız kesinlikle olucak.gayet sağlıklı,müşterilerim çok memnun kalıyolardı.şimdi çalışmıyorum ama bilginiz olsun diye söyledim :) linki de aşağıda bakmak isterseniz Ameda | Ameda Lactaline New Elektrikli kili Pompa | Online Bebek Marketiniz Taffy Baby

teşekkürler amedayı gördüm eminim iyidir ama taşıma kolaylığı falanda olsun istiyorum bi de çok pahalı.
medelada da yeni bir ürün var Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu linkteki ürün çok iyi bir şeye benziyor bu da pahalı tabi diğer düşündüğümde Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bu ürün.fiyat konusunda da çok fark var aralarında acaba mini olanı da işimi görür mü.bi de bu süt sağma makinesi için sütümün durumunu bekleyip görmeye gerek var mı yoksa her halukarda almalı mı.
ayrıca bugün biraz sağa sola bakındık.bazı markalarda baya indirim vardı mesela kraftta 140tl lik bir ürün 90 olmuş.bi de eczanede bir ürün vardı ismini tam hatırlamıyorum o da 90 gibiydi çok kullanışlı falan olduğunu söyledi ordaki elmeman.ben bu konuda kararsız kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum yinede.

çift pompa olanları sütü gelmeyen annelerimize tavsiye ediyoruz daha çok süt gelmesi için.ayrıca çift olmasından dolayı sağma işlemi daha çabuk bitiyo zaman tasarrufu sağlıyo size.kararını siz verin sütünüzün durumuna göre derim.acele etmeyin.ama tabiki dezavantajlar oluyo çift pompaya göre tek olanlarda.uzun süre kullanıcağnız önemli bi araç olduğu için iyice araştırma yaparak alın,bebeğinizin sağlığı için de çok önemli çünkü.

Selam,
Bu konuyu ben de çok araştırmıştım. Ben de çalışacağım iznim bitince. Medela'nın Mini Elektrikli modeliyle Swing'i arasındaki fark şudur: Swing modeli bebeğin emmesini taklit ediyor yani dura dura (bebeğin yutkunma hareketine benzer) çekiyor. Mini ise sürekli çekiyor. Ben bu nedenle Swing aldım, biraz daha pahalı evet ama ilk günler sütüm az gelip de bebeğe yeterli süt veremeyince mama vermektense bu pompayı aldım, sütüm de arttı. (Mini modelinin incelemesi için-videosu da var: Medela Elektrikli Süt Pompası İncelemesi, bi ara ben de swing modeli için benzer bir şey yayınlayacağım) Şimdilik kullanma ihtiyacım kalmadı sütüm arttığı için, ama işe başladığımda da bunu kullanacağım.
NOT: Swing ile bir memeyi sağmak yaklaşık emzirme süresi kadar: 15-20 dakika sürüyor.

Hala karar vermiş değilim şu an 8 aylık hamileyim pompa almalı mıyım yoksa emme olmazsa mı almalıyım?? bi de hangisini almalıyım yok mu bu konuda bilgi verecek olan??

Bende medela'nın mini modelini kullanıyorum genel anlamda memnunum.Ama çalışma hayatına devam edecekler için çiftli olanların daha iyi olduklarını biliyorum.

Ben Medela Swing Elektrikli Göğüs Pompası kullandım..kullanımı çok rahat Extraucuzluk.comdan aldım fiyatıda ürünün kalitesine göre çok uygundu..biçok sitede benzer ürün var fakat kalitesi ve kullanımıyla en uygun fiyattaki ürün bu..Çok araştırdım tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…