Tecrübeli anneler,gebeler yardım rica ediyorum ☹️

Dlkygmr21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
27
8
1
30
Herkese merhaba,

Adetim 5 gün geçti. Test yaptım ve resimdeki gibi çıktı. Silik çizgi gördüm sanki ve annemde öyle ama emin olamıyorum. İlk gebeliğim değil ama böyle bir durum yaşamadım ilkinde. Bu durumu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim 😊
IMG_20190807_004558.webp
IMG_20190807_004612.webp

Benimki de silik çıkmıştı.. Hatta degerim 1000lerdeyken de silikti.. Kopkoyu göremedim hiçbi testte😄 belki testin duyarliligi da olabilir.. Bence baska bi testte alın.. Belli olmaz😊
İlk hamileligimde benimde sizinkinin tam tersine kopkoyu çıktı ikinci çizgim,ertesi gün gittiğimde 3080 di değer. Bir meleğim var 19 aylık😍. Kafam o yüzden karıştı. Daha öncede şüphelendiğim zamanlar oldu ama bu şekilde çıkmamıştı,ikinci çizgiye dair hiç bişey görmemiştim. Bu defa ben çok kuruntu yaptim galiba 😄

İlk hamileligimde benimde sizinkinin tam tersine kopkoyu çıktı ikinci çizgim,ertesi gün gittiğimde 3080 di değer. Bir meleğim var 19 aylık😍. Kafam o yüzden karıştı. Daha öncede şüphelendiğim zamanlar oldu ama bu şekilde çıkmamıştı,ikinci çizgiye dair hiç bişey görmemiştim. Bu defa ben çok kuruntu yaptim galiba 😄

Allah bağışlasın🙏 yani evirdim cevirdim göremedim ama.. Parlakligini artrdim telefonun yine göremedim.. Bilemedim😅 belki de vardr bi bebis orada biyerde.. Sabretmek gerekiyordur 😊

Allah bağışlasın🙏 yani evirdim cevirdim göremedim ama.. Parlakligini artrdim telefonun yine göremedim.. Bilemedim😅 belki de vardr bi bebis orada biyerde.. Sabretmek gerekiyordur 😊
Amin, cümlemizinkini 🙏 kesinlikle katılıyorum biraz daha bekleyeceğim ☺️ çok teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için 😍

Back
X