Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar merhaba
Benim 3 aylık ikizlerim var çok şükür. Gündüz uykuları birinin düzenli olarak oluyor diğerinin ise yarım saatlık uykular oluyor. Akşam üzeri saat 8 yada 9 gbi yatıp uykuyu geceye bağlıyolar ve sabah 6 da kalkıyorlar. Geceşeri uyandırmaya kıyamıyorum çok huysu oluyolar eşimle perişan okuyoruz amcak kendileri kalkınca mama beriyorum kiloları da gayet iyi sizce bu kadar uyuması normalmi ? Tecrübeli annelerden yardım istiyorum
kızlar merhaba
Benim 3 aylık ikizlerim var çok şükür. Gündüz uykuları birinin düzenli olarak oluyor diğerinin ise yarım saatlık uykular oluyor. Akşam üzeri saat 8 yada 9 gbi yatıp uykuyu geceye bağlıyolar ve sabah 6 da kalkıyorlar. Geceşeri uyandırmaya kıyamıyorum çok huysu oluyolar eşimle perişan okuyoruz amcak kendileri kalkınca mama beriyorum kiloları da gayet iyi sizce bu kadar uyuması normalmi ? Tecrübeli annelerden yardım istiyorum
3 aylık bebeklerın aksam dokuzda yatıp aralıksız sabah altıda kalkması bıraz uzun geldı bana nacızane fıkrım benımbebegımde 7 aylık gece uyanmaz ama ıkı kere beslıyorum uykusu bolunmuyor.kılo alımı ıyı demışsınız tabıkı ayda ne kadarbalıyotlar takıp te etmek lazım gece beslenmek ıyı ve faydalı dıye bılıyorum
Sen kendin asla uyandirma
Zaten acikmis olsalar kalkarlar kendileri zaten kalkiyorlarmisda
3.cocugumu buyutuyorum tecrubeyle sabit.
Sakin sen uyandirma
Duzenlerini bozma yavrularin.kilo alimida iyiymis ne diye uykusundan etcen yavrulari.
1 degil 2 taneler birde.gece sende dinlenmis olursun hemde.
Benim bebeğimde gece hiç uyanmıyor canım sabah 6 ya kadar uyuyor.acıkınca da uyanıyor saatinde. Ben doktora sordum artık onun uyku düzeni olmuş bu demişti. Sıkıntı yapma yani
kızlar merhaba
Merhaba, bebeklerin 3.aydan sonra artik gece beslenmesi icin uyandirilmalari gerekmedigini soyluyor cogu uzman. Ben de bebegim cok uyudugu zaman endiselenmis ve de doktoruma danismistim; kendisi de artik bebegimin ne zaman aciktigina ve de ne kadar uyuyacagina kendisi karar verebilir, merak etmeyin diye iletmisti. Fakat tabi ki her bebek kendine ozgu ozelliklere, duruma, kosullara, mizaca sahip oluyor, bundan dolayi sizi/bebeginizi her yonden taniyan doktorunuza sizi endiselendiren konularda her zaman danismakta fayda var derim
kolayliklar, mutluluklar :)
kızlar merhaba
Selamlar benim de 9 aylik bir kizim var ve ilk zamanlardan beri geceleri uyandirip da yedirmedim. Doktorum da “ gece seni uyandirip onune en sevdigin yemegi koysak yer misin “ diye sormustu:))) gelisimleri de iyiyse ne guzel misil misil uyusunlar, zaten cok aciktiklarinda agliyorlar en azindan bnmki oyle, agladiginda biberonu agzina dayayip uykusuna devam ediyor cok sukur :) tabi siz yine de kendi doktorunuzunda fikrini alin derim
kızlar merhaba
Merhabalar;
Ben bazen tek bebekle bile başa çıkamıyorum valla Allah yardımcınız olsun :) benim bebeğim de 3. aydan beri geceleri uyanmıyor, ilk zamanlar ben de uyandırıp mama veriyordum ama doktorumuz buna gerek olmadığını, uykunun da bebeği beslediğini ve kendisi ihtiyaç hissederse zaten uyanacağını söylediği için artık hiç dokunmuyorum. Sanırım biz şanslı annelerdeniz, ne güzel. Sağlıkla büyüsünler inşallah.