Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 aylık oğlum 7.30da kalkıyor 10da ikinci uykusuna yatar tabi yarım saatlik uğraş sonucu. 11.30da uyanır tekrar 2.30 da yatar 4.30 kalkar akşamda 9 gibi gece uyku suna yatar
Güzel Anneler çıldırmama az kaldı kızım benimle resmen alay ediyor :)
11 buçuk aylık bebeğim sanırım artık tek uykuya geçmek istiyor. Erken değil mi ?
Normalde sabah 7:30 da uyanır 11 de tekrar 1saat uyur . Saat 16 da da 1 saat uyuyup 21:30 da tamamen yatardi.
Artık ne yaptiysam olmuyor. Bugün 11 de uyutabilmek için 40 dakika ugrastim. Saat 4 teki uykusuna hiç yatmadi ona da yarım saat ugrastim. Şimdi tamamen uyudu. Allah rızası için bi akıl verin . Çevremde kimse yok sorabilecegim. Ben simdi neyapayom ?
Tek uykuya dusureyimmi sabah 8 de uyanıp 2. Uykuya 3 30 da gecirsem olur mu
1 yaşındaki bir bebek ya 1.5 saatlik iki uyku uyur ya da birinci uykusundan vazgeçip 3 saat tek bir uyku uyur.eğer bundan daha az uyuyorsa ve mutlu görünüyorsa ikinci bir uyku uyutmaya ya da uykusunu uzatmaya gerek yok.Gece uylularına da dikkat edin eğer bozulma olursa tek bir uykuyu uzun uyuması için yardımcı olun
11 buçuk aylık bebeğim sanırım artık tek uykuya geçmek istiyor. Erken değil mi ?
Normalde sabah 7:30 da uyanır 11 de tekrar 1saat uyur . Saat 16 da da 1 saat uyuyup 21:30 da tamamen yatardi.
Artık ne yaptiysam olmuyor. Bugün 11 de uyutabilmek için 40 dakika ugrastim. Saat 4 teki uykusuna hiç yatmadi ona da yarım saat ugrastim. Şimdi tamamen uyudu. Allah rızası için bi akıl verin . Çevremde kimse yok sorabilecegim. Ben simdi neyapayom ?
bir ekleme daha yapıyım.bu uyku zamanlarını büyüdükçe değiştirecek.19:00-22:00 arasındaki uyku çok değerlidir onu mutlaka uyumasını sağlayın.gün içerisinde ise 15:00 dan sonra uyutursanız bu gece uykuya yatış saatini etkiler.
Tek uykuya dusureyimmi sabah 8 de uyanıp 2. Uykuya 3 30 da gecirsem olur mu[/QUOT
Benim dana da 1 yaşına haftaya girecek ve 3 haftdır aynı dert bizde de var. 2. Uykuyu uyumuyor. Bazen tüm gündüz uykularınu uyumuyor. Normalde 9 buçuk ve 14 de 1 saat 15 dakikalık 2 uykusu vardı. Akşam da 19:30 da gece uykusuna geçiyordu.
Gittiği yere kadar 2 uyku uyutmaya calışacağım. Bazen uyur bazen uyumaz tahminimce. 1-1 buçuk aya tek uykuya geçer artık. Araştırdığım kaynaklar, elinizden geldiğince 2 uykuda tutmaya çalışın diyor.
ama o kaynaklarda genelleme yapıyor.bebeklerin günlük davranışlarını göz önünde bulundurarak buna anneler karar vermeli.eğer bebeğiniz tek bir kısa gündüz uykusundan sonra mutlu görünüyorsa ve gece uykusuna da zarar vermiyorsa sorun olmaz.bazı bebekler 1 gündüz uykusuna erken geçiyorlar.