Doğuma Hazırlık tecrübeli anneler lutfen yardim edermisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mustylamela

Aile servettir
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
45
4
46
Merhaba hanimlar ben 28 hftalik hamileyim ..bebek arabasi alicam fakat baktigim bebek arabalarida cok pahali..uygun olanlarina bakiyorum ve karar veremiyorum kullanisli ve şık olsun istiyorum fakat sık olanlar kullanisli olnuyo kullanisli olanlarda şık gzukmuyo...ve ilk defa kullanicagim icin bilgisizim sizler hangi bebek arabasini tercih ettiniz ve fiyatida cok onemli 400 en fazla 500 tl yi gecmemesi gerkiyo butcem anca ona yeticek lutfen yrdim

öncelikle bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim..
inan pahalı birşey almana gerek yok.. elinde patlayabiliyor.. biz 600liraya aldığımız arabayı kızım rahat edemediği için arkadaşa hediye edip 150liralık bir pusetle çok mutluyuz:)
şu tarz birşey ilk 6 ay ana kucağı kısmını kullanacağın için güzel olur ama puset kısmı ilerde "çok ağır bu hafif birşey alayım"a itebiliyor insanı.. o zaman da çok hafif uygun bir baston pusete geçersin..

aynı puseti doğumdan itibaren kullananlar da var ama ben ana kucağı şeklinde olanı tercih ederim.. arabaya binerken misafirliğe gidince doktora falan giderken çok rahat..

Bende bu aralar çok bakıyorum bebek arabası ve büyük ihtimalle tam yatan güzel baston araba alıcam içinede ekstradan puflar satılıyor tulum gıbı mis gıbı oluyo. Diğerleri kapanınca çok ağır oluyo tek başına bıyeri gıttığını düşün bebeğimi taşıcan arabayımı kendınımı,zor yanı.

Cok Tesekkur ederim :) inanki bende pahali birsey almayi dusunmuyorum bazen rastliyorum ve soruyorum kullanislimi diye hepsininde memnun olmadigi seyler var.birisi cift yonlu degil diye sikayetci birisi tek elle kapanmiyor diye oyuzden okadar zorki secim yapmak kafam ck krisik ve hala bulamadim istedigim bebk arabasni

Hic baston dusunmedim zaten baktıgim bebek arabalarinın coguda hafif fakat kullanis acisindan bilmedigim icin karar veremiyorum. Baston bakicam suan biraz kafama yatti hemde uygun faka tek hamlede kapanmasi ve cift yonlu olmasi gerekiyor sonradan pisman olmamak lazm :)))

her arabada mutlaka bir kusur bulunuyor.. arabamızdan çok memnunuz ama tentesi dar geçen yaz pişti kızım.. en önemli noktalara bakacaksınız mutlaka bir eksiği oluyor.. ne beklediğiniz de önemli.. 9.katta oturan arkadaşım her açıdan inceleyip aldı arabasını çok mutluydu taki asansörüne sığmadığını farkedene kadar:)

Şıklığı çok takmayin kafaniza. Onemli olan hafif ve kolay surulebilir olmasi. Arabaniz varsa bagajina sigmasi. Ben cybex kullandim cok memnun kaldim.fiyati biraz yuksek galiba. Luks baston dedikleri grup cok rahat oluyor ileride araba degistirmeye gerek kalmiyor. Bebekli arkadaslarimla bulustugumda pusetleri degistirdigimizde hepsinin soyledigi cok rahat suruluyor idi.kolay acilip kapanmasina dikkat edin birde. Internette yazdiginizda dikkat etmeniz gereken kriterlerle ilgili guzel yazilar bulabilirsiniz.

bizde araba ve beşik bakıyoruz bu aralar. ve seçim yapmak çok zor. Pierre cardin ps 102 si hoşumuza gitti ana kucağıyla beraber. fiyatıda iyi geldi. baston araba hafif ama genede kararsızız

bizde araba ve beşik bakıyoruz bu aralar. ve seçim yapmak çok zor. Pierre cardin ps 102 si hoşumuza gitti ana kucağıyla beraber. fiyatıda iyi geldi. baston araba hafif ama genede kararsızız

Canım ben bi araba buldum ve cok kullanisli gorunuyor hafif ve cok kucuk bisey tam aradigimmmm e-bebek magazasinda varmis bi an once gidicem test etmeyee :))

Bu arada canim besikte kararimi verdim cok şık duruyo

Eklentiler

• $FB,84998,59,baby-tech-260-ahsah-bebek-besigi-beyaz-kelebekler-50x90-besik-ve-sepet-baby-tech.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 475

mrb arkadaşım bebek arabası için zaten ideal olanlar senin alacağın fiyat gurubunun içinde olanlar. şu çok pahalı 1000 tlye yakın yada geçen bebek arabalarını kullanmak çok zor. belki bebiş için çok konforlu olabilir fakat çok ağır. bebiş olduktan sonra bebek arabasını tek kolunla taşıyabilmen lazım. apartmanda bebişi merdivenlere koyup bebek arabası çıkarılamayacağına göre bir tarafında bebiş bir tarafında tek elle katlayabileceğin ve hafif bir bebek arabası almanda fayda var.

arabanın modeli ne acaba.. bide denedikten sonra izlenimlerini paylaşırsan sevinirim canım. buarada beşikte çok tatlı

Canm Joie aire travel sistem bebek arabasi malesef gttim ebebek te bulamadim ama youtubeden izledigm kdryla guzell ve fiytida cok uygn sanrm bunu baska bi sitedende bulrsam siparis vericem . Evt bu besiklerde cok kullansli yan trfi cikiyor ve 4 - 5 yasna kdr kullanabiliyorms

Evet canim evim gris kat oldugu icin problem olmaz diye dsnuyorum fakat disarida bna sorun yaratmicak bebek arabasina ihtiyacim olucak bu bebek arabasi tek elle cok kolay kapniyor hafif ve fiyatida uygun geldi .

merhaba kızlar, ben de aylarca yaptığım araştırmalar sonucu Wei-B WB-1010 Parma ViB Çift Yönlü Travel Sistem Lüx Bebek Arabasını satın aldım dün itibarıyla. Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. Concord Neo tarzında Alman malı olması tercih sebebim oldu. Ayrıca 7,2 kg oluşu ve Avrupa'nın en hafif bebek arabası olarak satılıyor olması ile ileride baston kullanmak zorunda bırakmayacağını düşünüyorum. Unkapanında 500 tl ye aldık. ebebekten Nuna Pebb alacaktım tam fakat Wei-B'in çift yönlü kullanılabilmesi daha cazip geldi. Bebek arabasına 500 liradan fazla vermeme isteğim de başka bir sebep:)

umarım faydalı olmuştur. sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet joie airse travel sistem bende almayı düşünüyorum 350 tl civarında çok uygun.

bizde c.tesi e bebek e gittik biraz baktık joie marka bi bebek arabasıda vardı baktıklarımızdan beğendimde hatta kilosu 4 kg dedi + ana kucağı var. baya hafif bi modeldi 350 tl dediler fiyatına. chicco nun travel sistem bi modeli vardı 750 tl idi 7 kg idi arabası ve ağır geldi bi anda bana. Daha öncede Pierre cardin hoşuma gitmişti.Karar vermek çok zor pişman olmak istemediğimizden sürekli alacağımız bişey değil Birde 1 şubatta ankara açılacak olan bebek mağazasına bakalm dedik inş. karar veririz.

bende çok zor karar verdim sonunda kraft pesto travel sistem bebek arabası aldık fiyatı 500-590 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…