- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
rapor alamaz cunku calisabilir izni esnasinda rapor alinamiyor malesefDoğum izninizi kullanmak yerine rapor alsanız daha iyi olur.
rapor alamaz cunku calisabilir izni esnasinda rapor alinamiyor malesef
Aynen canım :) bilmene sevindim.rapor alamaz cunku calisabilir izni esnasinda rapor alinamiyor malesef
Aldığım an zorunlu doğum iznine ayırırlar canım. Yani ha rapor almışım ha doğum izni aynı şey 32. Haftadan sonraŞu an hamilelik dışında girip olduğu için de alamıyor mu?
evet alamaz malesef.Şu an hamilelik dışında girip olduğu için de alamıyor mu?
Aldığım an zorunlu doğum iznine ayırırlar canım. Yani ha rapor almışım ha doğum izni aynı şey 32. Haftadan sonra
personelciydim cnm. dayanabilecek gucun varsa devam et. zor ama sonra 1 gunu bile ararsin. ayrica yasal olarak 6 ay ucretsiz iznin var isyerini bir yokla belki bir kismini kullandirirlarAynen canım :) bilmene sevindim.
Herkes rapor al diyor. Aciklayamiyorum :)
Canim inan kredi borcumuz olmasa düşünürdüm. Ama şartlar maalesef. Grip olmasa dayanırim dayanılir ama griple nasıl dayanırim acabapersonelciydim cnm. dayanabilecek gucun varsa devam et. zor ama sonra 1 gunu bile ararsin. ayrica yasal olarak 6 ay ucretsiz iznin var isyerini bir yokla belki bir kismini kullandirirlar
Allah yardimcin olsun. ben 34. haftada ayrildimerken dogum olabiliri dendi 40 da geldi sipa SUKROLSUN. ama simdi tamamen biraktim isi. dogumizninden sonr rapor arastir. dogum yapan drunla bi gorus heyet verebilir mi. yasada yazar dr isters uzatabikir diye. 1 ay heyet verse sana biraz dah yaninda okursun maas d alirsinCanim inan kredi borcumuz olmasa düşünürdüm. Ama şartlar maalesef. Grip olmasa dayanırim dayanılir ama griple nasıl dayanırim acaba
Biliyorsunuz ki 37. Haftaya kadar calisilabiliyo gebelik durumunda. Bende 35+3 günlük hamileyim. Normalde 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama çok kötü grip oldum. Bugünluk izin aldım is yerinden ama yarın mecbur gidicem. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum çok yoğun bi isim de yok aslında ama ne yapsam bilemedim. Kötü olursam Müdüre ağız egmek istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız. Dönüşte 10 gün kadar bir fark olacak bebeğimle ilgilenmem için. Siz olsanız dogum iznine ayrilirmiydiniz. Daha hiçbişeyim de tam değil ev uçuyor filan :)
Eğer gidebiliyorsan git doğum sonrası ayrılman daha zor bebişten. 10 gün az değil.Biliyorsunuz ki 37. Haftaya kadar calisilabiliyo gebelik durumunda. Bende 35+3 günlük hamileyim. Normalde 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama çok kötü grip oldum. Bugünluk izin aldım is yerinden ama yarın mecbur gidicem. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum çok yoğun bi isim de yok aslında ama ne yapsam bilemedim. Kötü olursam Müdüre ağız egmek istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız. Dönüşte 10 gün kadar bir fark olacak bebeğimle ilgilenmem için. Siz olsanız dogum iznine ayrilirmiydiniz. Daha hiçbişeyim de tam değil ev uçuyor filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?