Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 6aydann once otutturma olsun yatmasi aha iyi kucaga alismasin zaten emziriyosan sirt ve bel agrilarinin olmasi.normal canim annelik kolya deil daha cok yeni sayilir toparlanmak zman aliyo ewet
Canm sik sik emzir emmiyo sutum yok deme olsun sakin odada olun kimse olmasin biri olmasin yaninuzda emzirme odadi yap kndine dikkatini cekeck seyler olmasin
Sebde stres yapnma emzir.ede ve sut olmasinda relax olmak stres yapnamak cok onemli
Canim asla sutum yok deme bnm ilk 4ay cok azdi.dedigin gibi emzordikce cogaldi suan cok fazla bi damla olsa vAR YANi yok denilmez sen emzir canm bide tahin pekmez cok tuket vede yesil mercimek pilavi ye bol bol caninida hic sikma uzulme yani sen surekli emzirmeye bk tatlim
canım bende sezeryan oldum ama 10. günden sonra sapasağlam ayaktaydım şükür sen ağrıların için doktora gittin mi hiç ,bu kadar uzun sürmez ameliyat ağrısı ??? birde ben bebeğini kucağına alma alışır nidalarına çok karşıyım benim bebeğim de üç aylık her canım istediğimde alıyorum doya doya seviyorum bırakıyorum hiç de alışmadı yerde de koyunca oynuyo şükür hem alışsa nolur ki bu günler geri mi gelecek 6-7. ayından sonra önce emekleme sonra yürüme sürecine girince zaten yerde durmayı kendi isteyecek 4 yiğenim var hepsinde gördüm tecrübem var ,sonrasında da sen kucağına alsanda yere bırakmanı isteyecek keşke küçükken alsaydım diceksin. rahat ol doya doya okşa sev ilk üç ay onlar kucağa sevgiye ilgiye anne sıcaklığına muhtaç ve açıkça söyleyeyim bende bebeğime muhtacım onun kucağımda olması beni çok rahatlatıyo üstelik çalışıyorum herkes bana aman alma kucak bebeği olur diyor umrumda değil çünkü bebeğim kendini kucağımda güvende hissediyor ve bende bir anne olarak ona bu güveni sağlamak zorunda olduğumu düşünüyorum, tabii herkesin fikri kendine ama bence doya doya sarıl bebişine... pompaya gelince ben avent kullandım ama bence çok iyi değil idare eder bi pompa lansinoh manuelle 10 dk da sağdığımı aventle 20 dk da sağamadım ben malesef hatta şuan manuel kullanıyorum , sende benim gibi tek başına bebeğinle mücadele ediyormuşsun bende hem çalışıyorum hem tek başıma bakıyorum yavruma zor oluyor ama napalım onlar için değerValla aslına bakarsan bende artık pes etmek üzereydim nasıl olsa emmiyor doymuyor diye bırakim diyordum çünkü açıkçası emzirirken çok ağrım oluyor özellikle boynum belim çok ağrıyor ama kolayada kaçmak istemiyorum vicdanım rahat etmiyor
canım bende sezeryan oldum ama 10. günden sonra sapasağlam ayaktaydım şükür sen ağrıların için doktora gittin mi hiç ,bu kadar uzun sürmez ameliyat ağrısı ??? birde ben bebeğini kucağına alma alışır nidalarına çok karşıyım benim bebeğim de üç aylık her canım istediğimde alıyorum doya doya seviyorum bırakıyorum hiç de alışmadı yerde de koyunca oynuyo şükür hem alışsa nolur ki bu günler geri mi gelecek 6-7. ayından sonra önce emekleme sonra yürüme sürecine girince zaten yerde durmayı kendi isteyecek 4 yiğenim var hepsinde gördüm tecrübem var ,sonrasında da sen kucağına alsanda yere bırakmanı isteyecek keşke küçükken alsaydım diceksin. rahat ol doya doya okşa sev ilk üç ay onlar kucağa sevgiye ilgiye anne sıcaklığına muhtaç ve açıkça söyleyeyim bende bebeğime muhtacım onun kucağımda olması beni çok rahatlatıyo üstelik çalışıyorum herkes bana aman alma kucak bebeği olur diyor umrumda değil çünkü bebeğim kendini kucağımda güvende hissediyor ve bende bir anne olarak ona bu güveni sağlamak zorunda olduğumu düşünüyorum, tabii herkesin fikri kendine ama bence doya doya sarıl bebişine... pompaya gelince ben avent kullandım ama bence çok iyi değil idare eder bi pompa lansinoh manuelle 10 dk da sağdığımı aventle 20 dk da sağamadım ben malesef hatta şuan manuel kullanıyorum , sende benim gibi tek başına bebeğinle mücadele ediyormuşsun bende hem çalışıyorum hem tek başıma bakıyorum yavruma zor oluyor ama napalım onlar için değer![]()
canım bende sezeryan oldum ama 10. günden sonra sapasağlam ayaktaydım şükür sen ağrıların için doktora gittin mi hiç ,bu kadar uzun sürmez ameliyat ağrısı ??? birde ben bebeğini kucağına alma alışır nidalarına çok karşıyım benim bebeğim de üç aylık her canım istediğimde alıyorum doya doya seviyorum bırakıyorum hiç de alışmadı yerde de koyunca oynuyo şükür hem alışsa nolur ki bu günler geri mi gelecek 6-7. ayından sonra önce emekleme sonra yürüme sürecine girince zaten yerde durmayı kendi isteyecek 4 yiğenim var hepsinde gördüm tecrübem var ,sonrasında da sen kucağına alsanda yere bırakmanı isteyecek keşke küçükken alsaydım diceksin. rahat ol doya doya okşa sev ilk üç ay onlar kucağa sevgiye ilgiye anne sıcaklığına muhtaç ve açıkça söyleyeyim bende bebeğime muhtacım onun kucağımda olması beni çok rahatlatıyo üstelik çalışıyorum herkes bana aman alma kucak bebeği olur diyor umrumda değil çünkü bebeğim kendini kucağımda güvende hissediyor ve bende bir anne olarak ona bu güveni sağlamak zorunda olduğumu düşünüyorum, tabii herkesin fikri kendine ama bence doya doya sarıl bebişine... pompaya gelince ben avent kullandım ama bence çok iyi değil idare eder bi pompa lansinoh manuelle 10 dk da sağdığımı aventle 20 dk da sağamadım ben malesef hatta şuan manuel kullanıyorum , sende benim gibi tek başına bebeğinle mücadele ediyormuşsun bende hem çalışıyorum hem tek başıma bakıyorum yavruma zor oluyor ama napalım onlar için değer![]()