- 29 Mayıs 2024
- 2.813
- 727
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese bakmış sanırım 4.5 haftalık kalp atışı yani fka pozitif demesi aklımı karıştırdi kalp atışı 6 haftalık iken duyulur ve neden doktorunuza sormadiniz ki siz hangi problemden kaynaklı gitiniz doktora acbaYakinlastirdim da bu bulut gibi şey bebek mi Dr fka+ demiş 8.7mm kesem 4.5 haftalık demişti kafam çorba oldu Dr birşey demedi bebek vs diye salı çağırdı kese gelişimine bakalım dedi
26 sında gidecektim 21 de leke geldi kahverenfi bende 22 sine randevu aldım ilk muanem 8.7 mm dedi kese iyi dedi beta ile uyumlu ben bilmiyordum medikalpark Hastanesi'nde Dr m uygulamasını gezerken gördün raporu bana salı gel bakalım gelişime keseye büyümesine ilki gelişmemişti düşükle sonuçlanmıştı ongorumuz olur dedi 5 aydada bir test önerdi onu yapariz dedi tamam dedim bende fka+ yazmış şaşırdım bende bundan hiç bahsetmedi keseyi göremedim ben bana dedi merak etme kese var dedi güldü anlamadım bende banada bir garip geliyor fka+Kese bakmış sanırım 4.5 haftalık kalp atışı yani fka pozitif demesi aklımı karıştırdi kalp atışı 6 haftalık iken duyulur ve neden doktorunuza sormadiniz ki siz hangi problemden kaynaklı gitiniz doktora acba
Bilmiyorum ki kaç haftalık olduğunu biliyor musun son adet tarihin nedir26 sında gidecektim 21 de leke geldi kahverenfi bende 22 sine randevu aldım ilk muanem 8.7 mm dedi kese iyi dedi beta ile uyumlu ben bilmiyordum medikalpark Hastanesi'nde Dr m uygulamasını gezerken gördün raporu bana salı gel bakalım gelişime keseye büyümesine ilki gelişmemişti düşükle sonuçlanmıştı ongorumuz olur dedi 5 aydada bir test önerdi onu yapariz dedi tamam dedim bende fka+ yazmış şaşırdım bende bundan hiç bahsetmedi keseyi göremedim ben bana dedi merak etme kese var dedi güldü anlamadım bende banada bir garip geliyor fka+
Gec döllenme nornalse 7 haftalık olmam lazım ama 4 buçuk dedi 5 Ağustos da 10 değer ile öğrendim gebeligimi son ilişki 23 temmuzdu banada supriz olduBilmiyorum ki kaç haftalık olduğunu biliyor musun son adet tarihin nedir
Bunu bana demesi lazımdı demedi hiç bir şey salı cagirdi kese boyutuna bacak ilerleme varmi büyüme birde 5. Ayda fetal dn önerdi kafam karıştıEvet kese ve içindeki bebek
Söylemiş ya işte canım gelişimine bakacağım demek istemiş işte kafan neden karıştı anlamadım doktor daha ne desinBunu bana demesi lazımdı demedi hiç bir şey salı cagirdi kese boyutuna bacak ilerleme varmi büyüme birde 5. Ayda fetal dn önerdi kafam karıştı
Ne bilim bu bebek var şöyle böyle demedi ilk gebeligim sağlıksizdi 5 haftad akaldi ongorumuz olur salı gel bekliyorum kese boyutuna bakalım dedi ne bilim hani bebek var şöyle böyle demedi 4.5 haftalık dedi betayla uyumlu dedi iyi dedi eşim tekrar beta verelim mi dedi gerek yok dedi kese gözüktü dedi kafam burada karıştı işte burada gördüm fka+ yıl sonradanSöylemiş ya işte canım gelişimine bakacağım demek istemiş işte kafan neden karıştı anlamadım doktor daha ne desin![]()
Anladım çok sağ olÖncekinden kalma bir tedirginlikte anlamamışsın sanırım canım herşey normal sakinleş ve diğer kontrolü bekle. Şuan doktorda ilerleyen haftaları kese gelişimi görmeden birşey diyemez ama uyumlu demiş işte sıkıntı yok yani kalp atışını da görmüştğr ama duymak için erken olduğu için haftaya dinletir