Tecrübeli anneler ve hamişler bi bakarmısınızz yardıım :(

Urmicca

Sabır..Şükür ve Dua.. Küçük meleğim Lina’m🌸
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
1.932
1.616
83
6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum?? o_Oo_O

Arkadaşlar bileniniz yokmu bana akıl verin lütfenn :(

6+1 haftalık hamileyim arkadaşlar.hamileyken saç boyamak zararlımı? Boyayanlarınız oldumu?? Keyfi diil saçlarımda beyazlar çok yani ırsi o yüzden boyamam gerek ama tehlikelimi diil mi bilmiyorum?? o_Oo_O
3 ayı doldurana kadar boyamamaniz tavsiye ediliyor...bebegin organ gelisimi tamamlanana kadar yani.....

hamileler için özel boyalar var organik falan ama ilk 3 ay boyamamanız gerekiyor

Yok cnm boyatma sakin boyaların içinde ki maddeler bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyor bende rengarenk bir kafayla geziyorum 7 aydır ama cesaretim yok Cidde'n zararlı boyalar

Çok göze batıyor 24 yaşında oldugum için salak salak yaşlandınmı bilmemne die boş laflara sinir oluyorum bayramda bunları diyen çoğuğla karşılaşıcam o yüzden iyice araştırıyorum :(

Bitkisel kullanırsan sıkıntı deil.az kimyasal içerenler.

Çok göze batıyor 24 yaşında oldugum için salak salak yaşlandınmı bilmemne die boş laflara sinir oluyorum bayramda bunları diyen çoğuğla karşılaşıcam o yüzden iyice araştırıyorum :KK43:
bebeğin daha önemli o gereksiz insanlardan, sen her halinle güzelsin buna inan :)

bebeğin daha önemli o gereksiz insanlardan, sen her halinle güzelsin buna inan :)
Tabikide benim meleğim öncelikli çözümüde buldum bandana takarım saçlarım belimde öylede güzel duruyor ama bandana da kulaklarımı başımı agrıtıyor bi zararı yoksa boyiyim die araştırmıştım ama artık boyamam çoğunluk boyama dediniz sagolun kızlar :KK200::KK36::KK36::KK36:

Tabikide benim meleğim öncelikli çözümüde buldum bandana takarım saçlarım belimde öylede güzel duruyor ama bandana da kulaklarımı başımı agrıtıyor bi zararı yoksa boyiyim die araştırmıştım ama artık boyamam çoğunluk boyama dediniz sagolun kızlar :KK200::KK36::KK36::KK36:
meleğine isim düşündün mü :KK200::KK200::nazar:

Ozamn sen çevreyi birak minnakin büyüsün biraz doğuma yakın değişiklik yap :) bence. It ürür kervan yürür
Aynen canım doğru bi söz ama insan sinir oluo yinede :)

hamileler için özel boyalar var organik falan ama ilk 3 ay boyamamanız gerekiyor
Arkadaşlar organik boya diye bişey yoktur inanmayın!! Benim annem kanser hastasıydı saçları döküldü tekrar çıktı tabi hep beyazdı boyaması psikolojisi icin cok iyi olacaktı ve deli gibi araştırdık 3 kız kardeş..ve öğrendikki boyaların hepsinde kimyasal var kesinlikle organik boya yok... Urmicca Urmicca bence boyama canım riske atma bebeğini..

Arkadaşlar organik boya diye bişey yoktur inanmayın!! Benim annem kanser hastasıydı saçları döküldü tekrar çıktı tabi hep beyazdı boyaması psikolojisi icin cok iyi olacaktı ve deli gibi araştırdık 3 kız kardeş..ve öğrendikki boyaların hepsinde kimyasal var kesinlikle organik boya yok... Urmicca Urmicca bence boyama canım riske atma bebeğini..
Aa tamam canım çok sagol zaten içim rahat etmedi boyamıcam die karar aldım başkaları için yavruma zarar veremem konuşan konuşsun dursun öyle

Back
X