- 14 Haziran 2016
- 277
- 518
- 103
- Konu Sahibi pamuk sekerim
-
Sürekli sürekli söyleyince kafam karışıyor üç çocuk büyütmüş tecrübelidir diye düşünüyorum üzülüyorum sonraKilo alimi iyi diyorsa doktor nasil ac olabilir ki?
Benim kizim 7.aya kadar durmadan agladi kucakta falanda susmadi yani.her aglamasini acliga baglayan kv yi duymayin bile
Dediginizi uygulamaya calisacagim inşallah başarabilirimİlk bebek olunca onlar tecrübeli çok bilmiş ya sana cahil muamelesi yapıyorlar. Kafana takma duymazdan gel ve asla duyma gerçekten. Sen bebeğini oda seni bilir bu aylarda . Anne ya anneden daha kıymetlı bişey var mı? Üzme kendini.
Biology Gaiayi ben de kullanıyorum iki haftadır ama fayda etmedi zinco,metsil ve maflor da kullandım. Rezene de verdim. Hiçbiri fayda etmedi.Evlat senin sen hissedersin soymadığını. Bio gaia kullanıyorum gaz ilacı bu ara rahat benim kızım çok şükür. Ama gaz sancisi tutunca onu kimse susturamıyor. Geçecek bu günler sen iyi beslen ve stres yapma sakın. Sütün yeter
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Ağladığında gazini çıkarıp sakinlestiriyorum.Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun inşallah etrafın sözlerine aldırış etmemeyi öğrenin çünkü ozellikle büyüklere göre bu bebekler hep aç... Kilo alımı gayet iyi doktor aksini soylemedikce çevrenin lafiyla asla mama vermeyin gazi vardır muhtemelen dünyaya alisma çabası bir yandan bol bol kucağınıza alın emzirirken kasildigi an hemen gazını alın birkaç aya düzelir inşallah
Bio gaia saatli bir damla her akşam aynı saatte vermen lazım 5 damla sen öyle mi yaptın? Metsil zincir büyük kızımda da işe yaramamıştı. Karnını sıcak tutmaya gayret et ve mutlaka çorap giydir. Ayakları da sıcak olsun. Zor bir dönem sabırlı olucaZ yapacak pek bişey olmuyor malesefBiology Gaiayi ben de kullanıyorum iki haftadır ama fayda etmedi zinco,metsil ve maflor da kullandım. Rezene de verdim. Hiçbiri fayda etmedi.
Dr dinleyin lütfen. Bizim memlekette 1 çocuk bile büyüten herkes uzman olur. Bebeğinizin kg alımı iyi. 3 ayliktan itibaren kg alımı düşebilir gaz sancıları azalabilir. Sebep bebek hareketlendigi için bacaklarını çekmeye başlayacak ve gazını kendi çıkaracak. Ama bu demek değildir ki 3. Ayda bıçak gibi bitecek yavaş yavaş gazini çıkarmaya başladı. Umarım kisa zamanda düzelir.
Ya bir şey herkesin sütün var mı soruları yok mu insanı geriyor.Gözlerim uykusuzluktan kapanacak da olsa bi gireyim bakınayım dedim. Gördüm ki yalnız değilmişim. Benimde 1aylık bir bebeğim var ve çıldırmak üzereyim etrafımdakiler yüzünden. Bebekleri sanki anneden daha çok sahiplenirmişcesine tavırlar neden acaba ?
Gaz ilacını emzirmeden yarım saat önce ver.. Bana doktorum öyle dedi.. Her yemektene önce 3 4 damlaBiology Gaiayi ben de kullanıyorum iki haftadır ama fayda etmedi zinco,metsil ve maflor da kullandım. Rezene de verdim. Hiçbiri fayda etmedi.
Öğlen aynı saatlerde vermeye çalışıyorum. Ayaklarini da sıcak tutuyorum. Ama faydası olmadı. İnşallah kısa zamanda düzelir kızim acı cektikçe benim de aglayasim geliyorBio gaia saatli bir damla her akşam aynı saatte vermen lazım 5 damla sen öyle mi yaptın? Metsil zincir büyük kızımda da işe yaramamıştı. Karnını sıcak tutmaya gayret et ve mutlaka çorap giydir. Ayakları da sıcak olsun. Zor bir dönem sabırlı olucaZ yapacak pek bişey olmuyor malesef
Aynen dediğiniz gibi yapıyorum..[/QUOTE kasiyorsa istemiyorsa emzirme Gazi vardır.. 2 3 saatte bir az az emzir.. Az az sık sık emzir ki yediğini rahat sindirsin..
Biology Gaia günde bir defa 5 damla şeklinde veriyorum.Gaz ilacını emzirmeden yarım saat önce ver.. Bana doktorum öyle dedi.. Her yemektene önce 3 4 damla
Ben de bir ara biberonla vereyim dedim almadi biberon iyi ki de almamış o zaman.O çevre yuzunden 2 aylik bebegimin doymadigini dusunup,aglama krizlerinde formul sut icirip,biberona alistirip emzirmekten tamamen kopmasina sebep olan bir anne olarak asla aç kaldigini dusunme diyorum. Kilo alimi gayet iyi. Ilk kizimda cahillikle yaptim bir hata, bunda çok sukur emziriyorum. Cevreyi duyma
Benim ki metsil di her yemekten yarım saat önce 3 4 damla veriyordum.... söylediğinin kullanımı farklı olabilir..Biology Gaia günde bir defa 5 damla şeklinde veriyorum.
Rezene cayi da verdim ama işe yaramadiAc olsa emmerdi. Gaz sorunu var gibi.
Ilik Rezene cayi vermeyi deneyin ( türkiyede yapiliyormu bilmiyorum) burda Almanyada bebekler icin özel satilan kiraz cekirdegi yastigi satliyor onu isitiyorsun bebegin karnina masaj yapiyorsun ve bebegin cogu zaman rahatliyor.
Gece vermeye çalış ilacı bide. Bana Dr yatmadan önce ver dddi mutlaka. İnş canım düzelecekÖğlen aynı saatlerde vermeye çalışıyorum. Ayaklarini da sıcak tutuyorum. Ama faydası olmadı. İnşallah kısa zamanda düzelir kızim acı cektikçe benim de aglayasim geliyor
Metsil de kullandim ama sadece iki sefer çok uyku yaptıBenim ki metsil di her yemekten yarım saat önce 3 4 damla veriyordum.... söylediğinin kullanımı farklı olabilir..
Yarın dediğiniz gibi yapayım. Bir de sabaha karşı çıkarabiliyor gazlarini gündüz hiç çıkaramiyorGece vermeye çalış ilacı bide. Bana Dr yatmadan önce ver dddi mutlaka. İnş canım düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?