Bebek Beslenmesi Tecrübeli anneler yardım! Bebeğim aç mı kalıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kilo alimi iyi diyorsa doktor nasil ac olabilir ki?
Benim kizim 7.aya kadar durmadan agladi kucakta falanda susmadi yani.her aglamasini acliga baglayan kv yi duymayin bile
Sürekli sürekli söyleyince kafam karışıyor üç çocuk büyütmüş tecrübelidir diye düşünüyorum üzülüyorum sonra

Dediginizi uygulamaya calisacagim inşallah başarabilirim

Biology Gaiayi ben de kullanıyorum iki haftadır ama fayda etmedi zinco,metsil ve maflor da kullandım. Rezene de verdim. Hiçbiri fayda etmedi.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Ağladığında gazini çıkarıp sakinlestiriyorum.

Biology Gaiayi ben de kullanıyorum iki haftadır ama fayda etmedi zinco,metsil ve maflor da kullandım. Rezene de verdim. Hiçbiri fayda etmedi.
Bio gaia saatli bir damla her akşam aynı saatte vermen lazım 5 damla sen öyle mi yaptın? Metsil zincir büyük kızımda da işe yaramamıştı. Karnını sıcak tutmaya gayret et ve mutlaka çorap giydir. Ayakları da sıcak olsun. Zor bir dönem sabırlı olucaZ yapacak pek bişey olmuyor malesef

Ac olsa emmerdi. Gaz sorunu var gibi.

Ilik Rezene cayi vermeyi deneyin ( türkiyede yapiliyormu bilmiyorum) burda Almanyada bebekler icin özel satilan kiraz cekirdegi yastigi satliyor onu isitiyorsun bebegin karnina masaj yapiyorsun ve bebegin cogu zaman rahatliyor.

.[/QUOTE kasiyorsa istemiyorsa emzirme Gazi vardır.. 2 3 saatte bir az az emzir.. Az az sık sık emzir ki yediğini rahat sindirsin..

Ya bir şey herkesin sütün var mı soruları yok mu insanı geriyor.

O çevre yuzunden 2 aylik bebegimin doymadigini dusunup,aglama krizlerinde formul sut icirip,biberona alistirip emzirmekten tamamen kopmasina sebep olan bir anne olarak asla aç kaldigini dusunme diyorum. Kilo alimi gayet iyi. Ilk kizimda cahillikle yaptim bir hata, bunda çok sukur emziriyorum. Cevreyi duyma

Öğlen aynı saatlerde vermeye çalışıyorum. Ayaklarini da sıcak tutuyorum. Ama faydası olmadı. İnşallah kısa zamanda düzelir kızim acı cektikçe benim de aglayasim geliyor

Ben de bir ara biberonla vereyim dedim almadi biberon iyi ki de almamış o zaman.

Rezene cayi da verdim ama işe yaramadi

Öğlen aynı saatlerde vermeye çalışıyorum. Ayaklarini da sıcak tutuyorum. Ama faydası olmadı. İnşallah kısa zamanda düzelir kızim acı cektikçe benim de aglayasim geliyor
Gece vermeye çalış ilacı bide. Bana Dr yatmadan önce ver dddi mutlaka. İnş canım düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…