• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tecrübeli anneler yardım lütfen

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
Lütfen konum bi süre burda kalsın diğer bölümde kimse cevap vermiyor

Merhaba arkadaşlar 3 yaşındaki kızıma bu gün wc eğitimi başlattım saat 11 den itibaren 3_4 kere kaza üstüne yaptı 2 defa wc oyunlarla duruyor tabi fazla durunca çığlığı basıyor 9 olunca bezi bağladım gel gelelim kızım cümle kurmadigi için iyi bir iletişime geçemiyoruz çiş demiyor ben ara kafama göre getirdim tecrübeli anneler basarabilcekmiyiz sizce de hamileyken bi hayli zorladı beni bu eğitim

kazalar illaki olacak ama bez bağlayarak hata yapmışsınız.
saat başı çişe tutun yapmıyorsa zorlamayın uzun süre oturtmanın anlamı yok ki.

Ben bezi attiktan sonra gece de dahil hic takmadim. Ilk gunler altina yapti. Bir kac gun sonra tuvalete yapmaya basladi ama hep takip ettim ben oturttum ilk zamanlar.Gece de cisi gelince kalkip aglamaya basladi. Ilk zamanlar biraz zor. Sabirli olun. Gerginliginiz isi daha da zorlastirir.Eninde sonunda ogrenecegini unutmayin. Lazimlik kullananilirsiniz. Ilk zamanlar goz onunde bir yere koyun.

Bezi kullanma artıl en büyük tavsiye bu sabırlı ol asla ceza verme altına yaptı diye iğne batıran manyak bi komşum vardı

Lütfen konum bi süre burda kalsın diğer bölümde kimse cevap vermiyor

Merhaba arkadaşlar 3 yaşındaki kızıma bu gün wc eğitimi başlattım saat 11 den itibaren 3_4 kere kaza üstüne yaptı 2 defa wc oyunlarla duruyor tabi fazla durunca çığlığı basıyor 9 olunca bezi bağladım gel gelelim kızım cümle kurmadigi için iyi bir iletişime geçemiyoruz çiş demiyor ben ara kafama göre getirdim tecrübeli anneler basarabilcekmiyiz sizce de hamileyken bi hayli zorladı beni bu eğitim
Oyle yapmasi normal ilk gunlerde,bez baglamayin ve vazgecmeyin .Benimde kizim uc yasinda ve gectigimiz baharda ogrettim gece bile baglamadim bi kac yapti saldi oyle ama bisey yik gibi bn devam ettim ara ara goturdum bi haftada ogrendi kizim.Buyudukce zorlasir pes etmeyin kolay gelsin...Ha bide kacirdiginda sakin kizmayin cocuga bazi anneler bu hataya dusebiliyo ve cocuk dahada korkuyo

Tam bir ay ugrastim. Ancak cisim var dedi. Hala da kazalar olur.Gunde 10 kez yapmasi normal hele ilk gun. Tutmayi bilmiyorki daha yaptikca ogrenecek.geleni yapiyor hic tutmuyor suanda. Daha ilk gunden pes etmek erken olmus biraz. Bu arada benim kizim 2 yas 4 aylik .

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızımı giydirilen belde ağrı oldu eğilmekde zorlandım tüm gün malesef yarıda bırakmak zorunda kaldım yaza kaldı artık umarım cümle kurar konusurda en az azından iletişimimiz daha sağlıklı olur

Back
X