Tecrübeli Anneler Yardım!!!

alfornone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
21
4
0
35
İstanbul
Merhaba;
Uzun süredir forumu takip ediyorum ben de sonunda özellikle bu soruyu sorabilmek için üye oldum.
18 haftalık hamileyim ve malesef sigara tiryakisiyim.Günde en az bir paket içerken şimdi günde sadece 2 sigara içiyorum.Biliyorum zararlı ama malesef engel olamıyorum.Benim esas sorum şu:Forumda 2007-2008 vs yıllarda hamileyken benim gibi tek tük sigara içip pişmanlığını paylaşan kadınlar olmuş,bebekleri şu an 5-6 yaşında olmamalılar,sağlıkları nasıl bebeklerinde düşük kilolu doğum ya da doğumdan sonra astım vs gibi rahatsızlıklar yaşandımı?
(Yanlız bu soru günde 1-2 sigara içen hamile kadınlara :)

Cevap verirseniz çok mutlu olurum.!!!

benim durumumda olan yok sanırıımmmmmm
Merhaba;
Uzun süredir forumu takip ediyorum ben de sonunda özellikle bu soruyu sorabilmek için üye oldum.
18 haftalık hamileyim ve malesef sigara tiryakisiyim.Günde en az bir paket içerken şimdi günde sadece 2 sigara içiyorum.Biliyorum zararlı ama malesef engel olamıyorum.Benim esas sorum şu:Forumda 2007-2008 vs yıllarda hamileyken benim gibi tek tük sigara içip pişmanlığını paylaşan kadınlar olmuş,bebekleri şu an 5-6 yaşında olmamalılar,sağlıkları nasıl bebeklerinde düşük kilolu doğum ya da doğumdan sonra astım vs gibi rahatsızlıklar yaşandımı?
(Yanlız bu soru günde 1-2 sigara içen hamile kadınlara :)

Cevap verirseniz çok mutlu olurum.!!!

slmlar cnm bende sigara içen bir bayanım hamileliğimn 2 ayına kadar hiç içmedim ama maalesef 2 aylık hamile iken babamın vefatından sonra :43:tek tük bende içmeye başladım babama çok düşkün olduğum için kaybetmenin acısından ama sınırı aşmadım tabiki ve oğlum 3 buçuk kilo ve gayet sağlıklı doğdu şimdi 6 yaşında hiç bir problem yok ama tabiki hamileyken sigara içilmemeli bunun farkındayım ama maalesef oldu işte hiç içmesek daha iyi aslında kendi sağlığımız ve bebeğimizin sağlığı için.ayrıca benide kimse eleştirmesin yaşadığım sıkıntı çok kötüydü ALLAH kimsenin başına vermesin sağlıklı gebelik ve sağ salim kucağınıza almayı nasip etsn rabbim :nazar:

Canım başın sağolsun.Bende biliyorum evet çok zararlı ama bunu yaşamayan anlamıyor malesef.Ben günde 2 yi hiç aşmıyorum.Yarım paket içen arkadaşlarımda oldu ama bebekleri çok sağlıklı ama anne yüreği işte yine de çok korkuyorum.Umarım bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım :)
Kızlar cevap lütfeeennnnnnnn!!!!!!!!!

Aynı durumda olan anneler????
Canım başın sağolsun.Bende biliyorum evet çok zararlı ama bunu yaşamayan anlamıyor malesef.Ben günde 2 yi hiç aşmıyorum.Yarım paket içen arkadaşlarımda oldu ama bebekleri çok sağlıklı ama anne yüreği işte yine de çok korkuyorum.Umarım bende bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım :)

Back
X