Kesinlikle biz eşimle çok dikkat ediyoruz annecim küçük daha koşuşamıyor sevelim öpelim büyüklere saygılı olalım anlatıyoruzCanım bu biraz yapısı gereği böyle. Birde çocuk tek çocuk olunca ve anne babada konuşarak meseleleri çözen insanlar olunca çocuk maalesef dışarda da herşey oyle olacak sanıyor.
Benim kızım 7 yaşını bitirmek üzere ama hala öyle konuşuyorum ama beni anlamıyor diyor. Çünkü biz çocuklarımıza bunu öğretiyoruz. :))
Kıyamam çok iyi anlıyorumm seni cidden. Hatta arkadaşlarım çoğu diyor ki bu çocuk bu kadar kibarlıkla çabuk yorulur hayattan.Kesinlikle biz eşimle çok dikkat ediyoruz annecim küçük daha koşuşamıyor sevelim öpelim büyüklere saygılı olalım anlatıyoruz
evdede yüksek çıkmıyor sesimiz aslında doğrusunu yapıyoruz ama dışarda pusup kalıo gözüme bakıyo annem dio içim acıo çok
İşten çıkıp her akşam mutlaka parka götürüyorum hafta sonu denize ablamın oğlu var çocuklu ailelere gitmeye özen gösteriyorum elimden geleni yapıyorum sadece çalışan anne olmamla ilgisi var mı bide onu merak ediyorumhanfendı ben 7. sınıfa gıdene kadar evde canavar dısarda bır ıkı arkadasmla oynuyordm okula gıdınce pusup kalıyorudm sonra sonra kalabalıga alısnca gecıyor bı sorun degıl bu cok kalabalıga sokun gecerr
Çok teşekkür ederim umarım haklı çıkarsınız çünkü müdahale de edemiyorum sende vur bağır çağır demiyorum kendi kendine atlatsın istiyorum ama inanın ki kendim çok takıyorum ağlıyorumSelam canim
Bunu sakin ama sakin kafana takma iki cocuk annesi olarak sunu diyebilirim ki tamamen gecici bir durum kizim 9 yasinda ve 3 yasina kadar herkesten herseyden korkugordu hemen siniyordu evde de cok hareketliydi bende cok kafama taktim bu konuyu kizimda ama 3 yasindan sonra masallah oyle bir acildiki simdi kendi hakkini savunmakla kalmiyor kardesinin kini bile savunuyor masallah ve ayni sekilde oglumda oyle oldu 2 yasina kadar herseyden cekiyordu inanki ama odda masallah 2 den sonra acildi o yuzden hiiic kafana takma disariya karsi illa biraz cekinceleri oluyor korkuyorlar ama buyudukce heesey duzeliyor. Oyle bir acilir oyle bir kendini savunur ki sen bile sasarsin sen bu gunlein tadini cikarmaya bak bosver onlari takmayi
Canim inanki ilerde cok pisman olacaksin bu kadae uzuldugun icin buna emin ol dedimya benim cocuklarim daha fenaydi.sende goreceksin zamanla nasil degistigini:)Çok teşekkür ederim umarım haklı çıkarsınız çünkü müdahale de edemiyorum sende vur bağır çağır demiyorum kendi kendine atlatsın istiyorum ama inanın ki kendim çok takıyorum ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?