Doğuma Hazırlık tecrübeli anneler yardımm :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ayckadr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
91
3
6
Ankara
Kasımda doğumum olucak daha hiç bir hazırlığım yok ne almam gerekiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. İnternetten bakıyorum ama herkes farklı bişeyler yazmış. Ben okadar abartıya kaçmak istemiyorum gerçekten ihtiyacım olan şeyleri almak istiyorum. ilk 0-3 yada 0-6 ay arası eşyalarını alıp daha sonra yavas yavas alısverıs yapma nıyetındeyım. mesela 3 aylık zaman için neler almalıyım ? bebek odası henüz yapmcam. Kıyafet ihtiyac vede doğuma giderken yanımda olması gereken şeyler ne mesela ? 2-3 takım gecelik yazıyolar ama ben okadarına gerek oldugunu düşünmüyorum nasipse normal düşünüyorum ve hastane çok yakın evime . Hemen taburcu olmasam bile 1 gün kalsamda 2-3 takım neden onu anlamadım :) Bu kadar çok şey gerçekten almalımıyım ?

hayırlsııyla kucağına bebeğini al. çok fazla alışveriş yapmaya gerek yok. hastane valizinde bebeğe 2-3 takım hastane çıkışı, çorap, patik ve battaniye yeterli. anne içinse iç çamaşırı, çorap terlik ve 2-3 takım gecelik ve bir sabahlık yeterli. doğum sonrası kanama olduğundan 1 gecelik takımı yetmeyebiliyor. sezeryanda 2 gece, normal doğumda 1 gece hastanede kalıyorsun. onun dışında birşeye gerek yok. hastanede bebeğin bakımı yaptıkları için hastraneden taburcu olurken bez almak yeterli. biberon vs.. gerek yok.

Çok teşekkür ederimm :) Allah seninde hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…