tecrübeli anneler

ilk haftalar akıntı çok olmuştu

ay ben sendn daha meraklıyım ya hemen testini yap. 1 hafta geçmiş ben 1 gün geçmesini dört gözle bekliyorum
iliskiden 1 hafta gecti sadece adetimden 5 gun gecti o yuzden heveslenmek istemiyrum :) ayfica bu sitede bazu yorunlar okudum adetten once tutmasi imkansiz gibiymis :/

iliskiden 1 hafta gecti sadece adetimden 5 gun gecti o yuzden heveslenmek istemiyrum :) ayfica bu sitede bazu yorunlar okudum adetten once tutmasi imkansiz gibiymis :/

canım senin ilişki adetten hemen önce mi olmuştu öncesinde olmadı mı?

olmustu ama ilk defa adetten 2 gun once bebek calismasi yapmistik

hmm sadece adetten önce tek ilişkiyse bilemedim canım kişiden kişiye değişir ama yumurtlama günü çoğu kadında adetten 14 gün önceye felan denk geliyor o günlerde olmadıysa gebelik ihtimali zor.sen yumurtlama gününü biliyor musun?

evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricem

evet canm biliyorum ama benim iliskiye girmem oyle kolay olmuyo o gunde sansa cok rahat oldu simdi adet olmayi bekliyorum ins. yumurlama gunune denk getiricem

anlıyorum canım o zaman sen acele etme kasma yani kendini eğer bu sefer olmazsa yumurtlama gününü iyi takip et o günleri değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…