Tecrubeli Annelerden Neler Duyduk

bebek akşam olunca mutlaka karanlık odada uyumalıymış, buyume hormonu karanlıkta salgılanıyormus. bırde bebek geceyı gunduzu anlayacakmıs. karıstırmaması lazımmıs.

Yeni doğan bebeklerin gaz problemlerini hafifletmek ve rahat uyumalarını sağlamak için bir çay bardağı su, yaklaşık 1 tatlı kaşığı kadar anason kaynatılır, soğutulup bebeğe içirilir. gaz çıkarması sağlanır ve uyutulur.

Merhaba anne adaylari,
Bu konuda duydugumuz tavsiyeleri paylasalim...

Genis bilgi arsivi olacak...

Tahin helvasi sut artirir.

Ben de 8 gündür her sabah acaip bi tahin helvası yiyorum yeme alışkanlıklarım değişti ya tabi çok kilo alırım noluyo bana böyle

Yerim onları ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerimmmmmmmmmmmmmm

gece kalkıp ıcılen sut, kasar peynır, pekmez bebege kılo aldırırmıs

bide gece altını almamak gerekiyormuş. birkaç gün sonra alışacakmış gece yapmamaya böylece ilerleyen yaşlarda tuvalet alışkanlığını daha kolay kazanırmış.
valla benimkinin altını almamak mümkün değildi sızıyodu çünkü

Doğum yaptıktan sonra bebeği emzirmeden önce hurma yemek gerekiyormuş süt bol olurmuş evladınız hayırlı olurmuş
Birde emzirmeden önce bebeğin ağzına 1 damla nar suyu sıkmak gerekiyormuş gazsız olsun diye

Bilgiler super :) ama kimisini ilk kez duyuyorm insallah kulaktan dolma degil de denenmis etkisi onaylanmis seylerdr

bende size söyleyeyim bolca maydanoz hem ödem attırır hem bolll süt yapar Allah'ın izniyle 2 çocukda denenip onaylanmıştır:)

Hem hamilelikte hem de emzirme döneminde ayakları daima sıcak tutmak gerek , bebeklerde gaza sebep olurmuş .

bide gece altını almamak gerekiyormuş. birkaç gün sonra alışacakmış gece yapmamaya böylece ilerleyen yaşlarda tuvalet alışkanlığını daha kolay kazanırmış.
Pişik olmazlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…