Bebek Beslenmesi Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Takmıyoruz desekte beynimizin içinde hep dönenler bunlar :)
bende yiyor kilo almıyor diye ve acaba ek gıdaya erken mi başladım diye düşünüodum . 6 buçuk aylık kızım 4.ayda azar azar verdim sütüm az olunca
Bence tatlara alışması açısından iyi yapmışsınız. Bende alışsın diye 4. Aydan beri veriyorum hala alışacak . Her çocuk bir değil işte. Dediğiniz gibi kıyaslamamak lazım her biri bir birey:KK68:

Bence tatlara alışması açısından iyi yapmışsınız. Bende alışsın diye 4. Aydan beri veriyorum hala alışacak . Her çocuk bir değil işte. Dediğiniz gibi kıyaslamamak lazım her biri bir birey:KK68:

Teşekkür ederim valla size :) yaptığım şeyi ne gerek var 4 aylık çocuğa diye eleştiren inSAnları duyunca daha da üzülüyorum inanın.kendimi suçlu hissediyorum.yapmak istediğim çok ayrı bişi halbu ki süt az olunca öyle beklemek olmuyo du

Teşekkür ederim valla size :) yaptığım şeyi ne gerek var 4 aylık çocuğa diye eleştiren inSAnları duyunca daha da üzülüyorum inanın.kendimi suçlu hissediyorum.yapmak istediğim çok ayrı bişi halbu ki süt az olunca öyle beklemek olmuyo du
İnsanları önemsemeyin en iyi annesi olarak siz bilirsiniz.ben artık kimseyi takmıyorum öpüyorum sizi ve bebişinizi:KK68:

Evet yaa benımkide gıdaya başlasaydı mamayı bırakırdım. Biraz beni emerdi birazda gıdadan alırdı. Mama iyi diyor bazıları ama onada güven olmuyorki. İçine ne kattıkları bile belirsiz. Bakalım helal gıda mi yoksa yahudilerinmi...

ben devam sütünü bıraktım kızlar,10 aylık bebeğim,1 ay oldu bırakalı.anne sütüde almıyor.devam sütü yerine günde 3 porsiyon yoğurt ve yemeklerden,meyvelerden veriyorum.yoğurtun içeriğide çok zengin.devam sütünü bırakınca bebeğim daha çok yemeye başladı.mesela bebekler 500 ml devam sütü içmeliymiş ya ,ben o kadar yoğurt veriyorum.içime daha çok siniyor.benim bebeğim gibi anne sütü almayanlara tavsiye ederim.

he birde ek gıda konusunda bencede bebeklere zaman tanıyın.hele anne sütü alıyorsa hiç telaş etmeyin.benim bebeğim 9.ayda anca alıştı ek gıdaya.biz anneler hemen ilk aydan alışsın istiyoruz.ama sabırlı olalım,hepsi yoluna girer :)

he birde ek gıda konusunda bencede bebeklere zaman tanıyın.hele anne sütü alıyorsa hiç telaş etmeyin.benim bebeğim 9.ayda anca alıştı ek gıdaya.biz anneler hemen ilk aydan alışsın istiyoruz.ama sabırlı olalım,hepsi yoluna girer :)
Teşekkürler yorumunuz için bebişinizi öptüm:KK60:

Arkadaşlar kızım onceleri birazda olsa beni emiyordu. Şimdi iki gündür hiç emmiyor. Çok üzgünüm :(

Arkadaşlar kızım onceleri birazda olsa beni emiyordu. Şimdi iki gündür hiç emmiyor. Çok üzgünüm :KK43:
Kötü bir durum L çocuk doktoruna gittin mi peki? Aynı durum benim de başıma geldi, doktorum sağolsun çok yardımcı olmuştu bana. İstersen adını veririnm sana

Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Biliyorum yeri burası değil ama daha fazla kişiye ulaşması için buraya açtım..lütfen taşınmasın.
Bebeğim 7 aylık ama anne sütünden başka hiçbir besin almıyor..her türlü şeyi denedim evde yaptım olmadı,kavanoz maması sever dedim olmadı.. En basit muhallebi,yoğurt olayını bile yemiyor. Doktorumuz yavaş yavaş alışır diyor ama sırf yemek ayırt etmesin diye 4. Aydan sonra tattırmak amaçlı hep yapıp verdim. 3 aydır alıştıramadım. Ağzını kilitliyor ve açmıyor... Kızımn ayında arkadaşlarım sebzelerin içine kıyma koyup yediriyor.. Kilo alımı oldukça iyi sevindiğim tek şey bu. Kimi diyorki sütün yetiyor kafana takma. Kimi diyor ki tamam anne sütü alması iyi ama artık başka gereksinimleri de başladı yemesi lazım... Bilemedim sizce? Siz nasıl yedirdiniz? Ne yapmam gerekiyor?
Teşekkür ederim...
Merabalar..bende aynı durumdayım kızım 1 yaşında ama her şeyi öğürüyor en ufak Bi parçayı bile öğürüyor ne yapacak bilemiyorum.lütfen yardım edin teşekkürler

Merabalar..bende aynı durumdayım kızım 1 yaşında ama her şeyi öğürüyor en ufak Bi parçayı bile öğürüyor ne yapacak bilemiyorum.lütfen yardım edin teşekkürler
Canım ben akışına bıraktım (:
8 aylık oldu..hala tek beni emiyor . Herşeyden yiyor ama 2-3 kaşık..muhtemelen 4 ay sonra yaşında da böyle olur. Kafana takma balım elbet bir gün yicekler :) oyınlarla müzikle falan yedir:) böyle kalacak değil ya üzme kendini:KK69:

Kötü bir durum L çocuk doktoruna gittin mi peki? Aynı durum benim de başıma geldi, doktorum sağolsun çok yardımcı olmuştu bana. İstersen adını veririnm sana
evet gittim ama hiç bisey söylemedi. Zaten çocuk doktorunun tavsıyesıyle oldu biberona alışması.

Back
X