Tecrubeli annelerden yardim

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Mrb kk üyeleri siz değerli tecrübeli annelerden yardım istiyorum.ikiz çocuklarım var 2.5 yaşındalar onları çok seviyorum ama şöyle bir durum var yaklaşık bir aydır ben nereye gitsem oraya geliyorlar yani şöyle ben mutfaktayken diyelim oyuncaklarını alıp getirip yanında oynuyorlar yada içerde otursam biri sağma biri soluma oturuyor ben uzaklaşsam yada kalksam onlarda kalkıp tekrar yanima geliyor bu durum normalmi neden bana bu kadar baglandilar yani onlari ozgur birakmaya calistim oyun oynasinlar felan diye ama ben olmadan oynamiyorlar,yani devamli etrafimda dolasiyorlar ben nerde yanlis yaptim??bu arada bide hamileyim bu ikizler beni yeri geldigi zaman birbiri ile paylasamiyor bi ucuncu bebek nasil olucak ben ne yapicam bilmiyorum!!!

3üncü olunca normale dönerler korkma
ana yavrusu bunlar yanından ayrılmamaları çok normal

benim 9 yaşında bir de 2 yaşında kızım var
ikiside çok öle peşimde gezmezler
çalıştığım için sadece işten geldiğim 1 yarım saat peşimde gezer
oda meme emene kadar bitince işi biter benle
küçük tam tersi babasının peşini bırakmaz

hangisi iyi bilemedim

Benim de iki yaşında bir kızım var bu aralar o da öyle yapmaya başladı sanırım yaşa bağlı bir şey

bu yaşta çocukları özgür yapmak adına yalnızlaştırmayın lütfen, anne sevgisine en çok ihtiyaç duydukları yaşlar...

Ya o goruntu gozumde canlandida ne kadar tatli bir durum masallah ya. Benim oglumda 1,5 yasinda ben nereye o oraya :) ayri bir odada mumkun degil durmaz. Onunde ne var ne yok yuklenir gelir pesimden. Bence en guzel zamanlari bunlar ben cok mutlu oluyorum oglumu oyle gorunnce.

Bizde tavukla civciv gibi emekledigi zmandan beri pesimde hic yalniz kalamaz 25 aylik buarada

Kızım 21 aylık bu aralar o da aynı şekilde davranıyor. Mutfağa geçerken "Anne kaçma kaçma gel oynayalım." diyor gitmezsem pılını pırtını toplayip mutfağa geliyor :)
Yaşa bağlı bir durumdur muhtemelen. Kim bilir neler geçiyor akıllarindan endişelenmeyin.

Normal.
Benim de ikizlerim var. Onlar epeydir birlikte oynayabiliyor.
Bence erken 2.5 yaş birlikte bir oyun kurmaları zor.
Siz başlatın yavaş yavaş ayrılın yanlarından.
Ama çok da mesele haline getirmeyin. Normal yani.
Olduğunuz odada oynamalarını sağlayın.
Mutfakta iş yapıyorsanız onlar da orada oynasın.
Bi süre sonra sizi aramazlar.
Benimkiler 4.5 yaşında.Çok güzel günler sizi bekliyor emin olun

Normal bir durum bu yaşlarda. Bir dönem tekrar annenin çok peşine düşerler. Ama diğer taraftan özgür gezmeye de çalışırlar. Siz onların şu anda güvenli limanisiniz. "ben" liklerini kesvederken güvenli limanlarına sığınırlar. Geçici bir süre. Yani ortada yalnis hic bir durum yok

Ben 7 24 evdeyim babası sen alıştırıyorsun diyor resmen kucağımda tepemde geziyorlar

Inş deniyorum oyun kurup yavaşça ayrılıyorum birde bakıyorum yanımdalar beni çağırıyorlar oynamak için,birde oğlum kızımı dövüyor oynasalar bile devamlı birbirlerinden eşya alıp kaçıyorlar paylaşmıyorlar..çok yoruluyorum bazen ağlamalar kavga sesleri...

bu yaşta çocukları özgür yapmak adına yalnızlaştırmayın lütfen, anne sevgisine en çok ihtiyaç duydukları yaşlar...
Yanlizlastimak deil oturduğumda bile üstünde geziyorlar acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum dedim cunki daha once boyle degillerdi

Ayy ne tatlı ya :) benim kızım da büyüyecek mi acaba o günlerin gelmesini dört gözle beklliyorum çok şekerler :)

Benim oğlum da böyleydi Nereye gitsem peşimdeydi babası ile oynardi ama. İkizlerimse 2 yaşını geçtiler onlari gerçekten cezbeden bir oyunları ya da oyuncakları varsa dönüp bakmazlar bana.

Oğlum çok yapısıkti Belki de bana ondan Bunlar daha bağımsız gibi geliyor bilmiyorum.
Bu arada bu zamanda size düşkün olmaları çok normal

Benimkide 15 aylik ayni durumdayiz beni hep gözünün önunde istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…