bu yaşta çocukları özgür yapmak adına yalnızlaştırmayın lütfen, anne sevgisine en çok ihtiyaç duydukları yaşlar...Mrb kk üyeleri siz değerli tecrübeli annelerden yardım istiyorum.ikiz çocuklarım var 2.5 yaşındalar onları çok seviyorum ama şöyle bir durum var yaklaşık bir aydır ben nereye gitsem oraya geliyorlar yani şöyle ben mutfaktayken diyelim oyuncaklarını alıp getirip yanında oynuyorlar yada içerde otursam biri sağma biri soluma oturuyor ben uzaklaşsam yada kalksam onlarda kalkıp tekrar yanima geliyor bu durum normalmi neden bana bu kadar baglandilar yani onlari ozgur birakmaya calistim oyun oynasinlar felan diye ama ben olmadan oynamiyorlar,yani devamli etrafimda dolasiyorlar ben nerde yanlis yaptim??bu arada bide hamileyimbu ikizler beni yeri geldigi zaman birbiri ile paylasamiyor bi ucuncu bebek nasil olucak ben ne yapicam bilmiyorum!!!
Ben 7 24 evdeyim babası sen alıştırıyorsun diyor resmen kucağımda tepemde geziyorlarbenim 9 yaşında bir de 2 yaşında kızım var
ikiside çok öle peşimde gezmezler
çalıştığım için sadece işten geldiğim 1 yarım saat peşimde gezer
oda meme emene kadar bitince işi biter benle
küçük tam tersi babasının peşini bırakmaz
hangisi iyi bilemedim
Inş deniyorum oyun kurup yavaşça ayrılıyorum birde bakıyorum yanımdalar beni çağırıyorlar oynamak için,birde oğlum kızımı dövüyor oynasalar bile devamlı birbirlerinden eşya alıp kaçıyorlar paylaşmıyorlar..çok yoruluyorum bazen ağlamalar kavga sesleri...Normal.
Benim de ikizlerim var. Onlar epeydir birlikte oynayabiliyor.
Bence erken 2.5 yaş birlikte bir oyun kurmaları zor.
Siz başlatın yavaş yavaş ayrılın yanlarından.
Ama çok da mesele haline getirmeyin. Normal yani.
Olduğunuz odada oynamalarını sağlayın.
Mutfakta iş yapıyorsanız onlar da orada oynasın.
Bi süre sonra sizi aramazlar.
Benimkiler 4.5 yaşında.Çok güzel günler sizi bekliyor emin olun
Işte en büyük korkum onu istememeleri,ikiz olmalarına rağmen hiç bir şey paylaşmıyorlar..3üncü olunca normale dönerler korkma
ana yavrusu bunlar yanından ayrılmamaları çok normal
Yanlizlastimak deil oturduğumda bile üstünde geziyorlar acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum dedim cunki daha once boyle degillerdibu yaşta çocukları özgür yapmak adına yalnızlaştırmayın lütfen, anne sevgisine en çok ihtiyaç duydukları yaşlar...
Zaman çok çabuk geciyorAyy ne tatlı ya :) benim kızım da büyüyecek mi acaba o günlerin gelmesini dört gözle beklliyorumçok şekerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?