Tecrübeli annelere ihtiyacım var

Alışmıştır ama bırakması zor değil. Size ayrıntılı bir şekilde anlatayım ben doğum yaptığım da annem yanımda kaldı gündüz ana kucağında salladı bu şekilde alıştı ve gece ister istemez ben de beşikte sallıyordum ağladığı için daha sonra emziği alıştırdım emzirdikten sonra emziği ağzına verdim beşine yatırdım tabii ki ilk olarak hemen uyumadı emzik ağzından düştüğü zaman sürekli ağlıyordu tekrar emziği ağzına veriyordum ve bu şekilde alıştırmaya çalıştım zaten küçük oldukları için sallamayı bilmiyorlar sadece ilk dönemlerde anne istiyorlar yani sizin yapacağınız ilk olarak birkaç dakika kucakta sallayın dalmaya hakkın beşiğe koyun orda uyusun büyüdükçe daha zor alıştırması.ağlaması sizi korkutmasın aşırıya kaçmadığı sürece ağlamasından birşey olmaz.benim kızım şu an. 15 aylık kucağımda biraz gezdiriyorum sonda beşiğine koyuyorum bazen ağlıyor bazen de kendi bir iki oynayıp dalıyor.benim en büyük sıkıntım sessiz ortama alıştığı için zor oluyor aman siz siz olun sessiz ortamda uyuması için çaba harcamayın her zaman o ortam olmuyor bırakın sese alışsın
Cevabınız için çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız sağolun bunu mutlaka deneyeceğim uyandığında bunu denemeye başlayacağım. Umarım kısa sürede halledebilirim bu durumu belki de kendi kendisine uyumayı öğreneceği için uyandığında tekrar uykuya dalabilir. Sallayarak uyuduğu için belki çabuk uyanıp uyumakta zorlanıyor tekrar teşekkür ederim önce karnının tok olup olmadığını anlayıp bu şekilde uyutmayı deneyeceğim

Aslında o şekilde uyutmayı denedim çok ben yanı emerken uyumuyor sonra yatağa ama gözlerini bir açıyor bağır Allah bağır sonra bu kadar zamanda alıştı mı sizce şuan 33 günlük olduk kucağımda çok rahat ama koyşunca uyanıyor bağırıyor birde bebeğim hiç uyumamış gibi uyanıyor tam açık gözler mesela uyanmaya çalışma evresi yok:-) alışmışsa da vazgeçilebilir miyim ki
Kucaginda o kriz anini atlatip sakinlesince tekrar koy yatagina mizmizlanirsa alma ama cildirmiscasina aglarsa tekrar al sakinleyince geri koy. Ilk 2 gun azap gibi gelebilir sana ama 3. Gune gorursun ki alisir. Eger anne istikrarli olursa bebegin alismasi daha kolay oluyor.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız sağolun bunu mutlaka deneyeceğim uyandığında bunu denemeye başlayacağım. Umarım kısa sürede halledebilirim bu durumu belki de kendi kendisine uyumayı öğreneceği için uyandığında tekrar uykuya dalabilir. Sallayarak uyuduğu için belki çabuk uyanıp uyumakta zorlanıyor tekrar teşekkür ederim önce karnının tok olup olmadığını anlayıp bu şekilde uyutmayı deneyeceğim

Rica ederim üç beş gün sıkıntı çekersiniz belki ama sonda çok rahat edersiniz benim kuzum şu an hayatta ayakta sallanmaz sevmez şimdiden kolay gelsin

Kucaginda o kriz anini atlatip sakinlesince tekrar koy yatagina mizmizlanirsa alma ama cildirmiscasina aglarsa tekrar al sakinleyince geri koy. Ilk 2 gun azap gibi gelebilir sana ama 3. Gune gorursun ki alisir. Eger anne istikrarli olursa bebegin alismasi daha kolay oluyor.
Ya inş canım başarabilirim benim bebeğim yoksa çok kötü alıştı elimden geleni yaparım onun için inşallah işe yarar başarırım

Ya inş canım başarabilirim benim bebeğim yoksa çok kötü alıştı elimden geleni yaparım onun için inşallah işe yarar başarırım
Cocuk yetistirirken her konuda sen je kadar tutarli olursan cocugun kurallari kabullenmesi de o kadar kolay oluyor. Emin ol alistirirsin daha minicik o kolayca alisir. Dusunsene daha ona memeyi biraktirmasi yatagini ayirmasi cisini öğretmesi var var oglu var :)

Cocuk yetistirirken her konuda sen je kadar tutarli olursan cocugun kurallari kabullenmesi de o kadar kolay oluyor. Emin ol alistirirsin daha minicik o kolayca alisir. Dusunsene daha ona memeyi biraktirmasi yatagini ayirmasi cisini öğretmesi var var oglu var :)
Aslında çok k doğru istikrarlı olması gereken benim eğer güzel bir çocuk yetiştirmek istiyorsak sanırım elimizden geleni yapmalıyız. Şuan düşündüm de harbi bizim yol baya uzun hele yatak ve ciş en büyük sorun :-) çocuğun psikolojisini etkileyecek en önemli şeyler bu dönemi atlatalım da birde onlar var diş çıkarması var ateşi var eyvah eyvah ;-) şuan ne kadar basit bir şeye takılıp kaldığımı gördüm :-)

Aslında çok k doğru istikrarlı olması gereken benim eğer güzel bir çocuk yetiştirmek istiyorsak sanırım elimizden geleni yapmalıyız. Şuan düşündüm de harbi bizim yol baya uzun hele yatak ve ciş en büyük sorun :-) çocuğun psikolojisini etkileyecek en önemli şeyler bu dönemi atlatalım da birde onlar var diş çıkarması var ateşi var eyvah eyvah ;-) şuan ne kadar basit bir şeye takılıp kaldığımı gördüm :-)
:)) herbiri basina gelince en zor asamaymis gibi geliyor insana. Rabbim kolay gecirsin. Ama koşulsuz sevgi verip kurallarda istikrarli davranir ve onun da birey oldugunu hic unutmaz herseyi izah edip anlatarak yasarsan, aman cocuk o daha ne analayacak demeyip hayatinin her anina dahil edersen senin icin de hayat cok kolay olur. Rabbim herkese kolaylik versin ama gercekten ne verirsen onu aliyorsun.

:)) herbiri basina gelince en zor asamaymis gibi geliyor insana. Rabbim kolay gecirsin. Ama koşulsuz sevgi verip kurallarda istikrarli davranir ve onun da birey oldugunu hic unutmaz herseyi izah edip anlatarak yasarsan, aman cocuk o daha ne analayacak demeyip hayatinin her anina dahil edersen senin icin de hayat cok kolay olur. Rabbim herkese kolaylik versin ama gercekten ne verirsen onu aliyorsun.
Ne kadar güzel söylediniz anlatarak izah ederek yaşamak hayata dahil etmek kesinlikle katılıyorum ancak böyle güzel bireyler yetiştirilebilir. İnşallah bende kızım için elimden geleni yapacağım

Yani bi anormallik oldugunu dusunmuyorum. Ama doymuyor olabilir bezini takip edin doymayan brbeklerin idrarlarinda turuncu lekeler oluyor bezinde bilginiz olsun.
Bebegimi takip eden cocuk doktoru idrardaki turunculugun susuzluktan kaynaklandigini soylemisti. Bebegin doydugunu cisli bez sayisindan anliyorlar

Bebegimi takip eden cocuk doktoru idrardaki turunculugun susuzluktan kaynaklandigini soylemisti. Bebegin doydugunu cisli bez sayisindan anliyorlar
Yenidogam bebeklere 6 aya kadar su verilmesi onerilmiyor zaten. Yani bebek su ihtiyacini da sutten aliyor deniliyor. Bu sebeple de suzin dediginiz susuzluktan olma olayi yine sute bagli bence

Back
X