- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Cevabınız için çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız sağolun bunu mutlaka deneyeceğim uyandığında bunu denemeye başlayacağım. Umarım kısa sürede halledebilirim bu durumu belki de kendi kendisine uyumayı öğreneceği için uyandığında tekrar uykuya dalabilir. Sallayarak uyuduğu için belki çabuk uyanıp uyumakta zorlanıyor tekrar teşekkür ederim önce karnının tok olup olmadığını anlayıp bu şekilde uyutmayı deneyeceğimAlışmıştır ama bırakması zor değil. Size ayrıntılı bir şekilde anlatayım ben doğum yaptığım da annem yanımda kaldı gündüz ana kucağında salladı bu şekilde alıştı ve gece ister istemez ben de beşikte sallıyordum ağladığı için daha sonra emziği alıştırdım emzirdikten sonra emziği ağzına verdim beşine yatırdım tabii ki ilk olarak hemen uyumadı emzik ağzından düştüğü zaman sürekli ağlıyordu tekrar emziği ağzına veriyordum ve bu şekilde alıştırmaya çalıştım zaten küçük oldukları için sallamayı bilmiyorlar sadece ilk dönemlerde anne istiyorlar yani sizin yapacağınız ilk olarak birkaç dakika kucakta sallayın dalmaya hakkın beşiğe koyun orda uyusun büyüdükçe daha zor alıştırması.ağlaması sizi korkutmasın aşırıya kaçmadığı sürece ağlamasından birşey olmaz.benim kızım şu an. 15 aylık kucağımda biraz gezdiriyorum sonda beşiğine koyuyorum bazen ağlıyor bazen de kendi bir iki oynayıp dalıyor.benim en büyük sıkıntım sessiz ortama alıştığı için zor oluyor aman siz siz olun sessiz ortamda uyuması için çaba harcamayın her zaman o ortam olmuyor bırakın sese alışsın