Tecrübeli annelerimiz baksın

mryy1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
113
69
13
Benim bi ablam var onun diliyle yazıyorum Yen'i gelin çok bilinçsiz yardım etmek istedim cevaplarsanız seviniriz. Yaklaşık bir ay önce eşitle beraber olmuşlar o ay adeti 3 gün gecikmeli olup 3 günlük çok olmayan kanaması olmuş . Kahverengi çoğunlukla kırmızı da olmuş . Adeti biteli şuan 1 hafta olmuş . Bu esnada testler almış eşi . Adet olduğu gün pozitif çıkmış . Daha sonra negatif olmuş sonra tekrar pozitifi görmüş son 2 gündürde 3 test yapmış negatif kafayı yemek üzere araştırmış geç döllenmede çıkmayabiliyormuş . Bugün de beli kopmuş ağrıdan kasıkları halen ağrıyormuş adet olucak gibi . İdrara sürekli çıkıyormuş yanaklarını al basıyormuş . İdrarı koyuymuş . Kabızmış. Ayakları buz gibiymiş . Yardımcı olursanız çok iyi olur .

Merhaba bu soru işaretlerinin cevabı sadece kan testinde canım gidip kan testi yaptırsın en iyi sonucu o şekilde alır :)

Kan testi vermeli ablanız. Başka türlü bunu anlamak mümkün değil. Aynı belirtileri yaşayan Bi sürü kadın var bazısı hamile bazısı değil. İki kere pozitif gördüyse hamile olma olasılığı yüksek. Yerinde olsam hemen hastaneye giderdim.

Son testler negatif çıkınca umutsuz ama kasık ağrısı bel ağrısı devam ediyo bariz şekilde .

Son testler negatif çıkınca umutsuz ama kasık ağrısı bel ağrısı devam ediyo bariz şekilde .
İdrar testleri yanıltıcı olabiliyor kesin çözüm kan testi. Acilde yarım saate sonuç veriyorlar. Özel hastanelerde 30 liraya bu testi her saat yapmak mümkün. Sağlık ocakları da sabah gittiğinde kan testi yapıyor

Kan testi yaptirsin kimyasal gebelikte olabilir.

Ama hala beli ağrıyor adet olucak gibi bi de bugün yine test yaptı negatif diyodu baktık az önce çok inçe bi çizgi gördük ışık yardımıyla . Öyle bi şey olsa bu olayı yaşayamaz ki. Yani hala çıkıyor

Back
X