- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Gece emzirmeyi keseli çok olması lazım. 9 aylık civarı en geç kesmeliydin. Memeyle uyuması da çok yanlış. Bir an önce bıraktır.17 aylık dünyalar tatlısı cadı bir kızım var :)
Gelin görün ki emerek uyudugundan mi bilmiyorum gece 7363636484 defa uyanıyor.
Meme ile uyuyor.
Sütten kesmeyi düşünmüyorum en az 2 yaşına kadar.ama gece emzirmeyi kesmelimiyim
Bu uyanmalar neden sizce
Ben ne zaman uyuyacağım
Uyumayi çok özledim :/
Neden yanlış pekiGece emzirmeyi keseli çok olması lazım. 9 aylık civarı en geç kesmeliydin. Memeyle uyuması da çok yanlış. Bir an önce bıraktır.
Bebek altıncı ayda ek gıdaya başlıyor ve yine aynı aylarda artık gece gündüz kavramını öğrenmesi gerekiyor. Gece memeye alişan çocuk aç olmasa bile sırf meme için kalkar. Gece sütüyle gündüz sütü arasında en ufak fark yok. Ama gece uykusuyla gündüz uykusu arasında çok fark var. Büyüme hormonları gece uykusu sırasında salgilaniyor. Saat başı memeye kalkan çocuğun uykusu bölüm pörçük olur. Hiç bir değeri kalmaz. Ayrıca anne sağlığı da önemli. Sizin de gece uykunuzu almanız lazım. 9 aylık bir bebek hiç acıkmadan 7 saat civarı uyuyabilir. Hesabınızı buna göre yapın. 18 aylık bebeğin gece emmesini öneren doktorun da aklına şaşarım .Neden yanlış peki
Kusura bakmayın bilmiyorum kimse de demedi.
Doktor 18 aya kadar gece emsin gece sütü çok değerli demişti. Ona uydum bende.
Yanlış değilNeden yanlış peki
Kusura bakmayın bilmiyorum kimse de demedi.
Doktor 18 aya kadar gece emsin gece sütü çok değerli demişti. Ona uydum bende.
Iyi de cocuk gece kalkip agladiginda peki ne vericez meme yerine?Gece emzirmeyi keseli çok olması lazım. 9 aylık civarı en geç kesmeliydin. Memeyle uyuması da çok yanlış. Bir an önce bıraktır.
Ben kiyamadim hic kizima iste. Atesli oldu meme hastalandi meme yemek yiyemedi istahsizdi sadece meme,disleri agridi kasindi hircinlasti hirslandi meme.. meme onun avuntusu cunku . Cocugu iyice yalnizlastirmak olur hadi bakiyim yok sana meme demek.Yanlış değil
Emiyor biberonla beslenmiyor
Kademeli olarak emzirmeyi azaltarak keserken bile en son gece emmesi kesilir
Sadece beslenmek değil meme.
Dişi çıkıyordur vardır bir derdi
Bebek sen meme verdiğin için ağlıyor. Biliyor ki ağlarsa meme gelecek. Acıktığı için ağlamıyor yani. Iki üç gece, en fazla bir hafta dayanacaksın. Ağladığında poposunu pit pitla. Şarki söyle. Ninni söyle ve sürekli ona memenin artık geceleri kapandığını anlat. Sabah tekrar emebilecegini söyle. Bu şekilde gece emme isteğini söndür.Iyi de cocuk gece kalkip agladiginda peki ne vericez meme yerine?
Uyku eğitimi alması gereken çocuğun nasıl en son gece emmesi kesiliyor. Ek gıdaya başlamış bir bebek gece emmeye ihtiyaç duymaz. Onun hissettiği açlık değil. Elbette meme onun en yakın arkadaşı. Gerçekten memeye psikolojik olarak ihtiyaç duyduğu zamanlar olur, diş çıkarma gibi, emzirilir. Ama onun dışında bebek sadece emmek için uyanıyorsa ve anne de bu davranışı söndürmek yerine her seferinde meme vererek pekistiriyorsa o bebegin uykusundan hayır gelmez. Gece uykusu emin olun ek gıdaya geçmiş bir bebek için gece annesiyle kıyaslanamayacak kadar değerli.Yanlış değil
Emiyor biberonla beslenmiyor
Kademeli olarak emzirmeyi azaltarak keserken bile en son gece emmesi kesilir
Sadece beslenmek değil meme.
Dişi çıkıyordur vardır bir derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?