Herkesin kendi deneyimi tabi ama biz pusetli travel sistem almıştık ve 8 kiloya kadar puseti tepe tepe kullandık. Özellikle bebişler ilk aylarda çok uyuduğu için puseti oto koltuğu olarak kullanıp uyandırmadan taşımak için çok faydalı oluyor. Dışarıda ışıktan vs rahatsız olmadan uyutmak da rahat oluyor bebek arabasının tepesiyle tam kapandığı için, biz çok gezdik o şekilde.
Puset kilomuz geçtikten sonra bebek arabasını da kullandık, biraz hantal oluyorlar ama yolda, kumda vs kullanması çok rahat oluyor. Eşim bir park dönüşü bebek arabasını bagaja koymayı unutunca (

) mecburi olarak yeni bebek arabası aldık, onda dediğiniz gibi kabin boy tam yatan bir model tercih ettik. Hafif olması, uçağa alınması vs çok avantajları var ama bozuk yollarda, kumda vs diğeri kadar rahat sürülmüyor. Özellikle ben ilk aylar için pusetli bir bebek arabasını tavsiye ediyorum ama biraz da sizin yaşam tarzınıza bağlı bu konu sahibi. Detaylıca açıklamaya çalıştım ikisini de kullanmış bir anne olarak, karar sizin.