Tecrubem yok henuz ama ben travel sistem alıcam bebeginde rahati açısindan.bu ara gebelerin dikkatini doona çok çekiyor ki bende ilk cıktıgnda çok begenmiştm ancak kullanilabilirlik acısindan ve fiyat olarak gereksiz geldi.13 kg ya kadar kullanla biliyo diye biliyrm bence ilk 6 aydan sonra ikinci bi bebek arabasina ihtiyaç duyulur.pratikligi çok çekici evet ama fiyatida biraz itici bence:)
Tecrubem yok henuz ama ben travel sistem alıcam bebeginde rahati açısindan.bu ara gebelerin dikkatini doona çok çekiyor ki bende ilk cıktıgnda çok begenmiştm ancak kullanilabilirlik acısindan ve fiyat olarak gereksiz geldi.13 kg ya kadar kullanla biliyo diye biliyrm bence ilk 6 aydan sonra ikinci bi bebek arabasina ihtiyaç duyulur.pratikligi çok çekici evet ama fiyatida biraz itici bence:)
Tesekkür ederim canim inceliyeyim de artik ona göre karar vercez.Ben bu ürünülkede geç gördüm yoksa alırdım. Eşine sakın bırakma bu işi. Ben yazdım eline verdim lohusaydım git al dedim. Satıcı eşime bir araba vermiş bagajın da yarısını kaplıyor... Tek elle de açılmıyor.. Dik oturmaya gerek yok ufak bir yastıkla halledersin. Bence incele de al.
Canim öncelikle Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Bu sanada bagli aslinda, disariya cikip uzun uzun dolasmayi istermisin bebeginle? Icinde rahatca yatsin uyusun sende yürüyüsünü yapmayi istermisin? O acidan doona besigi rahat olmaz bence. Sonucta tam düz yatmiyo beli icin Iyi olmaya bilir. Ama araba yolculugunda , mesela arabayla alisverise gittiginde cok kullanisli, Evet dedigin Gibi bagaj bos kaliyo. Ama yatma poziyonu cok rahat olmadigi icin bebegin uzun süre icinde kalmasini tavsiye etmem. Bebeginizin doktoru yakinda mi? Alis verise arabayla mi gidersin? bunlari düsünerek karar ver CanimSelam kizlar. Nasipse 2 haziranda (muhtemelen) ilk yavrumu kucagima alacagim. Yanliz bebek arabasi konusunda biraz düsünceliyim. Esim illa bebek arabasi+puset+bisey daha var 3lü set alalim diyo.. benimse gönlümde doona bebek arabasi var.
Doona hem puset hem bebek arabasi ayni anda.. tekerlerini kapatinca puset acinca araba oluyo. Kolaylik yani arti bagaj da bos kaliyo yerden tasarruf.
18 aya kadar kullaniliyomus.
Siz bebek arabasini kac yasina kadar kullandiniz? Ne kadar süre lazim oluyo ve sizce hangisi daha mantikli?
Dosya olarak doona nin fotografini attim
Canim öncelikle Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin. Bu sanada bagli aslinda, disariya cikip uzun uzun dolasmayi istermisin bebeginle? Icinde rahatca yatsin uyusun sende yürüyüsünü yapmayi istermisin? O acidan doona besigi rahat olmaz bence. Sonucta tam düz yatmiyo beli icin Iyi olmaya bilir. Ama araba yolculugunda , mesela arabayla alisverise gittiginde cok kullanisli, Evet dedigin Gibi bagaj bos kaliyo. Ama yatma poziyonu cok rahat olmadigi icin bebegin uzun süre icinde kalmasini tavsiye etmem. Bebeginizin doktoru yakinda mi? Alis verise arabayla mi gidersin? bunlari düsünerek karar ver Canim
Ewet ama sadece fiyati degilki bence sikıntı bebegin rahatı kücük bi puset sonuçta ve pozisyon almyo,kullanim süresi bebek arabalarına göre daha kısa 18 aya kadar denilsede ben bebegin o zamana kadar pusette kalmak isteyeceginide düşnmuyorm diyorm ya normal bi bebek arabasina ihtiyac duyucaksin bence 6 aydan sonra.sen bilirsin tabi bu benim fikrimFiyat konusuna cok takilmadim kullanisli olsun yeter bence. 18 aya kadar kullanilabiliyomus. Da esimi ikna edemedim henüz
bende henüz tecrübeli değilim ama casual cadillac aldım ben kapanması takması çıkarması falan rahat gibi sanki. denediğime göre öyle sanki :) birde almışken uzun zaman kullanılacak birşey almak daha mantıklı geliyor bana. 18 ay sanki az bir süre gibi geldi ama tabi ki senin tercihinSelam kizlar. Nasipse 2 haziranda (muhtemelen) ilk yavrumu kucagima alacagim. Yanliz bebek arabasi konusunda biraz düsünceliyim. Esim illa bebek arabasi+puset+bisey daha var 3lü set alalim diyo.. benimse gönlümde doona bebek arabasi var.
Doona hem puset hem bebek arabasi ayni anda.. tekerlerini kapatinca puset acinca araba oluyo. Kolaylik yani arti bagaj da bos kaliyo yerden tasarruf.
18 aya kadar kullaniliyomus.
Siz bebek arabasini kac yasina kadar kullandiniz? Ne kadar süre lazim oluyo ve sizce hangisi daha mantikli?
Dosya olarak doona nin fotografini attim
Cadillac neden tercih ettiniz benimde ilgimi çekti o yüzden soruyorumbende henüz tecrübeli değilim ama casual cadillac aldım ben kapanması takması çıkarması falan rahat gibi sanki. denediğime göre öyle sanki :) birde almışken uzun zaman kullanılacak birşey almak daha mantıklı geliyor bana. 18 ay sanki az bir süre gibi geldi ama tabi ki senin tercihin
valla satıcı çok iyi anlattı ve internette de yorumları okudum ve ikna oldum açıkcası. Kapatıp açması, takması çıkarması çok rahat geldi bana. O yüzden tercih ettim. birde indirimdeydi biz aldığımızda. arabanın arkasına sığmadığını düşünelim mesela tekerleğini hemen pratik çıkarıp takabiliyorsunuzCadillac neden tercih ettiniz benimde ilgimi çekti o yüzden soruyorum
Hayırli olsun:)bende 2 hafta once çarsıya cıktıgmda yaklaşık 9 10 tane gördum bu arabadan o yuzden dikkatimi çekti yoksa chicco urbanda karar verdim.hangi modeli sizinki bilmiyorum ama anladgm kadariyla memnuniyet ve tercih edilme bakimindan oldukça iyi:)valla satıcı çok iyi anlattı ve internette de yorumları okudum ve ikna oldum açıkcası. Kapatıp açması, takması çıkarması çok rahat geldi bana. O yüzden tercih ettim. birde indirimdeydi biz aldığımızda. arabanın arkasına sığmadığını düşünelim mesela tekerleğini hemen pratik çıkarıp takabiliyorsunuz
teşekkürler :) casual way bizimkisi de. Bende hep bakıyordum dışarı çıkıncaHayırli olsun:)bende 2 hafta once çarsıya cıktıgmda yaklaşık 9 10 tane gördum bu arabadan o yuzden dikkatimi çekti yoksa chicco urbanda karar verdim.hangi modeli sizinki bilmiyorum ama anladgm kadariyla memnuniyet ve tercih edilme bakimindan oldukça iyi:)
Eycallah canim cok sag ol. Yani öyle düsününce tabiiki mantikli. Bebegin rahati ve sagligi herseyden daha önemli.Ewet ama sadece fiyati degilki bence sikıntı bebegin rahatı kücük bi puset sonuçta ve pozisyon almyo,kullanim süresi bebek arabalarına göre daha kısa 18 aya kadar denilsede ben bebegin o zamana kadar pusette kalmak isteyeceginide düşnmuyorm diyorm ya normal bi bebek arabasina ihtiyac duyucaksin bence 6 aydan sonra.sen bilirsin tabi bu benim fikrim
Tesekkür ederim canin :) iste ortalama süreyi bilmedigim icin bi fikir yürütemedikbende henüz tecrübeli değilim ama casual cadillac aldım ben kapanması takması çıkarması falan rahat gibi sanki. denediğime göre öyle sanki :) birde almışken uzun zaman kullanılacak birşey almak daha mantıklı geliyor bana. 18 ay sanki az bir süre gibi geldi ama tabi ki senin tercihin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?