Tecrübeli annişler :)

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Annişler siz doguma giderken, dogumda veya hastane yolundayken esiniz nasildi??
Ben, benden cok esim nasil olacak onu merak ediyorum

Annişler siz doguma giderken, dogumda veya hastane yolundayken esiniz nasildi??
Ben, benden cok esim nasil olacak onu merak ediyorum
Eşim doğurmak üzereydi ben sakinleştirdim üstelik sancım bile yoktu terledi yüzü bembeyaz oldu. Dr açılman bar Doğum başlamış dediğinde duvara yaslandı. Hadi aslanım sana güveniyorum git ve kızımı hemen getir bana sen bunu başaracaksın dedi annem de sen doğumdayken kocan kırk doğurdu hastaneyi tavaf etti ne bi bardak su ne çay şeker ağzına bişey sokmadı diyo ilk bebeğimizi o gördü kucağına aldı videosu var. Şaşkın eli ayağı titriyor kızım küçük kurbağa gibiydi ona içi sızlayarak baktığını hissettim şap diye öptü hemen Bebişimizi aslında Bebek öpmeye karşı olan ben görünce ağladım onları. Ömrüm senin herşeyim senin dedi kızımızın kulağına. Büyülü anlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşlh

vayy ne guzel bir ani bu masallah size

MaAsallah Rabbim agizinizin tadini bozmasin. Yüzümde kocamaaan bir gülücükle okudum :)

Esim kizimiz olacagini ögrendigi günden beri bi farkli heycanli :) isi, kiyafet, oda herseyi hazir olsun istiyo eksigi kalmicak benim prensesimin ne istiyosa olacak bir dedigi iki olmayacak diyo :) dogumaa giderken ve dogumda nasil olacagini tahmin bile edemiyorum :)

Sen doğduktan sonra kendine bi paspas falan ayarla bide battaniye baba kız aşklarının arasına giremezsin . Benim eşimde öyleydi bazıları kız diye üzülür eşim çok sevindi bide kızlara karşı erkekler böyle daha hassas yaklaşıyor . Her istediği olacak hiç bir eksiği olmayacak dedi . Kızım doğduğundan beri babasının kokusuyla uyuyor

Ne güzel :) masallah. Benim esim hayirli saglikli olsun kiz olsun diyodu :) simdiden asik. Ultrason foto ve videosuna bakip bakip su güzellige bak diyo :)

Ne güzel :) masallah. Benim esim hayirli saglikli olsun kiz olsun diyodu :) simdiden asik. Ultrason foto ve videosuna bakip bakip su güzellige bak diyo :)
Baba sevgisini çok gören kızlar dışardan bi ilgiye sevgiye ihtiyaç duymazlarmış. Şanslı kızlarımız inşlh sağlıkla gelsinler

Baba sevgisini çok gören kızlar dışardan bi ilgiye sevgiye ihtiyaç duymazlarmış. Şanslı kızlarımız inşlh sağlıkla gelsinler
Evet öyle kendimden biliyorum :) baba-kiz aşkini fazlasiyla yasayan biri olarak esiminde öyle olmasi beni cok mutlu etti :)
Bekarken hep babam gibi bi esim olsun diye dua ediyodum. Rabbim kabul etti hemde harfiyyen. Kopyala yapistir olmus

Evet öyle kendimden biliyorum :) baba-kiz aşkini fazlasiyla yasayan biri olarak esiminde öyle olmasi beni cok mutlu etti :)
Bekarken hep babam gibi bi esim olsun diye dua ediyodum. Rabbim kabul etti hemde harfiyyen. Kopyala yapistir olmus
Maşallah Can'ım ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…