Ya demin bir aramadasın ablamada öyle dediler kız bu dedi kordonmus dedi ama anlamadım canımDoktor pipiyle kordonu ayırt edebiliyordur :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.
Valla bu resimde işaretlediğiniz bölge eğer pipiyse baya kocaman ve belirgin bebeğin boyuna göre :)) kordonda olabilir yani burdaki ama doktor ultrasonda her yönden baktığı için anlamıştır erkek olduğunu.Ya demin bir aramadasın ablamada öyle dediler kız bu dedi kordonmus dedi ama anlamadım canım
Net erkek. Kendi oğlumun ultrason fotoğrafında bu kadar belli değildi. Yumurtalıkları ve pipisi çok belli. Doktora inanmadınız bana inanır mısınız bilemedim ama bencede %100 erkekSağlıkla gelsin yavrunuz
Canım işte bu pozisyonu 1 kere yakaldı sonra hemen bacaklarını kapattı doktorda birdahaki gelişinde teyit edelim %99 erkek dediValla bu resimde işaretlediğiniz bölge eğer pipiyse baya kocaman ve belirgin bebeğin boyuna göre :)) kordonda olabilir yani burdaki ama doktor ultrasonda her yönden baktığı için anlamıştır erkek olduğunu.
Benim arkadasima erkek dediler bebek dogdu kiz suan 1 haftalik bazen doktirlar da karosta biliyolar o yuzden kesin diye birşey yokSelam kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmyrum 14 haftalııkken gttim %99 erkek dedi içindem kız hissediyodum bakın buda bacak arası resmi Hızlı Resim - Efcf4D8B Fb94 46Ea 9938 1060F01D5E47 sizce bu kordonmu Degişirmi
Onu ben çizdim canım anlamıyorum ultrasondan ayırt edebilmek içinDoktorun bu kadar erken %99 gibi bir rakam kullanmasi ilginç. Neticede 30 haftalik hamileliklerde bile "aa yanildim" denilebiliyor, kaldi ki daha 14 haftalik bir hamilelikte.
Elbette heycanli zamanlar simdi, sende bilmek istiyorsun kiz mi oglanmi ama simdilik kafaya takma derim. Bir dahaki sefer cidden daha net olur kizmi oglanmi. Yani 20 haftalik ultrasonunda (eger sansliysan, yani bacak arasini gösterirse bebek), daha net bilgi alirsin.
Bu sekilde ultrason ile, hele yarasi kalem izi olan ultrason ile, kimse sana bilgi veremez canim.
Onu ben çizdim canım anlamıyorum ultrasondan ayırt edebilmek içinhayırlısı tabi
Amin canım benim önemli olan o tabiSenin çizdigini anliyorum da, yari ultrason gitti. Zaten bebek küçük daha
Bence beklemekten baska çaren yok. Bende 18 haftalikken, kan testi sayesinde ögrenmistim. En azindan cidden yanilma payi neredeys sifirdi :)
Yani en azindan ayrintili ultrasonu bekle canim. Ve bu arada tabiki hayirlisi, umarim bebegin sag salim dogar.
İnşallah canım bi arkadaşa gösterdim bu resmide bu kız falan dedi kafam karıştıCanım büyük ihtimalle erkektir zaten ilerleyen zamanlarda daha da belli olacak erkek mi kız mi oyuzden bi sonraki utrasonu bekle
Sağol canım benim bilmem ben hep kız hissettim ya sankiHamile iken doktor bebegimin cinsiyeti icin erkek demisti. Bense hep bir kizim olmasini bekledigimden aglamistim. Doktor agladigimi gorunce " sen erkek dusmani misin? " demisti. Ben doguma kadar belki doktor yanilmistir kizdir belki umidi tasimistim. Rabbim ona uzun, saglikli omurler versin. Simdi iyi ki oglum olmus diyorum.
Konu sahibi Allah hayirli evlat versin. Saglikli, mutlu, uzun omurleri olsun. Kiz oglan farketmiyor, hayirli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?