Tecrübeli annişlere

Net erkek. Kendi oğlumun ultrason fotoğrafında bu kadar belli değildi. Yumurtalıkları ve pipisi çok belli. Doktora inanmadınız bana inanır mısınız bilemedim ama bencede %100 erkek Sağlıkla gelsin yavrunuz

Ya demin bir aramadasın ablamada öyle dediler kız bu dedi kordonmus dedi ama anlamadım canım
Valla bu resimde işaretlediğiniz bölge eğer pipiyse baya kocaman ve belirgin bebeğin boyuna göre :)) kordonda olabilir yani burdaki ama doktor ultrasonda her yönden baktığı için anlamıştır erkek olduğunu.

Net erkek. Kendi oğlumun ultrason fotoğrafında bu kadar belli değildi. Yumurtalıkları ve pipisi çok belli. Doktora inanmadınız bana inanır mısınız bilemedim ama bencede %100 erkek Sağlıkla gelsin yavrunuz
Güldürdün canım ya doktor bu pozisyonu bir kere yakaladı sonra hemencik kapattı bacaklarını inşallah degişmez cnm bişelerde aldım dayanamayıp he bu arada doktor bana ailenize söylemeyin birdaha teyit edelim falan dedi ordan biraz şüphelendim

Valla bu resimde işaretlediğiniz bölge eğer pipiyse baya kocaman ve belirgin bebeğin boyuna göre :)) kordonda olabilir yani burdaki ama doktor ultrasonda her yönden baktığı için anlamıştır erkek olduğunu.
Canım işte bu pozisyonu 1 kere yakaldı sonra hemen bacaklarını kapattı doktorda birdahaki gelişinde teyit edelim %99 erkek dedi

Doktorun bu kadar erken %99 gibi bir rakam kullanmasi ilginç. Neticede 30 haftalik hamileliklerde bile "aa yanildim" denilebiliyor, kaldi ki daha 14 haftalik bir hamilelikte.

Elbette heycanli zamanlar simdi, sende bilmek istiyorsun kiz mi oglanmi ama simdilik kafaya takma derim. Bir dahaki sefer cidden daha net olur kizmi oglanmi. Yani 20 haftalik ultrasonunda (eger sansliysan, yani bacak arasini gösterirse bebek), daha net bilgi alirsin.

Bu sekilde ultrason ile, hele yarasi kalem izi olan ultrason ile, kimse sana bilgi veremez canim.

Onu ben çizdim canım anlamıyorum ultrasondan ayırt edebilmek için hayırlısı tabi

Onu ben çizdim canım anlamıyorum ultrasondan ayırt edebilmek için hayırlısı tabi

Senin çizdigini anliyorum da, yari ultrason gitti. Zaten bebek küçük daha

Bence beklemekten baska çaren yok. Bende 18 haftalikken, kan testi sayesinde ögrenmistim. En azindan cidden yanilma payi neredeys sifirdi :)

Yani en azindan ayrintili ultrasonu bekle canim. Ve bu arada tabiki hayirlisi, umarim bebegin sag salim dogar.

Canım büyük ihtimalle erkektir zaten ilerleyen zamanlarda daha da belli olacak erkek mi kız mi oyuzden bi sonraki utrasonu bekle

Amin canım benim önemli olan o tabi Sağlıklı olsun kuzum

Hamile iken doktor bebegimin cinsiyeti icin erkek demisti. Bense hep bir kizim olmasini bekledigimden aglamistim. Doktor agladigimi gorunce " sen erkek dusmani misin? " demisti . Ben doguma kadar belki doktor yanilmistir kizdir belki umidi tasimistim. Rabbim ona uzun, saglikli omurler versin. Simdi iyi ki oglum olmus diyorum.
Konu sahibi Allah hayirli evlat versin. Saglikli, mutlu, uzun omurleri olsun. Kiz oglan farketmiyor, hayirli olsun.

Sağol canım benim bilmem ben hep kız hissettim ya sanki Hayırlısı tabi önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…