tecrübeli arkadaşlar ? 1 ay oldu...

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
Ameliyat olalı ortalama bir ay oldu yanağımda ki şişlikler gözümün altındaki hafif morartı ve çukurlaşması devam ediyor yüz çizgilerim hala belirsiz ve yüzüm de aşırı bir derece ağırlık yorgunluk var.. okula gidip geliyorum kısa sürede toparlamam için ne yapabilirim? :(

Ameliyat olalı ortalama bir ay oldu yanağımda ki şişlikler gözümün altındaki hafif morartı ve çukurlaşması devam ediyor yüz çizgilerim hala belirsiz ve yüzüm de aşırı bir derece ağırlık yorgunluk var.. okula gidip geliyorum kısa sürede toparlamam için ne yapabilirim? :KK43:
Yesil cay ic. Bol su ic. Enfla-c tablet kullan. Daha ne diyim :))

O tabletin bir yan etkisi oluyor mu? Yani siz kullandınız mı?
Doktorum bana yeşilçayı yasaklamıştı bir iki haftam daha var başlamak için

O tabletin bir yan etkisi oluyor mu? Yani siz kullandınız mı?
Doktorum bana yeşilçayı yasaklamıştı bir iki haftam daha var başlamak için
19 subatta ameliyat oldum bende. Dun tamponlarim alindi. Bugun yesil caya basladim. O dedigim tablette odem dusmani ve vitamin destegi internetten de arastirabilirsin. Ben plastik cerrahlarin sitesinden buldum. Bugun basladim.

19 subatta ameliyat oldum bende. Dun tamponlarim alindi. Bugun yesil caya basladim. O dedigim tablette odem dusmani ve vitamin destegi internetten de arastirabilirsin. Ben plastik cerrahlarin sitesinden buldum. Bugun basladim.
Pazartesi alıyım bende çok teşekkür ederim :)
Diğer arkadaşlar da bu konuda tecrübelerini yazar mııı :(

Merhabalar ameliyat olali 3 ay oluyor. Bitki cayi, cay, kahve, gazli icecek hersey yasakti ilk 2 hafta.... Ben 1 ay boyunca hicbirini icmedim. Bana sorarsan bitki cayi icme, kanama riskini yukseltiyor. Bol bol su ic, ananas ye ben faydasini gordum. Bir de ben tuzu da kesmistm halen kullanmiyorm; tuzlu yiyecekler de odemi arttiyor. Gecmis olsun...

Merhabalar ameliyat olali 3 ay oluyor. Bitki cayi, cay, kahve, gazli icecek hersey yasakti ilk 2 hafta.... Ben 1 ay boyunca hicbirini icmedim. Bana sorarsan bitki cayi icme, kanama riskini yukseltiyor. Bol bol su ic, ananas ye ben faydasini gordum. Bir de ben tuzu da kesmistm halen kullanmiyorm; tuzlu yiyecekler de odemi arttiyor. Gecmis olsun...
Bana da yasak.. dediklerinizi uyguluyorum zaten yıllardır hayatımda tuz yok sağlıklı beslenen birisiyim..
Size özelden bir şey soracaktım ama mesaj atamıyorum

Back
X