Tecrubeli arkadaslar bi yardimci olur musunuz!! :)

Seher616161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
12
1
1
32
Ben daha 3 aylik yeni evliyim :) hamile de kalmak istemiyorum evliligimin tadinu cikarmadan :/ 2 ay once esimle surtunme yolu ile bir iliski yasadim 20 gun sonra adetime 1 gun vaken beta hcg kanda gebelik testi yaptirdim negatif cikti 3 gun sonra menimi oldum gibi oldu ama lekelenme seklindeydi bende enfeksiyon oldugunu biliyorum ama korktum yine kanda gebelik testi yapgirdim kanama bittikten 5 gun sonra oda negatif bu ay yine lekelenme seklinde idrar da gebelik testi yaptim cok net negatif. Ama sizce kanda gebelik testini tekrarlamalimiyim?

Ben daha 3 aylik yeni evliyim :) hamile de kalmak istemiyorum evliligimin tadinu cikarmadan :/ 2 ay once esimle surtunme yolu ile bir iliski yasadim 20 gun sonra adetime 1 gun vaken beta hcg kanda gebelik testi yaptirdim negatif cikti 3 gun sonra menimi oldum gibi oldu ama lekelenme seklindeydi bende enfeksiyon oldugunu biliyorum ama korktum yine kanda gebelik testi yapgirdim kanama bittikten 5 gun sonra oda negatif bu ay yine lekelenme seklinde idrar da gebelik testi yaptim cok net negatif. Ama sizce kanda gebelik testini tekrarlamalimiyim?
Canım bu kadar endişeleniyosan git kadın doğuma korunma yöntemi belirle bence her ay yazık günah bu kadar test yapılır mı :)

Hamile olmadigimdan bir emin olayim da yonteme bakacagim hayatim :)
Hamile diilsin bu ayni konu uzerinden actigin 3.konun falan sanirim 2 ay gecmis ne hamileligi canim hem gercek bi iliski bile soz konusu diilken nasi hamile kalcan o kadar test yapip da ikna olmamissin biz nasi ikna edelim seni zaten? Ben bi kez daha sormak istiorm nie esinle sürtünme yoluyla iliski yasiosun ki normal iliski yerine vajinismus gb bi problemmi yasiosunuz?

Back
X