TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU BBURNA NASIL İŞLEM YAPILabilir (resimli)

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
bende burun estetiği düşünüyorum ama daha hiç bi dr la görüşmem olmadı.
aslında şeklinden çok fazla şikayetim yok kemerde yok ama çok büüyk o göz hizasında hiç kavisi yok.
en şikatçi olduğum tarafıda burun deliklerim çok büyük . güldüğüm zaman daha da açılıyor.
resimleri ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum kızlar .

aslında bence burnunda bişey yok. belki yüzünle beraber nasıl durduğu önemlidir. kendine bi albüm yapsan özel albüm tüm yüzünle beraber belki o zaman daha net bi fikir verebilirim. şu gösterdiğin fotoğrafta bence yapılıcak bişi yok.

evet burnun gayet normal görünüyor. belki fotodan.tam belli değil. işleme gerek yok sanki.

bence gayet güzel bi burnun var... Niye operasyon ihtiyacı hissettin ki... Sanki ameliyat sonrası daha güzel bişi olacak...

Bence hiçç dokunma...

Burun ucuna doktorlar dokunmuyormus hele ki deliklerine hic dokunmazlar Nisantasinda Ibrahim Ozkus diye bir estetik cerrahla gorusmustum o soylemisti. Burnunun deliklerinin gozune batmamasi icin burnunun aynisinin biraz daha kucugunu yaparlar ama fazla girmesinler sakin suratinla birlesmesin. Yabanci unlulerin cogu burunlarinin aynisinin kucugunu yaptiriyorlar kemerli bile olsa .Gisele Bundchen, Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Jessica Simpson, Tom Cruise, Blake Lively bunlardan bazilari

dalga mi geciyorsun arkadasim bu burna estetik falan gerekmiyor...
buyuk burun deligi gormek istiyorsan zencilerin burun deliklerine bak cunku senin burun deliklerin gayet normal

ben estetikli olduğum halde seninki kadar düzgün değil...bencede çok gereksiz ve yersiz bir ameliyat olur şayet olursan..

Burnunun yüzünde nasıl durduğu önemli.Eğer ameliyat düşünüyorsan çok araştırmalısın.Bundan daha iyisi ya da daha kötüsü(Allah korusun) olabilir.Doktorlarla gidip görüş neler yapabileceklerini onlar daha iyi bilir.
Uyuyangüzel arkadasım büyük burun deliği görmek istiyorsan zencilere bak demişsin ben zencilerle bir bağlantı kuramadım.Adı üstünde zenci ve vücut yapısı olarak da bizlerden çok farklılar.

zencilerle vucut olarak baglanti kurman gerekmiyor cunku soz konusu burun ve burun delikleri...
bu burun deliklerine buyuk diyen konu sahibine bir de senden daha buyuk burun delikleri olan insanlara bak ve buyukluk neymis gor demek istedim(ki bu arkadasin burun delikleri gayet normal buyuklukte).

zencilerin burun ve burun delikleri yuzlerine gore buyuktur, cok dikkat ceker bu yuzden...
anlatabildim sanirim canim

bence yazık etme burnuna burnun yüzüne göre uyumlu okadar hatalı ameliyat varki sonra dönüşü olmuyor!!! bence sakın olma 1 sene şiş gezersin ondan sonrada istediğin olmazsa 2. şok

hadi istedigin oldu diyelim ama bu burundan bile memnun degilsen ondan sonra baska kusurlarini kafaya takmaya baslarsin, oyle olmaz dersen yaptir cunku %95 istedigin sonucu alirsin basarili bir doktor ile.. sonucta hep aklinda kalacaksa bir an once yaptir, risk var diye icin icini yemesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…