TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU BBURNA NASIL İŞLEM YAPILabilir (resimli)

Mesajını okuyunca sorunumuzun benzer olduğunu gördüm benimde kafam küçük burnum ve burun deliklerim büyük, burnumda kemer yok ama bende büyük olduğu için rahatsızlık duyuyorum.Şuan para biriktiriyorum ve Zühtü Demir'e ameliyat olmayı düşünüyorum.
yalnız sen sadece burnunun resmini koymuşsun eğer tüm yüz resmini koyarsan burnun büyükmü değil mi buna bir yorum yapabiliriz.

bende burun estetiği düşünüyorum ama daha hiç bi dr la görüşmem olmadı.
aslında şeklinden çok fazla şikayetim yok kemerde yok ama çok büüyk o göz hizasında hiç kavisi yok.
en şikatçi olduğum tarafıda burun deliklerim çok büyük . güldüğüm zaman daha da açılıyor.
resimleri ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum kızlar .

ayyy bu benim burnumun aynisi vallaaaa.kendimi sandim bi an.ben de burun aski yaptircam seneye kismtseee insallahh hem basit hem dogal duruyor hem ucuz.cok arastirdim ve arkadaslarin sayesinde iple burun askiya tunc tiryakiye karar verdim.sende bi arastir istersen arkadasim.

ben sana resimli olarak bir örnek sunabilirim keske istanbulda olsaydin.ama mutlaka tunc beyin videosunu izle hatta yaptiran bir arkadas var harika olmus vallaha.resimleri gördüm ben kesin kararliyim ayni benim burnum halaa soktayimm...

bence rahatsızlık duyulacak bir burun değil ama sen bilirsin yine de .. benim estetikli burnum o kadar güzel değil ..ameliyat olup o kadar çile çekmeye gerek yok bence.. varsın deliklerin büyük olsun ama mutlu olacaksan yaptır ameliyatı ..

Back
X