Mordus Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2020 727 748 103 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #1 Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı?
I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 768 123 32 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #2 Evet yumurrlama zamanı oluyor bazen. her ay olmuyor ama . Normal canım .
haileyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 734 992 23 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #3 Mordus .!.: Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır
Mordus .!.: Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır
M Meltemmisin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 1.857 978 123 Hatay 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #4 Mordus .!.: Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim
Mordus .!.: Herkese selam ben adetimin 14.günü geçtiğimiz cuma günü muayenede 20mm yumurtam olduğunu öğrendim her an çatlayabilir gergin duruyor dedi doktorum. 2 gün önceden göğüslerim dolgunlaşmaya başladı bugun de adet olacağım zamanki gibi hassaslaştı ağrı oluşmaya başladı. 10 gün var daha adetime. Sizce 10 gün önceden hassasiyet olması normal midir belirti midir? Böyle bir durum yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim
Mordus Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2020 727 748 103 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #5 ea92 .!.: Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim normalde sönüktür bazı aylarda 2 gün önceden başlardı. O yüzden sormak istedim
ea92 .!.: Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Umarım vardır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim normalde sönüktür bazı aylarda 2 gün önceden başlardı. O yüzden sormak istedim
Mordus Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2020 727 748 103 23 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #6 lucesme .!.: Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur. Bana da çatlama yapalım mı dedi doktor ama istemedim umarım o gün çatlayıp tutmuştur. 10 gün önceden başlayınca hassasiyet çok erken geldi hayır olsun ne diyelim
lucesme .!.: Benim çatlamadan sonraki gün hassaslaşmaya başladı ama 7 gün var daha beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur. Bana da çatlama yapalım mı dedi doktor ama istemedim umarım o gün çatlayıp tutmuştur. 10 gün önceden başlayınca hassasiyet çok erken geldi hayır olsun ne diyelim
E EbrarAsell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 2.319 2.058 53 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #7 ea92 .!.: Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir Genişletmek için tıkla...
ea92 .!.: Benim genelde adete 10 gün kala ağrımaya başlıyor. Vücudunuzu tanımanız önemli. Gebelik olabilir de olmayabilir Genişletmek için tıkla...
E EbrarAsell Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 2.319 2.058 53 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mordus #8 Benim de 10 gun kala,mutthis sekilde bacaklarim agrir gercekten dediginiz gibi, Aslinda vucudumuz konusuyo .taniyip anlayabilirsek.
Benim de 10 gun kala,mutthis sekilde bacaklarim agrir gercekten dediginiz gibi, Aslinda vucudumuz konusuyo .taniyip anlayabilirsek.