Tecrübeli arkadaşlar yardııım

sweetnose

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
237
48
18
32
Burnum alçıdan çıktığı andan itibaren tam hayalimdeki burundu. İlk alçı cıktıktan sonra şişlikler başlıyor. İlk 15 gün falan şişken cok daha güzeldi :) şişliklerim inmeye başladıkça daha az hoşuma gitmeye başladı. Şuan tam 2 ay 10 gün oldu. İlk 1-1.5 ay çok daha güzeldi. Gün geçktikçe sanki burnum değişiyor ama kötü yönde. İlk zamanlar bayıldığım hayran olduğum burun yok şuan :( acaba gözüm artık alıştığı içinmi böyle geliyor yoksa bu durum normal mi? Ne olucak böyle?

Psikolojik de olabilir yada burun çatısı çokmeye başlamış olabilir belkide ya doktor hatası yada bireysel hasta hataları olabilir çünkü tam tersi burun ilk zamandan sonraki aşamaya daha iner odemleri. Bi doktorunla danis derim görüştün mu sana öyle geliyor da olabilir çevreden de tastikle 2 gözden de yani en iyi ole anlaşılır ilk günler ve sonra ki günler resimlerini Karşılaştır.

@lady eleanor 3.ay randevum var 20 gün sonra işte. 1 ay randevum vardı ama o zaman zaten çok güzeldi. Şimdiki kontrolumde sorucam zaten. Ya benimki gün geçtikçe büyükleşiyo resim atıyım bakın bi anlarsınız ne demek istediğimi

1.resim alçı çıktıktan hemen sonra. 2.resim 20.gün falan. 3.resim 45.gün. Son resimde daha şimdi çektim. Yani daha şişko şişko oldu sanki her geçen gün şişiyo

Eklentiler

• IMG_8894.webp
    IMG_8894.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 91
Canım baktım hatta böyle didikdidikte öncelikle burnun çok güzel duruyor kavislik kalkiklik olsun falan güzel yani bence sen gözünde buyutuyorsun fazla incelemekten gayet hoş duruyor pek fark algilamadim ;)

Teşekkür ederim canım düşüncelern için :) ya zaten şuanki halinide yine beğeniyorum ama ilk zamanlar böyle daha narin daha minikti sanki. Git gide daha tombiş durmaya başladı hani sanki benimki herkesinkinin tersine git gite ödem artıyo gibiii :110: doktorum en azından 1 ay hiç sigara içme sonrasında günde 2-3 taneyle devam et 3.aydan sonra istediğin gibi içiceksen iç sigara iyileşme sürecini çok uzatır dedi. Ama ben günde 2 paket içen biriyim tabiki dayanamadım. 15.günden itibaren 2 paket içmeye basladım yine :) acaba ondan dolayımı ödemlerim iyileşmiyo falan bilmiyorummm

Teşekkür ederim canım düşüncelern için :) ya zaten şuanki halinide yine beğeniyorum ama ilk zamanlar böyle daha narin daha minikti sanki. Git gide daha tombiş durmaya başladı hani sanki benimki herkesinkinin tersine git gite ödem artıyo gibiii :110: doktorum en azından 1 ay hiç sigara içme sonrasında günde 2-3 taneyle devam et 3.aydan sonra istediğin gibi içiceksen iç sigara iyileşme sürecini çok uzatır dedi. Ama ben günde 2 paket içen biriyim tabiki dayanamadım. 15.günden itibaren 2 paket içmeye basladım yine :) acaba ondan dolayımı ödemlerim iyileşmiyo falan bilmiyorummm

Bence sabret ya burnusin için içme sakız falan çiğne sigarayı sana unutturcak şeyler yap iradeye bakıyor is bence bir doktorum ne güzel sigara icmedigine göre ileriki yaşlar da bile sana bu ilacı verebilirim demişti ne kadar iyi birsey olduğunu anladım ben hiç kullanmiyorum önceden de icmedim :))

Çok şanslısın vallahi çok iyi yapmışsın içmemekle tebrik ederim senii :) ben 2 kere sigara bırakmak için doktora gittim tedavi oldum ilaçlar içtim doktor kontrolunde falan ama yok olmuyo ya malesef çok lanet bi bağımlılık benimki. Doktorlarda bıraktıramadı:110::110:

Çok şanslısın vallahi çok iyi yapmışsın içmemekle tebrik ederim senii :) ben 2 kere sigara bırakmak için doktora gittim tedavi oldum ilaçlar içtim doktor kontrolunde falan ama yok olmuyo ya malesef çok lanet bi bağımlılık benimki. Doktorlarda bıraktıramadı:110::110:

Bebek yap bebek :D hehehe bi tanıdık öyle bıraktı canım ,:anneadayı:

bigunmutlaka bigunmutlaka canıım çok teşekkür ederim seninkide aynı şekilde cok doğal ve güzel zaten. Ya zaten beğeniyorumda sadece ilk halleri daha güzeldi sanki gibi geliyor :)

E bende senin gibi dusunuyorum alci ciktigindaki o haline bayilmistim gun gectikce degisti o ilk halikalaydi iyiydi diye bende icimden geciriyorum ama yine bin sukur sonucta hic icimize sinmeyen eski halini aratan bi sonucta olabilirdi yyine cok sukur buna

bigunmutlaka bigunmutlaka tabikii kesinlikle çok şükür yine güzel yani :) şişken daha güzel oluyor demekki :halay: bazılarının şişken çok çirkin bizimkide şişken çok güzelmiş demekki :)

Back
X