tecrübeli arkadaşlar yardıımmmmm...........

yesimxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
38
2
46
merhaba arkadaşlar son adet tarihim 24 eylül doktor 2 gün önce 6 hafta 3 günlük dedi ama ben bazı internet sitelerinde bulunan gebelik hesaplayıcılarla hesapladığımda bugün(15.11.2012) 7 hafta 3 günlük çıktı bu hesaplamalar kafamı karıştırıyo tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Canım kafaya takma 3-4 günden bişey olmaz ultrasyonda gözükenle senin hesapladığın farklı çıkabiliyo benimde öyleydi sat ultrasyonda gözükenden 1 hafta önde gidiyodu sen bebeğin sağlıklımı ona bak gerisi çözüme kavuşur merak etme. Sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle...

internet sitelerinden olbildiğince uzak dur. oldukça kirli bilgi var. en sağlıklı bilgiyi doktorundan alırsın

24 eylülden sonra 28 gün ekle (4 hafta) sonra devam et ama hafta hafta say ay işine girersen hata yaparsın bi de bu kadar ayrıntılı inceleme nasıl olsa sezeryan olursan 36 haftadan once alıyolar.

24 eylülden sonra 28 gün ekle (4 hafta) sonra devam et ama hafta hafta say ay işine girersen hata yaparsın bi de bu kadar ayrıntılı inceleme nasıl olsa sezeryan olursan 36 haftadan once alıyolar.

anladım cnm teşekkürler umarım sezeryan olmaz normal nasip eder Rabbim...bana ve tüm anne adaylarına

genelde gün sapması oluyor 3-5 gün farkedbiliyor ben bile her hesapladığımda farklı gidiyordu birde geç döllenme olayları da işin içine girebilyor ama doktorun söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…