Tecrübeli arkadaşlar yardım

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.659
7.052
198
Arkadaşlar benim 7 yillik ilişkim var. Üniversite son sınıftayim. Erkek arkadaşımin anneannesi şehir dışından geldi ilk defa, onunla daha önceden telefonla konuşuyorduk beni biliyordu. Buraya gelince beni görmek istedim. Erkek arkadaşımin annesi beni çağırdı. Sonra birkac gun erteledi evi dağınık oldugundan dolayi. Normalde ben farkli sehirdeyim ama gelince de pek goremiyorum beni hic cagirmiyor. lisede ogretmenimdi belki ondan samimi degiliz ama birlikteyken cok samimi sicak kanli davranıyor cok tanimasamda bana karşı o yonden cok iyi annesini seviyorum. Ama giderken ne almalıyım neyi severlrr bilmiyorum ya kötü geçerse vr beni sevmezlerse çekiniyorum ya beni istemezlerse korkuyorum

Son düzenleme:
7 yıl çok uzun bir süre,sizi merak edip tanımış olması gerekirdi bu sürede.evin dağınıklığına dayanarak çalışan bir kadın sanırım annesi.belki ev işlerinde düzenli değil,size de mahçup olmamak için çağırmıyor olabilir.eğer sorun buysa dışarda buluşmayı teklif edebilirsiniz

Gayet normal, resmiyet olmadan mesafeli olması güzel davranış. Şimdiden samimiyete karşıdır... Evin düzenine gelince, bazı insanlar gözünde büyütür ha büyütür misafiri. Temizlik, çay, ikram derken herşey 4/4 lük olsun isterler. Durma üzerinde... Akışına bırak...

Birde sevgilinizle eğitim,aile,ekonomik ve kültürel açılardan birbirinize denk misiniz?eğer arada fark varsa,anne bu birlikteliği mantıklı bulmuyor da olabilir.
Ya da kafasında oğluna uygun bir aday da olabilir.bunu sevgilinizle konuşun ve durumu anlamaya çalışın

Canım ben annesi için değil anneannesi için gidecektim. Anneannesi yaşlı dışarıda olmaz

Herşeyin denk olduğunu düşünüyorum oglu y.lisans mezunu bende lisans mezun olacağım öyle bir fark yok. Hatta oğlu bile bana karşı soğuk isteksiz olduğunu düşünüyor bu durum beni çok üzüyor. Çünkü beni yakindan tanımıyor içimi dışımı bilmiyor ve bilmek bile istemiyor gibi davranıyor

Anne doğruyu yapıyor mesafeli yaklaşarak
Arada resmiyet olmadan gidip gelmeler, fazla samimiyetler doğru değil. Ayrıca titiz bir kadın olabilir, evi müsait olmadan misafir ağırlamak istemeyebilir.

önyargili olmayin.belki tanisinca hersey farkli olur.oda sizi tanimiyor sonucta..ev konusunda ttitizlenen bir kadin olabilir o yuzden demistir belki.iptal edecegini dusunmuyorum ben ayrica eninde sonunda tanisacaksaniz.simdi gitmeseniz bir sure sonra yine gorusmek zorunda kalacaksiniz. onyargili olmadan ilimli yaklasmaya calisin..

Inşallah dediğiniz gibi olur. Giderken baklava ya da yaş pasta almayi düşünüyorum uygun olur mu

Kesinlikle bugün ekti evi bahane ederek yarın da ekerse ben gitmemeyi düşünüyorum doğru olan bu değil mi
Bu davranışları illaki size olan ilgisini belli ediyor ama görmeden de tam karar veremeyiz.çok umutlanmayın davet için ama teklif ederse de ılımlı yaklaşıp gidin.belki fikrinizi değiştireceksiniz.onun yaşamı ve şartları farklı olabilir.dolayısıyla tepkileri de değişik gelebilir bize.ama daha yolun başındasınız,tam tanımadan katı davranmayın ve gidin.

Bakalım inşallah hersey güzel olur yolunda gider

Inşallah dediğiniz gibi olur. Giderken baklava ya da yaş pasta almayi düşünüyorum uygun olur mu
olur tabi neden olmasin.icinizden ne geliyorsa onu alin.her dediklerine takilmayin her lafin altinda bisey aramayin.insanlar birbirlerini tanimadan elbette endiseleri olur.sizin oldugu gibi onunda vardir.sizi tanidikca siz tanidikca asarsiniz zamanla.ne büyütmüsum bende dersiniz belki.:).insanlara kendinizi dogru anlatin sizi tanimak icin zaman verin ayni sekilde sizde..insallh hersey gonlunuzce olur..mutluluklar dilerim..

Çok teşekkür ederim hem ilgin hemde güzel dileklerin için. Inşallah haklı çıkarsın gelip buraya tekrar yazarim :))

sonucta anane ıcın gıdecekmıssınız
anneden bı onyargı mesafe sezıyorsanız zıyaretı kısa tutun
bı yarım saat oturup kalkın
anne mesafelıyse sızde oyle olun

sonucta anane ıcın gıdecekmıssınız
anneden bı onyargı mesafe sezıyorsanız zıyaretı kısa tutun
bı yarım saat oturup kalkın
anne mesafelıyse sızde oyle olun
Kesinlikle çok haklısınız

Arkadaşlar bugün gittim herşey çok güzel geçti. Iyi ki sizinle paylaşmışım hiç önyargılı gitmedim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…