Canım ben annesi için değil anneannesi için gidecektim. Anneannesi yaşlı dışarıda olmaz7 yıl çok uzun bir süre,sizi merak edip tanımış olması gerekirdi bu sürede.evin dağınıklığına dayanarak çalışan bir kadın sanırım annesi.belki ev işlerinde düzenli değil,size de mahçup olmamak için çağırmıyor olabilir.eğer sorun buysa dışarda buluşmayı teklif edebilirsiniz
Herşeyin denk olduğunu düşünüyorum oglu y.lisans mezunu bende lisans mezun olacağım öyle bir fark yok. Hatta oğlu bile bana karşı soğuk isteksiz olduğunu düşünüyor bu durum beni çok üzüyor. Çünkü beni yakindan tanımıyor içimi dışımı bilmiyor ve bilmek bile istemiyor gibi davranıyorBirde sevgilinizle eğitim,aile,ekonomik ve kültürel açılardan birbirinize denk misiniz?eğer arada fark varsa,anne bu birlikteliği mantıklı bulmuyor da olabilir.
Ya da kafasında oğluna uygun bir aday da olabilir.bunu sevgilinizle konuşun ve durumu anlamaya çalışın
Bu noktayı gözden kaçırmışım.o zaman anneden teklifi beklemek gerekir.Canım ben annesi için değil anneannesi için gidecektim. Anneannesi yaşlı dışarıda olmaz
Arkadaşlar benim 7 yillik ilişkim var. Üniversite son sınıftayim. Erkek arkadaşımin anneannesi şehir dışından geldi ilk defa, onunla daha önceden telefonla konuşuyorduk beni biliyordu. Buraya gelince beni görmek istedim. Erkek arkadaşımin annesi de bize gelsin madem ama ev duzenli değil demiş. Erkek arkadaşımin anneannesi istedi diye annesi hayir demedi ama çağırırken de pek gönüllü değil. Bugün gidecektim pzt gelsin rahat oturalim evi duzelteyim demiş. Ben evin bahane olduğunu düşünüyorum çünkü hep böyle uzak davranıyor bana hep beni istemediğini belli ediyor. Sizce ben mi büyütüyorum? Pazartesi de iptal ederse gitmeyi düşünmüyorum
Kesinlikle bugün ekti evi bahane ederek yarın da ekerse ben gitmemeyi düşünüyorum doğru olan bu değil miBu noktayı gözden kaçırmışım.o zaman anneden teklifi beklemek gerekir.
Inşallah dediğiniz gibi olur. Giderken baklava ya da yaş pasta almayi düşünüyorum uygun olur muönyargili olmayin.belki tanisinca hersey farkli olur.oda sizi tanimiyor sonucta..ev konusunda ttitizlenen bir kadin olabilir o yuzden demistir belki.iptal edecegini dusunmuyorum ben ayrica eninde sonunda tanisacaksaniz.simdi gitmeseniz bir sure sonra yine gorusmek zorunda kalacaksiniz. onyargili olmadan ilimli yaklasmaya calisin..
Bu davranışları illaki size olan ilgisini belli ediyor ama görmeden de tam karar veremeyiz.çok umutlanmayın davet için ama teklif ederse de ılımlı yaklaşıp gidin.belki fikrinizi değiştireceksiniz.onun yaşamı ve şartları farklı olabilir.dolayısıyla tepkileri de değişik gelebilir bize.ama daha yolun başındasınız,tam tanımadan katı davranmayın ve gidin.Kesinlikle bugün ekti evi bahane ederek yarın da ekerse ben gitmemeyi düşünüyorum doğru olan bu değil mi
Bakalım inşallah hersey güzel olur yolunda giderBu davranışları illaki size olan ilgisini belli ediyor ama görmeden de tam karar veremeyiz.çok umutlanmayın davet için ama teklif ederse de ılımlı yaklaşıp gidin.belki fikrinizi değiştireceksiniz.onun yaşamı ve şartları farklı olabilir.dolayısıyla tepkileri de değişik gelebilir bize.ama daha yolun başındasınız,tam tanımadan katı davranmayın ve gidin.
olur tabi neden olmasin.icinizden ne geliyorsa onu alin.her dediklerine takilmayin her lafin altinda bisey aramayin.insanlar birbirlerini tanimadan elbette endiseleri olur.sizin oldugu gibi onunda vardir.sizi tanidikca siz tanidikca asarsiniz zamanla.ne büyütmüsum bende dersiniz belki.:).insanlara kendinizi dogru anlatin sizi tanimak icin zaman verin ayni sekilde sizde..insallh hersey gonlunuzce olur..mutluluklar dilerim..Inşallah dediğiniz gibi olur. Giderken baklava ya da yaş pasta almayi düşünüyorum uygun olur mu
Çok teşekkür ederim hem ilgin hemde güzel dileklerin için. Inşallah haklı çıkarsın gelip buraya tekrar yazarim :))olur tabi neden olmasin.icinizden ne geliyorsa onu alin.her dediklerine takilmayin her lafin altinda bisey aramayin.insanlar birbirlerini tanimadan elbette endiseleri olur.sizin oldugu gibi onunda vardir.sizi tanidikca siz tanidikca asarsiniz zamanla.ne büyütmüsum bende dersiniz belki.:).insanlara kendinizi dogru anlatin sizi tanimak icin zaman verin ayni sekilde sizde..insallh hersey gonlunuzce olur..mutluluklar dilerim..
Kesinlikle çok haklısınızsonucta anane ıcın gıdecekmıssınız
anneden bı onyargı mesafe sezıyorsanız zıyaretı kısa tutun
bı yarım saat oturup kalkın
anne mesafelıyse sızde oyle olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?