• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubeli arkadaslardan fikir bekliyorum

lovesmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
146
2
0
- Yurtdışı
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
belki henüz ciddi bir adım atılmadığından o samimiyeti kurmuyordur yada oğluna fazlaca düşkündür sana karşı temkinli yaklaşıyordur

ilk başta anne demekle hata etmşsin zaten ama hadi sevgilin istedi kırmadın vs aynı samimiyeti ondan bekleyemessin maalesef. kadın gayet güzel yaklaşıyo düşünceli vs neden kırk yıllık kızı gibi davranmasını bekliyosun. insanları olduğu gibi kabul ederseniz daha mutlu olursunuz kafaya takacak bişey yok bence :34:

Henüz sevgililik dönemi, nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz...
İlgisi alakası da gayet yerinde..
Canım kızım dememesini sorun etmeye gerek yok.. Belki içinden gelmiyor...
Eğer sizi istemeseydi tavrı daha farklı olurdu.
Hiç bu konunun üzerinde durmayın canınızı sıkmayın.
Siz anne demişsiniz ama eklemişsiniz "içimden de geldi" diye...
İçinden gelmeden kızım demesi samimiyetsizlik olurdu...

Henüz sevgililik dönemi, nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz...
İlgisi alakası da gayet yerinde..
Canım kızım dememesini sorun etmeye gerek yok.. Belki içinden gelmiyor...
Eğer sizi istemeseydi tavrı daha farklı olurdu.
Hiç bu konunun üzerinde durmayın canınızı sıkmayın.
Siz anne demişsiniz ama eklemişsiniz "içimden de geldi" diye...
İçinden gelmeden kızım demesi samimiyetsizlik olurdu...

tesekkur ederim haklisiniz samimiyetsiz ve yapmacik olmasindan iyi boylesi tabiki, ben zaten cok ince fikirli birisiyim ondan boyle cok takiyorum

İş bu kadar ciddi boyutta peki neden hala sizi istemeye gelmiyorlar. Belki de sevgilinin annesinin tarzı budur yani daha sonuçta o eve gelin olarak girmemişsiniz. Kızım dese ne olacak ki takılmayın bu kadar evlenmeden öncede bu kadar içli dışlı olmayın bana kalırsa aradaki mesafeyi korumak ve yüzgöz olmamak açısından :34:

Son düzenleme:
Anne demek için çok erken adım atmışsınız. madem rahatsız oluyorsunuz, erkek arkadaşınıza benden böyle bir şey talep ettin bende içimden gelerek yaptım ama bir kez olsun kızım demedi annen bana. benim ona demem seni ne kadar mutlu ediyorsa, anneninde bana demesi seni mutlu etmesi gerekmez mi? sence neden durum böyle, ben acaba beni istemiyor mu diye düşünüyorum deyin.

benimki de sadece kızım der.ama ne ötesi var ne berisi ,kızım hepsi bu.keşke sizini gibi sıcak
samimi davransaydı.arada hediyeleriyle şımartsaydı,bir kere olsun yemeğe çağırsaydı.hadi onu da geçtim
bari bir iftara çağırsaydı da kızım demeseydi..velhasıl kızım demekle olmuyor varsın demesin hoşgörülü olun
sonuçta ilişinizin adı konulmamış.şimdiden bu tarz beklentilere girmek doğru değil ve lütfen bunu belli edipte
kv adayınızı incitmeyin.

Degerli KK uyeleri, sizinle paylasmak istedigim bir konu var ve dusuncelerinizi gercekten cok merak ediyorum
benim 10 aylik bir iliskim var sevgilimin ailesiyle tanistim, 2 kez onlara gittim, birkac kerede beraber yemege ciktik, hersey iyi guzel. Kayinvalidem 15-20 gunde bir aramamida bekler ararim nasilsiniz iyisiniz konusuruz bukadar.
Sevgilimin ricasi uzerine daha ilk tanismamizdan annesine "anne"dedim icimdende geldi zatende neyse, kayinvalidem bana hic kizim demiyor. Beni istemedigini dusunmuyorum cunku istememesi icin bir sebep yok.
Kac zaman gecti bir kere bile kizim demiyor, yine sicak davraniyor ama bu benim hayal ettigim ilgi degil kizim canim diye can kan olur insan sonucta aile olucaz, oglunun karisi olacagim ileride.
Ve mesela hepberaber yemek yiyoruz, diyor ki sevgilime, canim oglum benim, daha fazla ye oglum, biricik oglum hep boyle oglunu seviyor benim yanimda.. bana hic demiyor tamam yine sev ama canim yavrularim de ikimizide sev dimi.. kayinpederim birkeresinde sen hep ogluna diyorsun Esraya(bana) hic demiyorsun dedi.. o'da olur mu ikisinede diyorum dedi..
bilmiyorum bunlar kafama takiliyor, sevgilimle paylasmiyorum cunku ona soylesem hemen gidip annesiyle tartisir, oyle bir tipte cunku, bende sonra aralarini bozmus olurum, ama kafamada takilmiyor degil
ben sana anne demisim, sen bir kizim desen bukadar mi zor.. normalde hep birseyler gonderir hediyeler alir, her ziyaretimde para verir falan oyle o tarz seylerde birseyimi eksik etmez su bu alir gonderir hep sevgilimden ama birseyler eksik anlattigim gibi
Simdi soruyorum ben mi abartiyorum? yoksa haklimiyim biraz alinmakta, fikirlerinizi bekliyorum canlar

Çok küçük bi detaya takılmışsın daha ortada söz gibi bi durum yoksa bence dememesi normal.
Belki bu ilişkinin bitebilme ihtimalinide göz önünde bulunduruyor.. Doğal olarak..
Bence bu noktaya takılma ilerde ciddi adımlar atıldığındada demezse belki sorun olabilir o zamanlarda ama şu an için erken..
Bende bu anlattığında para verme mevzusuna takılırdım niye veriyorki ne gerek var ki falan diye konu açardım şükür ki öyle bi durum yok..
Dediğim gibi tek derdiniz bu olsun :)

Son düzenleme:
Degerli KK uyeleri, sizinle paylasmak istedigim bir konu var ve dusuncelerinizi gercekten cok merak ediyorum
benim 10 aylik bir iliskim var sevgilimin ailesiyle tanistim, 2 kez onlara gittim, birkac kerede beraber yemege ciktik, hersey iyi guzel. Kayinvalidem 15-20 gunde bir aramamida bekler ararim nasilsiniz iyisiniz konusuruz bukadar.
Sevgilimin ricasi uzerine daha ilk tanismamizdan annesine "anne"dedim icimdende geldi zatende neyse, kayinvalidem bana hic kizim demiyor. Beni istemedigini dusunmuyorum cunku istememesi icin bir sebep yok.
Kac zaman gecti bir kere bile kizim demiyor, yine sicak davraniyor ama bu benim hayal ettigim ilgi degil kizim canim diye can kan olur insan sonucta aile olucaz, oglunun karisi olacagim ileride.
Ve mesela hepberaber yemek yiyoruz, diyor ki sevgilime, canim oglum benim, daha fazla ye oglum, biricik oglum hep boyle oglunu seviyor benim yanimda.. bana hic demiyor tamam yine sev ama canim yavrularim de ikimizide sev dimi.. kayinpederim birkeresinde sen hep ogluna diyorsun Esraya(bana) hic demiyorsun dedi.. o'da olur mu ikisinede diyorum dedi..
bilmiyorum bunlar kafama takiliyor, sevgilimle paylasmiyorum cunku ona soylesem hemen gidip annesiyle tartisir, oyle bir tipte cunku, bende sonra aralarini bozmus olurum, ama kafamada takilmiyor degil
ben sana anne demisim, sen bir kizim desen bukadar mi zor.. normalde hep birseyler gonderir hediyeler alir, her ziyaretimde para verir falan oyle o tarz seylerde birseyimi eksik etmez su bu alir gonderir hep sevgilimden ama birseyler eksik anlattigim gibi
Simdi soruyorum ben mi abartiyorum? yoksa haklimiyim biraz alinmakta, fikirlerinizi bekliyorum canlar

doğru olan annesinin yaptığı bence, ve sizin yaptığınız yanlış olan,
ben kayınvalideme hala zorla anne diyorum, siz nasıl ilk görüşte diyebildiniz :)))
bundan sonra ağırlığınızı koysanızda pek işe yaramaz gibi görünüyor, yinede anne değil, siz diye hitap etseydiniz keşke...
ama bundan sonra biraz da olsa ağırlığınız olsun yinede..
mesela öyle sık sık aramayın, sık sık yemeğe çıkmayın, erkek arkadaşınıza evlilik konusunu açan kişi kesinlikle siz olmayın,

Daha söz, nişan yok ne annesi:53:
Açıkcası karşımdaki kızı ne kadar sevsemde okadar erken anne demesini ben bir kayınvalide "adayı" olarak yadırgardım.
Ee sen o kadar anlamlı anne kelimesi pat diye söyleyince kızım kelimesini duyamayınca bozulursun elbet ama normali zaten kv adayının yaptığı bence.

Bu işler ne kadar ağır, kendinden emin ilerlerse okadar pürüzsüz oluyo.

Ek olarak daha ilişkiniz 10 aylık yeni bir ilişkiymiş, çooook hızlı gidiyosunuz her konuda:44:

Son düzenleme:
Ortada ciddi bir şeyler yokken, söz, nişan, evlilik gibi anne demeniz gereksiz olmuş bence.

Siz anne diyorsunuz diye onunda size kızım demesi gerekmiyor.

Biraz zaman geçsin, sözlenin, nişanlanın, evlenin o zamanda kızım demezse kafaya takarsınız.

sevgiliniz saçma bir istekte bulunmuş sizde kabul etmişsiniz şimdi bana canım cicim demiyor mesafeli davranıyor diye kızdığınız kayınvalide adayınız hakkında birde evlendikten sonra yorum bekliyorum sizden :)

yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum sagolun :)

herkes cok erken anne demissin bu yanlis demis.. olabilir ben yanlisin nerede oldugunu goremiyorum ama sizin dediginiz dogrudur
ama ilk gorusmede veya onuncu gorusmede farketmiyor bence bu cok guzel bir davranis ve bunun degerini bilmesi gerekiyor
sevgilimde benim kendi anneme anne dedi onlar tanismadan telefonda konustular daha ozaman dedi hemde, ve annemin cok gonlu oldu simdide dediginde anar hep hatta cevremize bahseder bana anne diyor diye sevinir
yani bunu siz kotu birsey gibi gostermissiniz ama aslinda iyi birsey oldugunu dusunuyordum daha en basindan.. ve sahtelikle yapmacik olarakta degil gercekten icimden gelerek dedim, oz annem degil aslada olamaz ama o'da benim bir annem sayilir sonucta sevdigim adamin annesi babasi benimde ailem olacak

nisanimiz Allahin izniyle Subatta olacak..bir arkadas sormus soyleyeyim dedim, bu arada nisan tarihini su an icin sevgilimle belirledik aileler bir araya gelmedi babam yurtdisinda kasimda gelecek isteme olmasi icin babamin gelmesini bekliyoruz

yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum sagolun :)

herkes cok erken anne demissin bu yanlis demis.. olabilir ben yanlisin nerede oldugunu goremiyorum ama sizin dediginiz dogrudur
ama ilk gorusmede veya onuncu gorusmede farketmiyor bence bu cok guzel bir davranis ve bunun degerini bilmesi gerekiyor
sevgilimde benim kendi anneme anne dedi onlar tanismadan telefonda konustular daha ozaman dedi hemde, ve annemin cok gonlu oldu simdide dediginde anar hep hatta cevremize bahseder bana anne diyor diye sevinir
yani bunu siz kotu birsey gibi gostermissiniz ama aslinda iyi birsey oldugunu dusunuyordum daha en basindan.. ve sahtelikle yapmacik olarakta degil gercekten icimden gelerek dedim, oz annem degil aslada olamaz ama o'da benim bir annem sayilir sonucta sevdigim adamin annesi babasi benimde ailem olacak

nisanimiz Allahin izniyle Subatta olacak..bir arkadas sormus soyleyeyim dedim, bu arada nisan tarihini su an icin sevgilimle belirledik aileler bir araya gelmedi babam yurtdisinda kasimda gelecek isteme olmasi icin babamin gelmesini bekliyoruz

Senin annenin hoşuna gider çünkü sen kız evlatsın annen direk "bak ciddi düşünüyo demekki" der sevinir. Ama kayınvalide adayı öyle demez istisnalar hariç. Şahsen benim annem kız annesi olmasına rağmen sevinmezdi karakter meselesi direk dur oğlum bismillah daha 10 aylık ilişki söz yok bi'şey yok der-di. Eğer kayınvalide adayın sen böyle içten anne dedikçe mesafesini koruyosa burda çoğunluğun dediği gibi ağırdan almak istiyodur haklı olarak.

Son düzenleme:
En başta hatayı aranızda ciddi hiçbir şey olmadan anne diyerek yapmışsın bence.
Ha birde para veriyo diyosun bunları da kabul etmen için daha çok erken olduğunu düşünüyorum.

Biraz kendini ağırdan satsaydın, mesafe koysaydın iyi olurdu gibi.
Sevgilin istediği kadar ısrar etsin 10 aylık bi ilişki de üstelik daha sevgiliyken hemen öyle anne - baba denmez.

Vallahi ben de burdaki bütün arkadaşlar gibi anne demek için çok erken olduğunu düşünüyorum.Hatta ben insanların kendi anne babası dışında kimseye anne baba dememesi taraftarıyım.Ben de evliyim ama anne baba demiyorum eşimin ailesine.O çok kutsal bişey insan sadece kendi ailesinden kopamaz o yüzden başka kimseyi layık görmüyorum o mevkiye.Sonuçta onlara da anne baba diyen var :)
Buarada benden bi uyarı,biz de sevgiliyken kayınvalidem bana hediyeler alırdı sürekli arardı ama nişanlılık döneminden sonra değişmeye başladı.Siz de dikkatli olun derim.Çok fazla samimiyet bazı beklentileri beraberinde getiriyor.Onları da karşılamayınca sorun yaşamayın.Mutluluklar dilerim:)

annesinin yaptığını doğru buldum araya mesafesini koymuş gayet normal şekilde.

daha nişanlı bile değilsin ne annesi ne kızı? sevgilinin ailesiyle çok içli dışlı olma durmu genelde ilerde sorunlara yol açıyor.bunu çok görüyoruz.bir süre sora arada mesafe faan kalmıyor yüz-göz olunuyor sınrlar aşılıyor.

yani ben olsam oğlumu kız arkadaşı bana anne desin istemem ne gerek var ki buna? evlenir gelinim olur ben ona kızım derim o bana anne..

bence sende artık mesafeni koy derim.

Bizim ki canım kızım bitanem yavrum cicim dedi de ne oldu Allah için en azından tavrını ortaya koymuş mesafe koymuş bence doğrusu da bu..İnsanlar araya mesafe koymak için uğraşıyo sende neden öyle demedi diye kafana takmışssın ama senin işine çok yarıcak bu mesafe canım boşver böylesi en iyisi:27:

Bence siz sevginizden dolayı biraz sitemleniyorsunuz :)
Bakın ben 2 yıllık ilişkimde erkek arkadaşımın yüzüne hiç aşkım demedim mesela. Diyemem.
Mesela erkek arkadaşım bana deseydi, anne de diye... Ben diyemezdim.
Alışma evremi beklerdim. İçimden pat diye gelmezdi.
Ben aşkım demediğim için erkek arkadaşımı sevmiyor muydum sizce? AKsine. Onun için ölürdüm bile.
Yani bazı insanların sevgisi diline geç yansır. Söyleyemezler.
Dilinde aşkım böceğim olup da sizi alttan alttan iğneleyen sinsi bir kayınvalideniz mi olsun isterdiniz ?
Size canım demiyor, kızım demiyor. Ama hediyeler alıp, harçlık veriyor. Sizce sizi sevmese bunları yapar mı ?
O da size böyle gösteriyor işte :) Bence böyle kabullenin.
Kafanızdaki bu düşünceleri yok ettiğinizde emin olun size kızım, canım diyecek. :16:

Back
X