Tecrübeli bayanlar baksın...

qizemm..

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
241
0
0
İstanbul
merhaba ablalarım..aranıza bende yeni katıldım ve tecrübelerinize dayanrak sizden yardım istiyorum..ben 19 yasındayım ve üniw ögrencısıyım yaklasık 1 sendir bi sevgilim var ve sorun şuki çok sinirli yani sürekli ilişkide alltan alan taraf benim..başından daha önce söz olayı gecmıs ve istemeyrekde olsa sözlenmıs ve anlaşamyınca ayrılmıslar..ben bu durumdan bile çok rahatsızım...cunku hala bişilerden korkuyo evlilikten uzak ama beni şuan seviyo bundan bi şüphem yok en önemlisi ona güveiyorum ama bi zamnlar o kızı sevmesi onla böle bişi yaşaması ve suan benimle oldugu halde eskiden dolayı korkuları olması beni üzüyo..bu yüzden sinir hastası olmuş yanı kısaca kız cok çektirmiş şimdi en ufak bişide parlıyo...borç harç meseleleride var...ama seviyorum herşeye ragmen katlanıcamı dusnuyorum...onun bu önyargılarının degısmesi için napablırım?..şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri benimi çağırdı..:roflol::roflol:sositososito geliyorumCADIARZU

Geçmişte kötü anıları olmuş olabilir. O defter kapanmıştır.. ama izlerini taşıyor belli ki
Bunların ceremesini sana çektirmesi doğru değil. Sana haksızlık yapıyor.
Sen seviyorum herşeyine katlanırım diyorsun ama bu düşüncede yanlış, bana göre
Sen onu seviyorsun değer veriyorsun. kıymetini bilsin.. het hötttle olmaz...
Bunu kendine yaptırma , inan bana zararlı sen çıkarsın. Herşeye parlayan biri iyi olmaz ki
Hep diken üstünde olacaksın .. şöyle gerine gerine konuşamayacaksın.. ve buna benzer şeyler.. iyi düşün derim. sevgide biryere kadar.

evet abla aynen öyle bişi sölerken çok düşünüyorum acaba söylesemmi söylemesemmi diye...arkadaşlarım sen çok sabırlısın diyo zaten...ben onu böylce kabullenmeye çalışıyorum...ama ben ne kadar dayanıcam onu bilmıyorum...onun bu ön yargılarını kaldırmaya çalışıyorum ve onunda söylediğine göre bunu başarıyomuşumda..ama bilmıyorum yınede kendimle çelişiyorum çoğu zaman :çok üzgünüm:

Nasıl değiştirebilirim seviyorum diyorsun ay canımopuyorumnanaktan
Çok gencsin daha, sana biraz ağır gelebilir. O yüzden taviz verme dedim ben
Daha sorunsuz biriyle birlikte olsan , hayat zaten zor mirmirmirmir
Yok ben seviyorum kazanmak, bu yolda her üzüntüye katlanırım diyorsan
İletişimini hiç koparma derim. Sana çok iş düşüyor. Eskiyi düşünme..... sen düşünürsen onada düşündürürsün. Olan olmuş zamanı geri alamazsın. Yaşanmış zamanında bitmiş. Birkere bunu kabul edip ona göre ben onun herşeyine katlanırım demelisin. Önce bir kabullen onun gecmişini, sindir içine.. sonrası gelir..

saol abla evet yine sanırım iş bende bitiyor...söledıklerını dıkkate alıcam çok teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan

canım evlilik düşünüyosan sinirli adamla evlilik olmaz. vallahi mazallah birbirinizi yersiniz. adam alcaksan kedi gibi sakin olucak. istediğin zaman okşucaksın. seni alttan alan taraf o olucak. sen kendinden taviz vvermiceksin.

öptüm bebeğim.

hiç ölee sakin mülayim biri denk gelmedi bendekide şans...bilmiyorumkismile seviyorum işte kahretsin..katlanmaya çalışıyorummafoldumben...teşekkür ederim söledikleriniz için

en guzel ve en tehlıkelı yaslar
bı adamı nıye cekıp duzene sokayım dıye dıdınıp duracaksın kı
unıversıteye de gıdıyormussun bak ıste ne guzel suan ona kafa patlatıcagına gelecegınle ılgılı yogunlas derım ben... karsı tarafın mutsuzlugu senıde dıbe cekıyor cunku..ıster ıstemez bu senın ruh halını olumsuz etkıleyecek haksızmıyım?
bırde sunu merak ettım aılenın haberı varmı bu ılıskıden canım?

hmm sana abla olarak bir tavsiye. değiştiririm diye düşünme, değiştiremezsin; katlanırım diye düşünme, öyle bir an gelir ki katlanamazsın...
şu anda aranızın en iyi olma zamanlarında seni bu kadar tüketebiliyorsa, evlendikten sonrasını düşünemiyorum. erkekler değişmiyorlar tatlım, değiştirtiyorlar... sen onu düzelteceğim derken, bir bakmışsın kendinden ödün vermeye başlamışsın...
insanlar çıkar,sözlenir,nişanlanır hatta evlenir. ha yürümez ayrılınır. bu dünyanın sonu değildir. hele hele eski bir olay için senden hınç çıkarması tahammül edilir gibi değil. bugün eski sevgili için seni bu derece üzen, yarın kızdığı patronu-arkadaşı için ne yapar bilemiyorum... dikkat et canım, sen sana lazımsın yerimseniben

mrb bende aranıza yeni katıldım. ama hiç tanımadığım sizlerin fikirlerine okdr ihtiyacım warki.. okdr yalnız hissediorumki kendimi bunları sizlerle paylaşmak istedim. bundan 7 yıl önce onunla tanıştım we 3yıl kdr arkdşlık+sewgilik dönemi geçirdik we ayrıldık. ayrılmamızın nedeni beni aldatmasıydı. ama bunu ben görmedim kendi söyledi. ayrı şehirlerdeydik çünkü.. çok sık görüşemiyorduk we böle ayrıldık. we aradan 4 yıl geçti..we bana geri döndü we tekrar biz olucaz diyor. we benimle ewlenmek istediğini söledi.. bende biraz açık kapı bırakır bi şekilde cwp wermedim. çok sewiyordum ozmnlar. oda öle.. deli gibi aşıktık birbirimize.. diceksiniz ki işte geri dönmüş sende barış ewlen vs. ama bende ayrı olduğu 4 yıl içinde çok ciddi bi kız arkdşı olmuş we kızla beraber yaşamışlar we sözlenmişler. ewlenmelerine 4-5 ay warken sözlüsü onu aldatmış.. we o yakalamış.. we hala çok sewdiği belli. msn de face de herşeyde ekledik birbirimizi. ama ben okdr çok acı hissettim ki.. keşke dönmeseydin dedim. we şimdi face den sildim. msn ni de sildim ama öle dewam edio arada konuşmalarımız.. karmakarışığım.. we çok mutsuzum..

bi bayan icin iliskide en zor alan erkegi alttan almak ve susmaktir..kadinlar daha cok yipranir..hem gecmis iliskisinin acisini senden cikaramaz..simdiden tavrini koy,bak ileride artik bikip ses cikarinca sen degistin eskiden boyle degildin diyip uzerine de gelebilir..bir iliski nasil baslarsa genelde oyle gidiyor.sinirliyse bunu kontrol etmek onun elinde sen yapacagini yapiyorsun zaten..umarim hersey duzelir.

umarım.. ama şuanda da umursamaz gibi dawranıo.. önceden mesela hiç böle deildi.. okdr yıl sora muhabbetimiz kaldığı yerden dewam edebilio ama şuan neden böle yapıo bi anlam weremiorum..tşkkrler..

aşkının en uçlarda olduğun zamanlar sanırım..
çünkü bir erkeği devamlı alttan almak aşka dair birşey..
aşkın o uçucu zamanları geçtıkten sonra bu adam sana batar sevmemeye başlarsın alttan alma görevini..
bence yapmamalısın sonradan dik durmak daha zor olur..
sen neysen o gibi ol anlayıs görmek senınde hakkın sonucta anlatabiliyorsanız çift olarak birbirinize kendinizi alttan almayı bırakın ne hissediyosanız söyleyın erkekler pofpoflanmaya çabuk alısırlar ama çat çat doğruların söylenmesi hoşlarına gitmez..
bewnce alttan almaya devam edersen yıpranırsın sadece onu değil iki kişilik düşün
sevgiler:)

ve sunuda eklemem gerekırse 19 yasında Yuksek Lısans yapanada rastlanılmaz yerimseniben

yanlışlık olmuş uyardınız için teşekkür ederim..yormunuz içinde...yerimseniben babam ve abim haricinde herkes biliyo yaşımın küçük olması ve okumamdan dolayı söyleyemiyorum..işin kötüsü aynı mahdeyiz bide..bu aralar rahatsız oldum bişi olduğu zaman pat diye söyleyebiliyorum..eskiden bunu da yapamazdım..1 senedir birlikteyım kendımı suan cok yorgun hissediyorum..çok kopma noktasına geldim ama yapamıyorumm...offf çokkta seviyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…