ve sunuda eklemem gerekırse 19 yasında Yuksek Lısans yapanada rastlanılmaz yerimseniben
en guzel ve en tehlıkelı yaslar
bı adamı nıye cekıp duzene sokayım dıye dıdınıp duracaksın kı
unıversıteye de gıdıyormussun bak ıste ne guzel suan ona kafa patlatıcagına gelecegınle ılgılı yogunlas derım ben... karsı tarafın mutsuzlugu senıde dıbe cekıyor cunku..ıster ıstemez bu senın ruh halını olumsuz etkıleyecek haksızmıyım?
bırde sunu merak ettım aılenın haberı varmı bu ılıskıden canım?[/QUOTE
ben yorum yapcaktım ama arkdşın yorumunu görunce söliceklerimi sölemiş ztn .hayatım 19yaşındasın daha durrrrrrr kendını başka biri için yıpratma helede bır erkek için ama şuan ne söylesem belkıde kızcaksın bana ama ileriki yılllarda bazı şeyleri daha iyi anlıyacagını biliyorummm.yinede herşey dıledıgın gibi seni yıpratmadan olması dılegıyle...alkisalkisalkis
aslında tek istedediğim..mutlu olmak huzurlu bi yaşam...ama kahretsinki kalbime söz geçiremiyorum...teşekkkür ederşm ablacıma.s.
aslında tek istedediğim..mutlu olmak huzurlu bi yaşam...ama kahretsinki kalbime söz geçiremiyorum...teşekkkür ederşm ablacıma.s.
zamanla acıların seni öyle bir yoğurur kii olaylara kalben değil aklen bakmayı öğretir..geçmiş geçmişte kalır her zaman için..arada sevgi olmasa bile,ön yargılarından dolayı kimsenin kimseye üzüntü yaşatmasına gerek yok,hakkıda yok.şuan yaptıklarına aşkın için katlanırsın,aradan zaman geçer ve o aşk biter..kimse anasına babasına bile katlanamıyor yeri geldiğinde çooooooooook sevmesine rağmen..ve kimsenin de seni tüketmesine izin verme ,hele ki başkası için...yerimseniben
Sana neyi seviyorsun diye sorsam. Cevabın ne olur.
Bu yaşlarda inan bana, alışkanlığı ve hoşlanmayı sevgi sanıyor insan..
İş ciddiye binince hayatı paylaşmaya gelidiğin vakit
İşler değişiyor. Huyu karekteri sevdiriyor insanı.
Tecrübeme dayanarak söylüyorum, agrasif. sinirli adamdan eş olmaz
Olur ama ömürden ömür gider.. Yazık etmeyin ben böyle şeyleri duydukca
Gördükce amann diyorum sakın hataya düşmeyin. etmeyin eylemeyin ya
Huzur arıyorum diyorsun? bu ilişkide huzuru samanlıkta iğne arar gibi ararsın
Hep pışpışlıycan bu tip adamları.. yaşın genc hayat güzel pozitif ol kimler çıkar karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?