- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Bu süreçte bir psikologla görüşebilirseniz çok yardımı dokunur. Yengemde alkolik dayımdan boşanırken destek aldı çok iyi geldi, onunda sorunluydu evliliği. Ama tabi bu işler hep masraf, çocuk büyütürken zor oluyor annenizle yakınlarınızın desteğiyle inşallah bu dönemi atlatıp kendinize gelebilirsiniz, allah kolaylık versinMerhabalar, inanın hiç iyi hissetmiyorum. Boşanma davami bugün actim. Şiddet, hakaret, ayrılınca yalvarmalar. Barisinca bir tik daha iyi ama yine evlilik birliği vs olmayab bir birliktelik. Çalışıyorum, maddi olarak hep kendi korudu. Cocuga bir corap dahi almadi kendi kesesinden. Kirayı ödedi onun disinda tüm masraflar bende oldu. İyi gizel düşüneyim dedim 5 yılım gitti. Kendisi polis olur şiddet uyguladinda şikayetçi olursam işinden olur bela olur başıma diye sikayet bile etmedim. Şimdi keyfinde ve bizim yoklugumuzdsn çok mutlu. Keşke sikayrt etse idim, surunseydi diye kendi kendimi yiyorum. Ona zarar vermedigimi gorup beni sever sandim. Kotuler bu kadar sansli olmak zorunda mı? Ben safligimla ezilmek zorunda mıyım
Merhabalar, inanın hiç iyi hissetmiyorum. Boşanma davami bugün actim. Şiddet, hakaret, ayrılınca yalvarmalar. Barisinca bir tik daha iyi ama yine evlilik birliği vs olmayab bir birliktelik. Çalışıyorum, maddi olarak hep kendi korudu. Cocuga bir corap dahi almadi kendi kesesinden. Kirayı ödedi onun disinda tüm masraflar bende oldu. İyi gizel düşüneyim dedim 5 yılım gitti. Kendisi polis olur şiddet uyguladinda şikayetçi olursam işinden olur bela olur başıma diye sikayet bile etmedim. Şimdi keyfinde ve bizim yoklugumuzdsn çok mutlu. Keşke sikayrt etse idim, surunseydi diye kendi kendimi yiyorum. Ona zarar vermedigimi gorup beni sever sandim. Kotuler bu kadar sansli olmak zorunda mı? Ben safligimla ezilmek zorunda mıyım
İnşallah, Allah razı olsunneyseki mesleğiniz var çalılıyorsunuz
hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bundan sonraki hayatınız çok çok rahat geçer..
Aynen , bakış açımı değiştirmeliyim. Çekişmeli olacak ama karşı taraf o kadar rahat ki. Aileme gülücüklü mesajlar atiyor. Sinirimiz bozuluyorkurtulduğunda buna şükret ve hayatından tertemiz çıktığını düşün. belki şikayet etsen işinden olsa sana daha çok zarar verecekti, çocuğuna zarar verecekti. intikam duygusu yerine huzura erme hayalini koyarsan daha mutlu olursun emin ol.
avukatın iyiyse iyice de bi nafaka iste kolaycacık bitirme süründür.
İnşallah, Allah razı olsunneyseki mesleğiniz var çalılıyorsunuz
hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bundan sonraki hayatınız çok çok rahat geçer..
Ah ahhh, dışarıdan baksan insan zannedersin. Dili tatlı şeker gibi. Arada tutuyor safligima kızgınlığım. Allah indan bulsunlar.keşke şikayet etseydin. polisse ona göre davransaymış. neyse yoluna bak artık düşünme o boş mahluku
Çok sukur maddi olarak durumum iyi. Tek istediğim sevilmekti. Umarım atlatirim. Çok teşekkür ederimBu süreçte bir psikologla görüşebilirseniz çok yardımı dokunur. Yengemde alkolik dayımdan boşanırken destek aldı çok iyi geldi, onunda sorunluydu evliliği. Ama tabi bu işler hep masraf, çocuk büyütürken zor oluyor annenizle yakınlarınızın desteğiyle inşallah bu dönemi atlatıp kendinize gelebilirsiniz, allah kolaylık versin
Çok haklısiniz, kendime kizginligim bu yüzden. Hakaret, şiddet için bugün dava actim. Nafaka da istedim. Umarım güzel sonuçlar alırım geç de olsa.Isinden gucunden karisini dovdugu icin olmazdi sadece rezil olurdu bir de siciline islerdi . Siz herseyi onun yanina kâr birakmissiniz. Umursamaz tabiki. Parasi pulu hiçbir kaybi yok hayatina kaldigi yerden devam edecek adam. Siz hakaret ve siddet icin dava acsaydiniz ve nafaka o rahat olabilecekmiydi o kadar. Neyse olan olmus önünüze bakin
Polis olduğu için delil topladım ses kaydı aldım hakaretlerin eğer anlaşmalı boşanmaz ise mesleğinden olursun dedim paşa paşa boşandı nafaka konusunda da anlaştık avukatımla konuştu o sekildeAynıları vardı boşandım nafaka mi alıyorum çocuk için rahatım çok şükür oneririm
Boşanma zorlu bir süreç ama uzun vadede kadınlar daha gucluler, arkadas ve aileleriyle yeni bir duzen kuruyorlar..çocuğunuz yanınızda. Mutsuz bir evliliği kimse sürdürmek zorunda değil. 1 kere gelinen hayatta yeni bir düzen kurabilirsiniz..Merhabalar, inanın hiç iyi hissetmiyorum. Boşanma davami bugün actim. Şiddet, hakaret, ayrılınca yalvarmalar. Barisinca bir tik daha iyi ama yine evlilik birliği vs olmayab bir birliktelik. Çalışıyorum, maddi olarak hep kendi korudu. Cocuga bir corap dahi almadi kendi kesesinden. Kirayı ödedi onun disinda tüm masraflar bende oldu. İyi gizel düşüneyim dedim 5 yılım gitti. Kendisi polis olur şiddet uyguladinda şikayetçi olursam işinden olur bela olur başıma diye sikayet bile etmedim. Şimdi keyfinde ve bizim yoklugumuzdsn çok mutlu. Keşke sikayrt etse idim, surunseydi diye kendi kendimi yiyorum. Ona zarar vermedigimi gorup beni sever sandim. Kotuler bu kadar sansli olmak zorunda mı? Ben safligimla ezilmek zorunda mıyım
İnşallah sizin icin hersey guzel olur. Bu arada bende ayni durumdayim sizinle birde 2 cocuk hayirlisi olsunÇok haklısiniz, kendime kizginligim bu yüzden. Hakaret, şiddet için bugün dava actim. Nafaka da istedim. Umarım güzel sonuçlar alırım geç de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?