Tecrübeli Bayanlardan bilgi istiyorum dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

Test yapmadım kızlar çünkü 2 ay öncede böyle oldu. Hayal kırıklığına uğradım üzüldüm çok. Bu arada bende estetisyenim sağlıkçıyım haliyle çıkamıyorum dışarı eczanecimize söyledim getiricek inşallah. Ama mutlaka haber vericem. Bu arada uykum çok var halsizim baş ağrım var içimden bir ses sanki bebek varmış gibi geliyor ama çok ümitlenmek istemiyorum test gelsin yapıp yazıcam kızlar merak etmeyin sizde bu arada okuyun bana söyleyebilirsiniz böyle karşılaşan var mı aranızda

Cok sevndm canm sagsalim kucagina alirsn insallah darisi bizim basimiza silik flan degl yani dmi

Ayy nasıl sevindim Allah yardımcın olsun canım bebeğini sana bagislasin

Superr cnm cok sevindim dedim ben sana hemen cikar idrar testinde diye :) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gozun aydin canim ♡

Superr cnm cok sevindim dedim ben sana hemen cikar idrar testinde diye :) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gozun aydin canim ♡
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Ayy nasıl sevindim Allah yardımcın olsun canım bebeğini sana bagislasin
Ayyy çok sağol canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin şimdi güzel kaliteli bir doktor bulma sırasında

Kizlar2 haftadir tansiyonum dusup duruyo ve 2~3 gundurde daraliyorum ates basmalarim varreglime 5 gun var hamile olabilirmiyim

Ayyy nasıl sevindimm :)) bu habrrlere çok sevinir oldum yaa. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah :))

Canım bende 6 aylık evliyim ilk ayimdan beri deniyoruz ama olmadı her ay bütün belirtileri yaşıyordum ama hamile değildim rüyamda börekler görüyordum aseriyordum kocam diyordu kesin hamilesin yüzde yüz hamilelik tanısı koyuyordum hatta hep gecikince adetim aha tamamdir diyordum ama sonunda adet oluyordum şimdi de artık belirtileri inanmıyorum adet gecikmesine bile inanmıyorum suan iki günüm kalmış ama gene de inanmıyorum bu ay klomen kullandim bu ay umudum vardı takı geçen gün kan tahlili yapana kadar negatif çıktı kistim varmış 3 santim isallah bebek sahibi oluruz hepimiz allahın izniyle

çok sevındım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ıns rabbım ya kendım olmuş gibi çok sevındım böyle burda okuyunca sıtede gebe haberlerı ınanınkı nasıl mutluoluyorum :) tebrıklerrr tekrardan

Mrb eylulde evlendik ekimde hamile kaldım ... Eylülde adet birisinden sonra gün aşırı birlikte olduk ... Gebelik istiyorduk ve sonuç negarifti ekimde taktiği değiştirdik hergun birlikte olduk. Eğer gebelik istiyorsan mutlaka hemen duaa girme gerekirse 5-6 saat kal o şekilde . ve ayağa hemen kalkma ayaklarını yükseğe biryere daya duvara mesela ve bunu adet başlangıcın yumurtlamanin ilk günü yazıldığından 16. Güne kadar yap. Yani adetin mesela 7 gün sürüyorsa bitigi günden itibaren 16 ya tamamla yani 9 gün falan her akşam birlikte olun

Son adet tarihinden sonra 30 gun geçtiği halde bekledim
31. Gün test yaptım eczanede alıp pozitif çıktı. Yani olacağın tarhin üzerinden geçmesini bekler benim adet döndüm 28 gün 21 gün temiz geziuorum .28 günde bir oluyorsun eğer benim gibi 30 u geçmeyi bekle bende hemen hamile kalmak
13 mayıs olmadım daha bekliyorum biraz daha

30 güne tamamla mesela 28 günde bir oluyorsan bekle bir kaç gün yada test al hamileysen 1 günlükte olsa çıkıyor ... Göğüs uçlarının rengi adet öncesinde de değişiyor benim.sol kasigimda sanki jilet kesiği gibi bir ağrı olmuştu 10-15 saniye kadar surmuştu . eğer ederim düzenliyor ve son adet olduğun günden itibaren 30 gun geçmişse büyük ihtimal hamile olabilirsin bende öyle olmuştu 28 günde bir adet oluyordum 31. Gün test yaptım pozitif çıktı dr a gittim doğru çıktı testin şuan 33 haftalık hamileyim aAllah isteyen herkese sağlıklı vatana millete hayırlıevlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…