Bekliyoruz :))Tamam yazıcam mutlaka
Bunlar hamilelik belirtileri zaten bende böyle oldum inş hamilesindir merak ediyorum vallaKasıklarda batma çok oldu gögüs uçlarım evet koyulaştı fakat gögüslerim çok fazla şişti ve dokunamıcak kadar ağrıdı
Cok sevndm canm sagsalim kucagina alirsn insallah darisi bizim basimiza silik flan degl yani dmiKızlarrrr hamileyim idral yaptım kop koyu çıktı burtom dan hemen kan verdim netleşsin diye çok şaşkınım bu arada hala kendime gelemedim allahım isteyen herkese versin nasip etsin çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Ayy nasıl sevindim Allah yardımcın olsun canım bebeğini sana bagislasinKızlarrrr hamileyim idral yaptım kop koyu çıktı burtom dan hemen kan verdim netleşsin diye çok şaşkınım bu arada hala kendime gelemedim allahım isteyen herkese versin nasip etsin çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Kızlarrrr hamileyim idral yaptım kop koyu çıktı burtom dan hemen kan verdim netleşsin diye çok şaşkınım bu arada hala kendime gelemedim allahım isteyen herkese versin nasip etsin çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Amin inşallah çok teşekkür ederimSuperr cnm cok sevindim dedim ben sana hemen cikar idrar testinde diye :) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gozun aydin canim ♡
Ayyy çok sağol canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin şimdi güzel kaliteli bir doktor bulma sırasındaAyy nasıl sevindim Allah yardımcın olsun canım bebeğini sana bagislasin
Silik değildi ve hemen çıktı kop koyu bir kırmızıCok sevndm canm sagsalim kucagina alirsn insallah darisi bizim basimiza silik flan degl yani dmi
Ayyy nasıl sevindimm :)) bu habrrlere çok sevinir oldum yaa. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah :))Kızlarrrr hamileyim idral yaptım kop koyu çıktı burtom dan hemen kan verdim netleşsin diye çok şaşkınım bu arada hala kendime gelemedim allahım isteyen herkese versin nasip etsin çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Super canm cok mutlu oldum :)Si
Silik değildi ve hemen çıktı kop koyu bir kırmızı
Eczaneden test alip yapin hamileyseniz cift cizgi cikar benim reglden 1 gün önce çıkmıştı :)
13 mayıs olmadım daha bekliyorum biraz daha
Ayyy nasıl sevindimm :)) bu habrrlere çok sevinir oldum yaa. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?